Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Re: Lemezjátszó
aqua purificata-t használok, ami szerinted nem desztvíz
és
nem tartalmaz alkoholt a koncentratum
semmiképp ne hagyd abba a sötétben tapogatózást, egyrészt szórakoztat, másrészt egyáltalán nem csinálsz magadból hülyét
és
nem tartalmaz alkoholt a koncentratum
semmiképp ne hagyd abba a sötétben tapogatózást, egyrészt szórakoztat, másrészt egyáltalán nem csinálsz magadból hülyét
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1329
Ha f@szméregetésnek gondolod, ok . Méregessük tovább. Az a "desztvíz" az ozmózisos eljárással szűrt víz!antizigün írta: ↑2019.06.09., vas. 11:02az utolsó mondat biztos nem saját gondolatod, mert egy arrogáns f@szméregető hozzászólásnak tűnik, olvashattad valahol és azt hihetted jó ötlet elsütni ittSoundMania írta: ↑2019.06.08., szomb. 22:48Ezzel a 3. pontoddal vitába szállnék.antizigün írta: ↑2019.06.08., szomb. 21:09utolsó 3 db nekem is az volt, ebből egy olyan amit kénytelen vagyok cseréltetni
első szbály hogy a GZ Media cuccait kerülöm, de most így is problémás volt a merítés . mind3 új lp
- egyik : warped. ugyanattól a zenekartól (gondolom a kiadó is ua) már második lemez hullámos
- második: egyértelmű press hiba, vissza is küldtem, cserélik (durva karc és mintha rá is folyt volna vmi (mivel közel van a label-hez, annak a ragasztójára gyanakszom
- 3: ez megint az az eset hogy a papírtokból alig lehet kihúzni a lemezt. oké most már nincs sztatikusan feltöltődve, de a papírban tartás/szállítás hallható hajszálkarcokat okozott
Ha annyira fel volt töltve sztatikusan, hogy nem akart kicsúszni egykönnyen a belső tasakból, akkor hogyan tudott rajta felületi karc keletkezni.
Másrészt nem hiszem el, hogy olyan felületi karc tudott keletkezni rajt a belső tokban csúszkálástól akár sztatikusan feltöltve akár nem, amit meghallasz.
Ezt a pontodat elolvasva kb az jut eszembe, hogy : nem értek hozzá, de elvárom , hogy olyan dolgok maximálisan hibátlanok legyenek, aminek köze sincs a lejátszott hanghoz.
Elnézésed kérem, de ezt olvastam ki belőle.
Nem tudom, mióta lemezezel és hogyan kezeled őket.... de lehet, hogy érdemes lenne átbeszélned valakivel ezt a dolgot
különben lehet hogy nem a karcok hallhatók. gyógyszertári deszt víz van egy 2 L-es flakonban összekeverve spin clean lemezmosó koncentrátummal. ha a kis szórófejes kis adagolóból el fogy a keverék, akkor ebből a nagy flakonból utántöltök, így történt ez legutóbb is. a 2L-es flakon kb egy éve pihen a spájzban. önmagában a deszt víz (bontás után) már megromlott volna de a koncentrátummal együtt a folyadék nem büdös/zavaros, szóval nem gondolnám hogy elkezdett rohadni és ez okozhatott problémát, pl vízkövesedéshez hasonló jelenséget
btw MPO nyomás (francia)
Szóval se nem desztvíz, pláne nem orvosi tisztaságú!
A keveréked valószínű azért nem romlik meg mert alkoholt tartalmaz, amiről már megírtam a véleményem.
De végülis a lényegre is válaszoltál- lehet hogy nem a felületi karcok miatt pattogós a lemezed. Köszönöm. Szóval eddig az enyém a nagyobb ? :)
az utolsó mondat biztos nem saját gondolatod, mert egy arrogáns f@szméregető hozzászólásnak tűnik, olvashattad valahol és azt hihetted jó ötlet elsütni ittSoundMania írta: ↑2019.06.08., szomb. 22:48Ezzel a 3. pontoddal vitába szállnék.antizigün írta: ↑2019.06.08., szomb. 21:09utolsó 3 db nekem is az volt, ebből egy olyan amit kénytelen vagyok cseréltetni
első szbály hogy a GZ Media cuccait kerülöm, de most így is problémás volt a merítés . mind3 új lp
- egyik : warped. ugyanattól a zenekartól (gondolom a kiadó is ua) már második lemez hullámos
- második: egyértelmű press hiba, vissza is küldtem, cserélik (durva karc és mintha rá is folyt volna vmi (mivel közel van a label-hez, annak a ragasztójára gyanakszom
- 3: ez megint az az eset hogy a papírtokból alig lehet kihúzni a lemezt. oké most már nincs sztatikusan feltöltődve, de a papírban tartás/szállítás hallható hajszálkarcokat okozott
Ha annyira fel volt töltve sztatikusan, hogy nem akart kicsúszni egykönnyen a belső tasakból, akkor hogyan tudott rajta felületi karc keletkezni.
