A kutyádnak természetes, veleszületett jó ízlése van.Shinagawa írta: ↑2019.07.09., kedd 13:11Jó marketinggel mindent el lehet adni,ez a lemez is ezt bizonyítja.
Tudják, hogy felvesszük, kikeverjük, és minden fan élvezni fog.![]()
Mint ZENE kb semmi, néhány zeneiskolásoknak szánt etüd is több zenei mondandót hordoz.
A kutyám könyörgő szemekkel nézett rám, és elkezdett ugatni kb fél óra után. Állatvédő szervezetek biztosan tiltakozni fognak, de ennek ellenére végighallgattam. Azért azok, akiknek a mentális állapotával baj van, ne nagyon hallgassa, mert könnyen lesznek olyan gondolatai, melyek visszafordíthatatlan következménnyel járnak.
Félre ne értse senki, nem a korszakkal, és az előadással van bajom. Pandolfo is biztosan örült, hogy kevesebb munkáért is megkapja a gázsiját, mert azért olyan nagy virtuozitás nem szükséges ide...
Azért a kutyám viselkedése érdekes volt, mikor betöltöttem
Pandolfo Bach csellószvitek lemezét, befeküdt a hangfal elé, és nyugodtan pihen, azóta is.![]()
Elképzelhető, hogy én némileg elfogult vagyok Bach zenéjével kapcsolatban, ezért most inkább nem magamat idézném:
"Ein schwerer Tag, an dem ich komplizierte Probleme zu lösen habe, fängt für mich an mit einer halben Stunde mit meiner Gambe. Ich spiele eine Bach-Sarabande oder ein Stück von Marin Marais, und da bekomme ich eine wahnsinnige Energie, das ist wie eine Zen-Meditationsstunde, man befreit sich von allen Problemen."
Lehet találgatni ki nyilatkozta ezt.
Az alábbi előadót egyszer már ajánlottam itt, akkor érdekes összehasonlításként Várdai Pistit is megemlítettem. Kapott is kritikát, ami szerencsére Bécsig nem jutott el, így aztán mégiscsak ő a bécsi Zeneakadémia tanszékvezető professzora.
Na de most Várdai nélkül, csak Boris Pergamenschikow másodszor:
youtu.be/QT21_licIyQ