Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Primare CD 31 fekete
Re: Primare CD 31 fekete
Köszönöm a lehetőséget, zárom!
2 hétig JÉG a láthatáron!
A nyár vége felé előkerülnek újra a szeretett cd-k, ismét "otthonunkba költöznek" a kedvenc előadóink. Ehhez az élményhez kiváló partner a Primare Cd31 ami továbbra is eladó!
Ez a lejátszó hét évig teljesített teljesített nálam szolgálatot, és sok-sok élménnyel ajándékozott meg. Így aki ebben az árfekvésben gondolkozik, biztos lehet abban, hogy nem gyors haszonszerzés céljából innen-onnan összeharácsolt készülékről van szó. A Primare CD 31 továbbra is harmad áron eladó...
Érdemes észben tartani, hogy még adott a lehetőség ha valaki egy kiválóan megépített, jó hangú, esztétikus cd lejátszóval szeretné frissíteni rendszerét 

Előre hozom, harmad áron még eladó a portéka 

Még mindig eladó ez a szimmetrikus felépítésű svéd mestermunka, mely a Primare cég top lejátszója volt. Vigyázat, ebben a kánikulában is libabőrt okozhat 

Lassan fél éve nem használom, így az új gazdájának pár nap bejáratással kell majd számolnia. Természetesen mielőtt felettem a hirdetést kipróbáltam, nagyon szépen muzsikál, véleményem szerint hozzá hasonló listaárú komponensekből felépülő rendszer igazi gyöngyszeme lehet. Aki nem hiszi járjon utána! 

A lánc első tagja kerüljön most is előre! 

Jó pár Cd-t meghallgattam mielőtt a Primare márka mellett tettem le a voksom. Végig is söpört nálam három típus, D20, CD30.2. és a most meghirdetett CD 31. Úgy gondolom, hogy a most meghirdetett ár tükrében, jobb lejátszót nehéz találni, más hangzást nyilván lehet.
Mint már írtam a file alapú lejátszásért lett eladó a Pimare CD 31. Mivel végig jártam az utat, biztosan mondhatom, hogy ebben az árfekvésben a digitális lejátszók közül a CD verhetetlen alternatívát kínál. Egy NAS vagy audiophle NAS, DAC. + kábelek jóval költségesebb megoldás, ha legalább egy hasonló kvalitású CD hangminőséget akarjuk belőle kihozni. Ha a kényelem a fő cél, akkor természetesen ebből az árból is lehet file alapon zenét hallgatni.
Ez a cd lejátszó számomra nagyon kedves, sok élményt adott, kiváló frontend. Nyugodt szívvel ajánlom minden hifi kedvelő fórumtársamnak, akik most cd vásárlásban gondolkoznak.
Kis ösztönzésképpen az új ára : 220.000.-Ft!
Mint már írtam a file alapú lejátszásért lett eladó a Pimare CD 31. Mivel végig jártam az utat, biztosan mondhatom, hogy ebben az árfekvésben a digitális lejátszók közül a CD verhetetlen alternatívát kínál. Egy NAS vagy audiophle NAS, DAC. + kábelek jóval költségesebb megoldás, ha legalább egy hasonló kvalitású CD hangminőséget akarjuk belőle kihozni. Ha a kényelem a fő cél, akkor természetesen ebből az árból is lehet file alapon zenét hallgatni.
Ez a cd lejátszó számomra nagyon kedves, sok élményt adott, kiváló frontend. Nyugodt szívvel ajánlom minden hifi kedvelő fórumtársamnak, akik most cd vásárlásban gondolkoznak.
Kis ösztönzésképpen az új ára : 220.000.-Ft!
Kis kedvcsinálóként az új ára: 230.000.-Ft 

Primare CD 31 fekete
Koncepció váltás miatt ( file alapú lejátszás) eladósorba került Primare Cd 31 lejátszóm. A cd-nek harmadik gazdája vagyok nálam 7 éve muzsikál. Doboz nélkül vettem, így dobozt nem tudok hozzá adni.
A Cd 31 nagyon megkímélt, karc mentes akár csak a távirányítója. A 31-es széria kétféle mechanikával készült. Ebben nem a DLS 710A hanem az SHD 2503 ( drágább) mechanika van, így a CD 31-re jellemező hangos cd beolvasás, szám keresés és egy zajoktól ez a lejátszó mentes. Természetesen minden cd-t ( irtottat, műsorost) gond nélkül játszik le. Ez az utolsó széria amit szimmetrikus felépítéssel gyártott a cég, a CD 32 már nem így készült.
Nagyon szerethető hangú, és eltalált esztétikájú lejátszó, a Primare cég a beletette tudásának a javát, hiszen 2007 környékén nem volt a kínálatában ennél feljebb. Az ára ennek megfelelően 750.000.-Ft körül mozgott. Krell integráltak mellé kifejezetten ajánlom.
Az ára most az új árának töredéke: 235.000.-Ft
A Primare Cd 31 Hajdúszoboszlón található, itt kipróbálható. A személyes átvételt részesítem előnyben, de igény esetén gondos csomagolásban GLS futárral elküldöm. Beszámítás, csere most nem aktuális.
A Cd 31 nagyon megkímélt, karc mentes akár csak a távirányítója. A 31-es széria kétféle mechanikával készült. Ebben nem a DLS 710A hanem az SHD 2503 ( drágább) mechanika van, így a CD 31-re jellemező hangos cd beolvasás, szám keresés és egy zajoktól ez a lejátszó mentes. Természetesen minden cd-t ( irtottat, műsorost) gond nélkül játszik le. Ez az utolsó széria amit szimmetrikus felépítéssel gyártott a cég, a CD 32 már nem így készült.
Nagyon szerethető hangú, és eltalált esztétikájú lejátszó, a Primare cég a beletette tudásának a javát, hiszen 2007 környékén nem volt a kínálatában ennél feljebb. Az ára ennek megfelelően 750.000.-Ft körül mozgott. Krell integráltak mellé kifejezetten ajánlom.
Az ára most az új árának töredéke: 235.000.-Ft
A Primare Cd 31 Hajdúszoboszlón található, itt kipróbálható. A személyes átvételt részesítem előnyben, de igény esetén gondos csomagolásban GLS futárral elküldöm. Beszámítás, csere most nem aktuális.
- Csatolmányok
-
- primare táv.jpg (205.49 KiB) Megtekintve 3159 alkalommal
-
- primare cd 31 3.jpg (306 KiB) Megtekintve 3159 alkalommal
-
- primare cd 31 2.jpg (223.29 KiB) Megtekintve 3159 alkalommal
-
- primare cd 31 1.jpg (300.49 KiB) Megtekintve 3159 alkalommal