Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Komolyzenei ajánló

ajkamici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 924

Re: Komolyzenei ajánló

Hozzászólás Szerző: ajkamici »

chord tól idézve : " Hogy LS őszinte, és igen, kitör abból az iszonyú-iszonyú sznobériából, meg prüdantériából, ami a komolyzene körül vastagon ülepedik. Hogy van stílusa, az bizonyos, és akár megosztó is lehet.."

Ez lenne a lényeg és igen becsülendő, hogy önálló ( szvsz. egészen rendkívüli ajánlókkal ) véleményt formálva kiáll a közönség elé . Nem tartom helyesnek, hogy "köcs@özös" videokat linkelünk be, nem érdemli, még akkor sem ha "nehéz" ember. Én is magamra venném ahogy mindenki, még talán klaca úr is..
Lépjünk tovább ezen.

Volt szó BMC CD kiadványokról. Egészen fantasztikus lemezekre lehet bukkani, és SACD, HDCD , K2 stb ulta highend kiadványokat megszégyenítő hangminőséggel. ( Átlag ár 2000-4000 Ft ig ) Ez azért meglepő és üditő szinfolt.

Pl
Csatolmányok
5998309302503.jpg
5998309302503.jpg (92.59 KiB) Megtekintve 2359 alkalommal
DCS Debussy / Leben CS600 / Aurender N10 / Pro-Ject RS2T / Harbeth M40.2 Ton Trager - Entreq Olympus - Shunyata Research kábelezés -RR

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5356

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Nem vagyok oda a négykezes zongoraművekért, de ez kivétel. Két dudás egy csárdában - közös cél érdekében elképesztő együttállással.
Persze Mozart is benne van :D
https://www.youtube.com/watch?v=URj9NoUDD08

L5S1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: L5S1 »

chord írta:
2019.06.21., pén. 09:01
Rotox írta:
2019.06.21., pén. 08:07
chord írta:
2019.06.20., csüt. 23:41
...mennyire kényelmes mások lelkesedését figyelni a biztonságos háttérből, szemezgetni, finnyáskodni, legörgetni, ha nem tetszik, beszólogatni, b@szogatni, kritizálni, de kiállni, rendszeresen a saját dolgokkal, az veszélyes üzem...
Máskülönben, tényleg olvassátok akkor a finomkodó amazonos editorial review-ket, meg amit találtok.
Vagy, megint mondom, lehet írni, lehet tolni a Komolyzenei ajánló össz-stílusát bármerre, rajtatok is múlik.
A zeneakadémán már van kritikaírás oktatás. Versenyt is hirdettek belőle tavaly, aki kicsit keresgél a neten könnyen megtalálhatja a győztes írást. A hazai zeneszerzők amúgy üdvözölték a kezdeményezést - bár nem hinném hogy erre gondoltak kritikaírás alatt de ez csak az én személyes gondolatom - mert úgy ítélték meg hogy sokszor olyanok írnak kritikát zenei témában akik sem a szakmájuk alapfogásait sem pedig a górcső alá vett művet nem ismerik behatóan és ezzel jóvátehetetlen károkat okoznak mind a szerzőnek mind a zenehallgatóság számára. Ha megnézitek hogy 2018-ban mely komolyzenei felvételek nyertek Grammyt akkor ott figyel John Adams Doctor Atomic c. operája. Ha valaki a New York Times nagy befolyású kritikusának a szavára ad az most kimarad ebből a csodálatos előadásból. Büszke vagyok arra hogy megismertethettem veletek ezt a felvételt és külön örülök annak hogy a Grammy bizottság sem dőlt be a szakmai hozzá nem értésnek.