Másrészt nem hiszem el, hogy olyan felületi karc tudott keletkezni rajt a belső tokban csúszkálástól akár sztatikusan feltöltve akár nem, amit meghallasz.
Ezt a pontodat elolvasva kb az jut eszembe, hogy : nem értek hozzá, de elvárom , hogy olyan dolgok maximálisan hibátlanok legyenek, aminek köze sincs a lejátszott hanghoz.
Nem tudom, mióta lemezezel és hogyan kezeled őket.... de lehet, hogy érdemes lenne átbeszélned valakivel ezt a dolgot
különben lehet hogy nem a karcok hallhatók. gyógyszertári deszt víz van egy 2 L-es flakonban összekeverve spin clean lemezmosó koncentrátummal. ha a kis szórófejes kis adagolóból el fogy a keverék, akkor ebből a nagy flakonból utántöltök, így történt ez legutóbb is. a 2L-es flakon kb egy éve pihen a spájzban. önmagában a deszt víz (bontás után) már megromlott volna de a koncentrátummal együtt a folyadék nem büdös/zavaros, szóval nem gondolnám hogy elkezdett rohadni és ez okozhatott problémát, pl vízkövesedéshez hasonló jelenséget
btw MPO nyomás (francia)
- SoundMania
- Törzsgárda

Nem azt vitatom, hogy nincs baja a lemeznek, hanem azt , hogy nem attól amit leírt.pärt írta: ↑2019.06.08., szomb. 23:57Kissé elhamarkodott ítélkezés. Lehet, hogy más okozza pattogást, sercegést, de akkor is egy új lemezről van szó.SoundMania írta: ↑2019.06.08., szomb. 22:48
Hogy színesítsem a hibalistát: egyik új lemezemben -szerintem- egy buborék zárvány van, legalábbis azt a hibát nehéz mással magyarázni. Olyasmi, mint a elnyújtott tészta felületén látható egyenetlenség. Nem túl feltűnő, de igencsak hallható.
Van néhány buborékos lemezem , szerencsére jól sikerült azért belenyomni a barázdákat, így gyakorlatilag nem okoz problémát.
Az LP az ilyen dolog.... De a hang kárpótol a látványért.
Hogy színesítsem a hibalistát: egyik új lemezemben -szerintem- egy buborék zárvány van, legalábbis azt a hibát nehéz mással magyarázni. Olyasmi, mint a elnyújtott tészta felületén látható egyenetlenség. Nem túl feltűnő, de igencsak hallható.
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5629
Kissé elhamarkodott ítélkezés. Lehet, hogy más okozza pattogást, sercegést, de akkor is egy új lemezről van szó.SoundMania írta: ↑2019.06.08., szomb. 22:48
- SoundMania
- Törzsgárda

Ezzel a 3. pontoddal vitába szállnék.antizigün írta: ↑2019.06.08., szomb. 21:09utolsó 3 db nekem is az volt, ebből egy olyan amit kénytelen vagyok cseréltetni
utolsó 3 db nekem is az volt, ebből egy olyan amit kénytelen vagyok cseréltetni
Zsákbamacska a lemezvásárlás úgy tűnik. A használt látatlanból és az új ugyanúgy. Bízom benne, hogy növekszik az igény, a kereslet, és úgy látják majd, hogy érdemes beruházni a minőségi kiadásokba. Elég siralmas, hogy 40 éves dolgoknak van értéke. Miközben robotok kutatják a marsot, de nem tudnak egy hanglemezt a legjobb tudásuk szerint elkészíteni. Vagy majd a kínaiak, más úgy se akar már dolgozni.
