az utolsó mondat biztos nem saját gondolatod, mert egy arrogáns f@szméregető hozzászólásnak tűnik, olvashattad valahol és azt hihetted jó ötlet elsütni ittSoundMania írta: ↑2019.06.08., szomb. 22:48Ezzel a 3. pontoddal vitába szállnék.antizigün írta: ↑2019.06.08., szomb. 21:09utolsó 3 db nekem is az volt, ebből egy olyan amit kénytelen vagyok cseréltetni
első szbály hogy a GZ Media cuccait kerülöm, de most így is problémás volt a merítés . mind3 új lp
- egyik : warped. ugyanattól a zenekartól (gondolom a kiadó is ua) már második lemez hullámos
- második: egyértelmű press hiba, vissza is küldtem, cserélik (durva karc és mintha rá is folyt volna vmi (mivel közel van a label-hez, annak a ragasztójára gyanakszom
- 3: ez megint az az eset hogy a papírtokból alig lehet kihúzni a lemezt. oké most már nincs sztatikusan feltöltődve, de a papírban tartás/szállítás hallható hajszálkarcokat okozott
Ha annyira fel volt töltve sztatikusan, hogy nem akart kicsúszni egykönnyen a belső tasakból, akkor hogyan tudott rajta felületi karc keletkezni.
Másrészt nem hiszem el, hogy olyan felületi karc tudott keletkezni rajt a belső tokban csúszkálástól akár sztatikusan feltöltve akár nem, amit meghallasz.
Ezt a pontodat elolvasva kb az jut eszembe, hogy : nem értek hozzá, de elvárom , hogy olyan dolgok maximálisan hibátlanok legyenek, aminek köze sincs a lejátszott hanghoz.
Elnézésed kérem, de ezt olvastam ki belőle.
Nem tudom, mióta lemezezel és hogyan kezeled őket.... de lehet, hogy érdemes lenne átbeszélned valakivel ezt a dolgot
különben lehet hogy nem a karcok hallhatók. gyógyszertári deszt víz van egy 2 L-es flakonban összekeverve spin clean lemezmosó koncentrátummal. ha a kis szórófejes kis adagolóból el fogy a keverék, akkor ebből a nagy flakonból utántöltök, így történt ez legutóbb is. a 2L-es flakon kb egy éve pihen a spájzban. önmagában a deszt víz (bontás után) már megromlott volna de a koncentrátummal együtt a folyadék nem büdös/zavaros, szóval nem gondolnám hogy elkezdett rohadni és ez okozhatott problémát, pl vízkövesedéshez hasonló jelenséget
btw MPO nyomás (francia)