Apropó, ha már itt tartunk a Hoeneck féle Beethoven 3. és R. Strauss kürtverseny is a díjazottak között van ( RR kiadvány ) - nem, nem hamis a kürt továbbra sem - valamint Jaroussky Handel lemeze amelyről ugyancsak ódákat zengtem. Azzal meg ne jöjjön senki hogy csak a kiadók erős lobbijának köszönhető a díjazás. Ez nem az Eisa díj kiosztó.
AK120 II - AK SE100 - Adl Stratos - HD600 - Ether C

chord
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2223

Hozzászólás Szerző: chord »

Rotox írta:
2019.06.21., pén. 08:07
chord írta:
...mennyire kényelmes mások lelkesedését figyelni a biztonságos háttérből, szemezgetni, finnyáskodni, legörgetni, ha nem tetszik, beszólogatni, b@szogatni, kritizálni, de kiállni, rendszeresen a saját dolgokkal, az veszélyes üzem...

A magam részéről köszönöm, hogy (itt) vagytok, ugyanakkor azt gondolom, a tanulni vágyó, hallgató, figyelő fórumtárs sem másodrendű, lenézendő, kiközösítendő here, akinek semmi keresnivalója nincs a felkent "mesterek" társaságában...
Én ezt megértem és a fórumtárs nem másodrendű és hidd el, nincsenek felkent mesterek....
Bátorság van pár emberben, és, ha úgy tetszik, exhibicionizmus meg küldetéstudat meg megosztani-vágyás, meg ilyesmik.
Ez nektek nincs, csak a háttérből figyeltek, ez tény.

Javaslom, nyomjad te is az ajánlókat, írj őszinte véleményt, a társaság teljesen nyitott, részemről örülnék is neki, aztán meglátjuk, mit gondolsz utána.
Én különösen díjaznám a nem-szakértő véleményeket, akár úgy is, hogy első blikkre milyen a mittudoménmelyik lemez, tiszta füllel, hogy nincs mögötte öt félév Bach-kurzus, vagy 10 év oboafújás vagy 2000 régizene lemez.

Ellentétben bitrograde-el, én pont a személyes véleményt díjazom, azt, amit máshol nem találsz, pénzért nem tudsz megvenni. Hogy LS őszinte, és igen, kitör abból az iszonyú-iszonyú sznobériából, meg prüdantériából, ami a komolyzene körül vastagon ülepedik. Hogy van stílusa, az bizonyos, és akár megosztó is lehet, ez igaz, de abszolute nem gond.

Máskülönben, tényleg olvassátok akkor a finomkodó amazonos editorial review-ket, meg amit találtok.
Vagy, megint mondom, lehet írni, lehet tolni a Komolyzenei ajánló össz-stílusát bármerre, rajtatok is múlik.

ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

chord írta:
bitrograde írta:
2019.06.20., csüt. 21:35
L5S1 írta:
2019.06.20., csüt. 21:18
............
Senki nem olvasott ebbe bele semmit. Ahogyan a youtube kommentár sem ízléses, úgy felemlegetése sem túlságosan. Ennél sokkal árnyaltabban lehetne beszélni arról, milyen (adott esetben életrajzi) elemek vehetők ki bármelyik komponista zeneműveiből. Az ajánlód esztétikai színvonala nem sokkal emelkedik Shinagawa beidézett videója fölé. Holott a darab és az előadás megint csak gyönyörű.
Megint visszatértünk ugyanoda, ahonnan sokszor próbáltunk már elrugeszkodni.
Megosztó személyiség vagy, törődj bele.
Igen, megosztó.
Nekem kifejezetten tetszett ez az enyhén excentrikus ajánló. Nem éreztem sértőnek vagy lehúzónak. És úgy, hogy hidd el, nem leszek ezután sem Csajkovszkij rajongó, és nem szeretem, mert a gyönyörűtől fényévekre van, és még ezer dolog miatt, és ezt tartom most is. Ebben az ezerben amúgy abszolute nincs benne ez a buzi/nembuzi dolog.

És ne legyen harag, de az, hogy te milyen esztétikai színvonalúnak tartod az ajánlóját, az az égvilágon semmilyen mércét nem jelent ... az árnyalt megközelítésre tudnám neked javasolni a wikipédiát pl., az nyilván érdekesebb és színvonalasabb.
És igen, tényleg visszatértünk ugyanoda. Hogy mennyire kényelmes mások lelkesedését figyelni a biztonságos háttérből, szemezgetni, finnyáskodni, legörgetni, ha nem tetszik, beszólogatni, b@szogatni, kritizálni, de kiállni, rendszeresen a saját dolgokkal, az veszélyes üzem, ez most fényesen és ismételten bebizonyosodott.