Azért én maradok optzimista.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2915
újrakiadások között is van jó,és gyenge..sem a Gong,sem a Jugoton kiadványokért én nem kapkodnék,annak ellenére hogy van köztük egy pár "gyöngyszem", ismerni kell a terepet,mi az amit meg szabad vásárolni,és mit nem..a Dum Dum India-t meg csak az új,ruszki kiadványok (pl DOL) képesek überelni,silány minőségükben..szépek a boritók (FOC),és ezért csabitó,de hangra,csapnivalóak..Érdekes dolgok ezek. Régen mindenki a nyugati nyomást kereste, mert az szebben szól. Most az ujrakiadások mind nyugatiak, de inkább keresik a Gong, Hungaroton, Jugoton stb. lemezeket.
..ami engem egy kicsit meglep,az újrakiadott ECM-ek,valahogy gyengék..nem tudom mit hoznak majd a bejelentett Nils Petter Molvaer "Khmer",vagy Manu Katché "Neighbourhood" LP-i,de egy párf Garbarek,Brahem csapnivaló...
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- SoundMania
- Törzsgárda

Roli80 írta: ↑2019.06.07., pén. 10:48Nem csak a hangminőség miatt keresik ezeket a lemezeket. Lehet szó még árról, állapotról is. Gong lemezek azért elég szerények tudnak lenni. De kitérhet az ember arra is, hogy vannak olyan rendszerek amelyiken mind egyformán "jól" szól.LIMAR írta: ↑2019.06.06., csüt. 22:5620 éves LP?
Inkább 40, 50, 60 éves.
Az LP aranykora az 50-es évek vége, 60-as évek. Aztán erős visszaesés a hangminőségben a korai sokcsatornás félvezetős keverők megjelenésével, szerencsére ez egy rövid időszak volt. Majd ezek fejlődésével újra emelkedő a hangminőség. Aztán megint jelentős visszaesés a korai digitális stúdiótechnika megjelenésével. Majd ez is elkezdett javulni.
Majd az LP szinte teljesen kihalt. Ma látok némi mozgást, de inkább csak a régi felvételek újra kiadásában.
Sokan fanyalognak az újra kiadott LPk miatt. Igen, sosem lesz olyan a minőségük, mint az első kiadások. De ki tud szerezni hibátlan első kiadásokat elérhető áron? Senki. Egy leharcolt példány illúzió romboló lehet. Akkor inkább egy makulátlan és jó minőségű újra kiadás. Szerencsére sok igényes kiadó van, akik jó ízléssel nyúlnak a régi stúdió szalagokhoz. (Mobile Fidelity, Reference Recording, Classic Records, Speakers Corner.....). Sajnos sok silány minőségű újra kiadás beárnyékolja a képet. Nagyon mellé lehet fogni a noname kiadókkal.
Érdekes dolgok ezek. Régen mindenki a nyugati nyomást kereste, mert az szebben szól. Most az ujrakiadások mind nyugatiak, de inkább keresik a Gong, Hungaroton, Jugoton stb. lemezeket.
Meg persze ott a választék kérdése is.
Ebben sztem az indiaiak a legjobbak.
LIMAR írta: ↑2019.06.06., csüt. 22:5620 éves LP?
Inkább 40, 50, 60 éves.
Az LP aranykora az 50-es évek vége, 60-as évek. Aztán erős visszaesés a hangminőségben a korai sokcsatornás félvezetős keverők megjelenésével, szerencsére ez egy rövid időszak volt. Majd ezek fejlődésével újra emelkedő a hangminőség. Aztán megint jelentős visszaesés a korai digitális stúdiótechnika megjelenésével. Majd ez is elkezdett javulni.
Majd az LP szinte teljesen kihalt. Ma látok némi mozgást, de inkább csak a régi felvételek újra kiadásában.
Sokan fanyalognak az újra kiadott LPk miatt. Igen, sosem lesz olyan a minőségük, mint az első kiadások. De ki tud szerezni hibátlan első kiadásokat elérhető áron? Senki. Egy leharcolt példány illúzió romboló lehet. Akkor inkább egy makulátlan és jó minőségű újra kiadás. Szerencsére sok igényes kiadó van, akik jó ízléssel nyúlnak a régi stúdió szalagokhoz. (Mobile Fidelity, Reference Recording, Classic Records, Speakers Corner.....). Sajnos sok silány minőségű újra kiadás beárnyékolja a képet. Nagyon mellé lehet fogni a noname kiadókkal.
Érdekes dolgok ezek. Régen mindenki a nyugati nyomást kereste, mert az szebben szól. Most az ujrakiadások mind nyugatiak, de inkább keresik a Gong, Hungaroton, Jugoton stb. lemezeket.