Csak megjegyzem, hogy pl. klaca, amikor elzárja a vitriolcsapjait, és valamit ajánl, csak úgy magától, akkor töknormálisnak tűnik, és jó dolgai vannak, annyira, hogy rákeresek azokra a zenékre...
Ajánlót, kritikát, stb. több okból írhat az ember: mert szeretné, ha a mű az érdeklődés homlokterébe kerüljön, mert valamit meglátott benne, mert kötődik a darabhoz, stb. De sohasem azért, hogy a saját személyiségének pecsétjével lássa el. Ritka kivétel, amikor a szélsőséges megnyilvánulás belefér, mert kimond valami fontosat (ld. még: Nádas Péter hülye). Én a lenti ajánlóban semmi ilyet nem táltam, csak az öncélú tobzódást a stílusban.
De abban igazad van, veszélyes üzem ez: aki megszólal, maga is kiteszi magát a megítéltetésnek. De emiatt keseregni....
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1509

Hozzászólás Szerző: Rotox »

chord írta:
Szerintem rosszul látod. Kevésbé képzett, laikus zeneszeretőként rengeteg új információt, gyönyörűséget, "kiindulási pontot", tanulnivalót kapok tőletek. Ugyanakkor ellenérzést szül bennem a világ vezető zenekaraiban játszó, másoknak nagyon is tetsző - nem mintha ezek bármit is jelentenének... gondolkodik.gif - zenészek, vagy a Zeneakadémián tanítványok tömegét útjára indító, megbecsült tanárok (most hirtelen Rados Tanár Úrról írt, szerintem bántó és sértő bejegyzés jut eszembe) arrogáns lefikázása. Lehet, hogy az a bizonyos, Berlinben játszó oboista egy rakás sz@r, de valami oka talán mégis van, hogy Ő játszik ott, nem itteni oboista mesterünk. Mondom ezt úgy, hogy nyilvánvalóan nem tudom ezt szakmai szempontok alapján (sem) megítélni. (Viszont egészen bizonyos vagyok benne, hogy valamihez meg én értek jobban, és nem gondolom, hogy emiatt bárkit le kellene néznem. :smile53:)

A magam részéről köszönöm, hogy (itt) vagytok, ugyanakkor azt gondolom, a tanulni vágyó, hallgató, figyelő fórumtárs sem másodrendű, lenézendő, kiközösítendő here, akinek semmi keresnivalója nincs a felkent "mesterek" társaságában...

chord
Beköltözött
Beköltözött

bitrograde írta:
2019.06.20., csüt. 21:35
L5S1 írta:
............
Senki nem olvasott ebbe bele semmit. Ahogyan a youtube kommentár sem ízléses, úgy felemlegetése sem túlságosan. Ennél sokkal árnyaltabban lehetne beszélni arról, milyen (adott esetben életrajzi) elemek vehetők ki bármelyik komponista zeneműveiből. Az ajánlód esztétikai színvonala nem sokkal emelkedik Shinagawa beidézett videója fölé. Holott a darab és az előadás megint csak gyönyörű.
Igen, megosztó.
Nekem kifejezetten tetszett ez az enyhén excentrikus ajánló. Nem éreztem sértőnek vagy lehúzónak. És úgy, hogy hidd el, nem leszek ezután sem Csajkovszkij rajongó, és nem szeretem, mert a gyönyörűtől fényévekre van, és még ezer dolog miatt, és ezt tartom most is. Ebben az ezerben amúgy abszolute nincs benne ez a buzi/nembuzi dolog.

És ne legyen harag, de az, hogy te milyen esztétikai színvonalúnak tartod az ajánlóját, az az égvilágon semmilyen mércét nem jelent ... az árnyalt megközelítésre tudnám neked javasolni a wikipédiát pl., az nyilván érdekesebb és színvonalasabb.
És igen, tényleg visszatértünk ugyanoda. Hogy mennyire kényelmes mások lelkesedését figyelni a biztonságos háttérből, szemezgetni, finnyáskodni, legörgetni, ha nem tetszik, beszólogatni, b@szogatni, kritizálni, de kiállni, rendszeresen a saját dolgokkal, az veszélyes üzem, ez most fényesen és ismételten bebizonyosodott.

Csak megjegyzem, hogy pl. klaca, amikor elzárja a vitriolcsapjait, és valamit ajánl, csak úgy magától, akkor töknormálisnak tűnik, és jó dolgai vannak, annyira, hogy rákeresek azokra a zenékre...

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4375

Hozzászólás Szerző: juliush »

Mindig elcsodálkozom, vajon miért kap olyan kevés figyelmet Csajkovszkij talán legszebb, legösszetettebb szimfóniája a "Manfréd"! A Byron überromantikus költeménye alapján megfestett zenei tabló vérbeli programzene, a testvére iránt érzett bűnös szerelmével és az általa okozott tragikus veszteséggel küzdő főhős szerelmét és a megváltást kereső utazását szemelvényezi, csodálatos dallamokkal, Csajkovszkij legbátrabb hangszerelésével. A szerző legnagyobb terjedelmű szimfóniája, keletkezését tekintve a 4. és 5. közé esik. Az alábbi 80-as évek végén készült Decca felvétel ráadásul tényleg kíváló demonstrációs anyag, nem egy teszteléshez vittem már szimfónikus zenekari mintának.

Kép
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

L5S1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

juliush írta:
2019.06.20., csüt. 22:51
tonee73 írta:
2019.06.20., csüt. 20:24
Nem, nem azt jelentetted, hanem juliush által linkelt Csajkovszkij videót, vakartam is a fejem, hogy azzal ugyan mi a bajod?
Óóóó...nemcsak hogy elnyomnak, még fel is jelentenek! Skandallum! :D
Szegény embernek semmi se sikerül. :D

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4375

Hozzászólás Szerző: juliush »

tonee73 írta:
2019.06.20., csüt. 20:24
Nem, nem azt jelentetted, hanem juliush által linkelt Csajkovszkij videót, vakartam is a fejem, hogy azzal ugyan mi a bajod?
Óóóó...nemcsak hogy elnyomnak, még fel is jelentenek! Skandallum! :D
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 581

Hozzászólás Szerző: Klaca »

Én nagyon is el tudom képzelni, hogy a Shinagawa által beidézett úriember ezt a topicot (vagy az ominozus irodalmi emelkedettségű hozzászólást) olvasva is azt mondaná, amit mondott. De ezt tőle akár még hízelgőnek is lehetne venni, én legalábbis biztosan annak venném...

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

L5S1 írta:
Még egy apróság a Csajkovszkij témához. Mióta betettem ide a lábamat többször is vád érte a művészetét Chord részéről, ő nem szereti, van ilyen. Én meg méltánytalannak tartottam hogy egy ekkora zeneszerző ne kapja meg azt a figyelmet ami jár neki. Írt ő mindenfajta műfajban és bár az operáiról szó sem esett azért szép kép rajzolódott ki a balettzenéiről, szimfóniáiról és hangszeres versenyműveiről. Örömmel tapasztaltam hogy más is érdeklődik iránta és nem csupán az én hóbortom a vele való foglalatoskodás. Ha valaki a szívén viselte itt Csajkovszkij sorsüldözött életét és az ahhoz ezer szállal kötődő életművét hát akkor az én vagyok és aki ebből mindezek dacára homofóbiát olvas ki az egy szomorú jelenség.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

L5S1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Még egy apróság a Csajkovszkij témához. Mióta betettem ide a lábamat többször is vád érte a művészetét Chord részéről, ő nem szereti, van ilyen. Én meg méltánytalannak tartottam hogy egy ekkora zeneszerző ne kapja meg azt a figyelmet ami jár neki. Írt ő mindenfajta műfajban és bár az operáiról szó sem esett azért szép kép rajzolódott ki a balettzenéiről, szimfóniáiról és hangszeres versenyműveiről. Örömmel tapasztaltam hogy más is érdeklődik iránta és nem csupán az én hóbortom a vele való foglalatoskodás. Ha valaki a szívén viselte itt Csajkovszkij sorsüldözött életét és az ahhoz ezer szállal kötődő életművét hát akkor az én vagyok és aki ebből mindezek dacára homofóbiát olvas ki az egy szomorú jelenség.

L5S1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Shinagawa írta:
2019.06.20., csüt. 20:21
bitrograde írta:
2019.06.20., csüt. 19:40
Bezzeg a Szindbád-Csajkovszkij-dialóg az mennyire ízléses, a műfaji keveredés csimborasszója. "Buziszinfónia", ja... szerintem magyar lesz az a gesztenye.
Te értetted! ;)
A címzett inkább jelentgetett ahelyett, hogy magába nézett volna...
Aznap homofób napja volt, az egyik topikban kicsit elragadtatta magát, biztosan elfáradt, és lelkileg felkavarta ennek a remek posztnak a megírása.
Szóval tőle idéznék: "Nem fogok elnézést kérni." :D (talán valamelyik következő nickjétől igen... gondolkodik.gif).
Nem, nem. A Youtube-on hívják így a művét és ezen bosszankodik Csajkovszkij. Meg is jegyzi ennek apropóján hogy nincs már tisztelet az emberekben és kifordult magából a világ. Vissza lehet olvasni.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6725

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

L5S1 írta:
2019.06.20., csüt. 10:40
ajkamici írta:
2019.06.19., szer. 22:09
Én viszont nem értem mit akart mondani “ ezzel a nem túl szofisztikált ( sértőnek is felfogható ) egyébként poénra is vehető videóval.
Sztem Shinagawanak érdemes lenne letisztázni a dolgot.
Én már az első nap bejelentettem hogy szvsz nem tartom ide illőnek a kommentet, meg is indokoltam hogy miért de Tonee73 nem talált semmi kivetnivalót benne. Mindössze ketten vagyunk akiknek csípi a szemét a dolog. Ennyi a sztori. Én már el is engedtem.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6558

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Rég írtam már ide "ajálót", mert pár hónapja megfogadtam, hogy nem teszem többé... de most megtöröm a fogadalmamat, mert egy érdekesség akadt a kezembe, amire talán érdemes felhívni a figyelmet (legalábbis számomra érdekesség).

Szóval ma korábban jöttem haza a szokásosnál, és komolyzene-hangulatban voltam, tehát elkezdtem keresgélni a lemezeim között, hogy mit hallgassak... nem bonyolult nagyzenekari művet, valami egyszerűt, nyugodtabbat. Így akadt a kezembe egy dupla SACD, amit pár éve vettem "hallatlanban és ismeretlenben" (sajnos nem elékszem már, hogy hol), aztán belehallgattam, valahogy nem voltam tőle elragadtatva, nem is hallgattam végig, és azóta is ot állt az egyik CD-s polcomon. Na, most, hogy "komolyabb" egy kicsit a rendszerem, ideje volt végighallgatni.

A lemeze(ke)n három művész játszik (Trio Ulmian) a következő hangszereken: natúrkürt, fafuvola és biedermeier gitár. Eléggé különleges kombináció, nem? Na pont ezért vettem meg anno - és azért is, mert - bevallom férfiasan - konkrétan semmit nem tudtam a Christian Dickhut nevű zeneszerzőről, nem is hallottam róla korábban... Aztán kiderült, nem is lehet valami nagy név, még a Wikipédián sincs róla semmi... hmmm, fura.

A két hibrid SACD-n összesen négy "könnyen emészthető" kamaradarab van a fent említett különleges hangszerösszeállítással. A gitár inkább csak zenei aláfestésre szolgál, a dallamot a fuvola és a natúrkürt viszi, egymással mintegy "társalogva". A kürt szinte végig lágy, kellemes tónusú - kivéve, amikor nem - néha hirtelen - gyakran elég váratlanul - átmegy durván recsegősbe, amit nem értek, és nem tudom, hogy ez szándékos-e vagy a zenész technikája nem elég jó, vagy ilyen a natúrkürt... mindenesetre nekem jobban tetszene, ha végig ugyanazt a lágy tónust használná. A zene egyébként tempós, de könnyed kamaramuzsika, semmi különös, akár háttérzenének is elmegy. Maga a lemez szerintem elég jól szól, tisztességes munka.

A három hangszer közötti összhang viszont meglepő. Emiatt is ajánlom meghallgatásra, ha sikerül valahogy megszereznetek, és kíváncsi vagyok a nálam jóval hozzáértőbbek véleményére. Sajnos se Youtube-on, se Tidal-on nem akadtam rá, de hátha megtaláljátok a módját. Nekem nem lesz a legjobban kedvelt lemezeim között, de időnként még elő fogom venni.

Trio Ulmian - Christian Dickhut: 3 Serenaden und Trio

Kép
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 359

Hozzászólás Szerző: Shinagawa »

bitrograde írta:
2019.06.20., csüt. 19:40
Bezzeg a Szindbád-Csajkovszkij-dialóg az mennyire ízléses, a műfaji keveredés csimborasszója. "Buziszinfónia", ja... szerintem magyar lesz az a gesztenye.
Te értetted! ;)
A címzett inkább jelentgetett ahelyett, hogy magába nézett volna...
Aznap homofób napja volt, az egyik topikban kicsit elragadtatta magát, biztosan elfáradt, és lelkileg felkavarta ennek a remek posztnak a megírása.
Szóval tőle idéznék: "Nem fogok elnézést kérni." :D (talán valamelyik következő nickjétől igen... gondolkodik.gif).

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

chord
Beköltözött
Beköltözött

Az a videó nagyon nem volt ide illő.
Ettől még klaca is jobb volt fénykorában...:)

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6558

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

L5S1 írta:
2019.06.20., csüt. 10:40
ajkamici írta:
Én viszont nem értem mit akart mondani “ ezzel a nem túl szofisztikált ( sértőnek is felfogható ) egyébként poénra is vehető videóval.
Én már az első nap bejelentettem hogy szvsz nem tartom ide illőnek a kommentet, meg is indokoltam hogy miért de Tonee73 nem talált semmi kivetnivalót benne. Mindössze ketten vagyunk akiknek csípi a szemét a dolog. Ennyi a sztori. Én már el is engedtem.
Nem csak ketten. Én sem értem, mit akart megfogalmazni Shinagawa eme videó idelinkelésével.

Nekem egyébként kifejezetten tetszett a "nem annyira szokványos ajánlód". Még sok ilyent!
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

L5S1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ajkamici írta:

ajkamici
V.I.P.
V.I.P.

DCS Debussy / Leben CS600 / Aurender N10 / Pro-Ject RS2T / Harbeth M40.2 Ton Trager - Entreq Olympus - Shunyata Research kábelezés -RR

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 581

Hozzászólás Szerző: Klaca »

L5S1 írta:
2019.06.19., szer. 09:47
Akkor a legnagyobb tisztelettel át is adnám Shinagawának a stafétát. Mától tőle várjátok a szép ajánlókat. leborulok.gif
Azt még (meg)értem, hogy magadra vetted (merthogy a te beírásodra volt reakció), de pontosan mit? A csávót, aki mondja, vagy azokat, akikről mondja?

L5S1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Akkor a legnagyobb tisztelettel át is adnám Shinagawának a stafétát. Mától tőle várjátok a szép ajánlókat. leborulok.gif

ajkamici
V.I.P.
V.I.P.

Kurtág "új" lemez a BMC ből.
Annak aki szereti.
Nekem nagyon bejön.
www.youtube.com/watch?v=SrATUz4cAi0
Csatolmányok
1920.jpg
1920.jpg (333.12 KiB) Megtekintve 2391 alkalommal
5998309302336.jpg
5998309302336.jpg (40.51 KiB) Megtekintve 2391 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”