A Hungaroton legsz.rabbul szóló lemezein az elrettentő felírat: Készült Dolby A rendszerű zajcsökkentővel. Aztán jött egy barátságos hangú korszak, de ezt elmosta a Digital Recording. Végül '94-ben az utolsó magyar préselés.LIMAR írta: ↑2019.06.06., csüt. 22:5620 éves LP?
Inkább 40, 50, 60 éves.
Ha egy mód van rá, be kell szerezni a korabeli felvételeket jó minőségben, még ha nem is az első kiadások. Ha meg már kései újra kiadás, akkor nívós kiadóktól.
Klasszikus lemezeket nagyon jó minőségben lehet gyűjteményekből beszerezni. Azokat csak néhányszor játszották le, ha szerencsénk van normális lejátszón, ami nem roncsolta a lemezt. Az árak is elfogadhatóak, a választék nagy. A népszerű jazz, pop, rock felvételek sajnos zömmel agyon használtak már, számtalan kézen átmentek. Kicsi az esély jó minőségű példányok beszerzésére. Ha valaki nem 40-50 éve gyűjt, nehéz helyzetben van. A szerencsések (magamat is beszámítva) sohasem adták el az LP-iket és mindig vigyáztak rájuk. Nem ültek fel az új hanghordozóknak (CD) és miattuk nem adták el a lemezeiket. Sokakat ismerek, akik verik a fejüket a falba, amikor eladták a lemezeiket a CD megjelenésekor. Felültek a mindent elsöprő paramétereknek. Csak sajnos az akkori CD játszók hamar kiábrándították őket, de akkor már késő volt. Majd 20-30 év után CD játszót is megtanultak gyártani, csak hát akkor meg jöttek a nagyfelbontású digitális formátumok. DAC-ok, hálózati lejátszók, audio PC-k. Az SACD is jött, majd szinte kihalt, aztán a DSD újra szárnyal - joggal.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
-
LIMAR
- Törzsvendég

- Értékelés: 3340
- Kapcsolat:
20 éves LP?
Inkább 40, 50, 60 éves.
Ha egy mód van rá, be kell szerezni a korabeli felvételeket jó minőségben, még ha nem is az első kiadások. Ha meg már kései újra kiadás, akkor nívós kiadóktól.
Klasszikus lemezeket nagyon jó minőségben lehet gyűjteményekből beszerezni. Azokat csak néhányszor játszották le, ha szerencsénk van normális lejátszón, ami nem roncsolta a lemezt. Az árak is elfogadhatóak, a választék nagy. A népszerű jazz, pop, rock felvételek sajnos zömmel agyon használtak már, számtalan kézen átmentek. Kicsi az esély jó minőségű példányok beszerzésére. Ha valaki nem 40-50 éve gyűjt, nehéz helyzetben van. A szerencsések (magamat is beszámítva) sohasem adták el az LP-iket és mindig vigyáztak rájuk. Nem ültek fel az új hanghordozóknak (CD) és miattuk nem adták el a lemezeiket. Sokakat ismerek, akik verik a fejüket a falba, amikor eladták a lemezeiket a CD megjelenésekor. Felültek a mindent elsöprő paramétereknek. Csak sajnos az akkori CD játszók hamar kiábrándították őket, de akkor már késő volt. Majd 20-30 év után CD játszót is megtanultak gyártani, csak hát akkor meg jöttek a nagyfelbontású digitális formátumok. DAC-ok, hálózati lejátszók, audio PC-k. Az SACD is jött, majd szinte kihalt, aztán a DSD újra szárnyal - joggal.
Lehet,hogy ezért drágább egy 20 éves , jó állapotú lemez a használt piacon, mint egy új. Kíváncsi vagyok ebből mi sül ki:Aszpirin írta: ↑2019.06.05., szer. 20:27A múltkori EU-nyomású Blue Note lemez után, amelyen az eredeti gyári bontatlan csomagolásából kivéve, egy hatalmas karc vol, a tegnap “sikerült” beszereznem egy szintén vadiúj bontatlan USA-nyomású Blue Note lemezt, amelyen az A oldal utolsó számában fülsértő barázdazaj hallható. Szabad szemmel semmi nem látszik rajta. Remélem egy alapos mosás (esetemben egyelőre mosatás) segíteni fog rajta.
Már a Blue Note label új lemezeiben sem lehet megbízni, vagy csak én vagyok ilyen peches, hogy egymás után kettőből két selejtet kifogtam?
https://hvg.hu/tudomany/20180416_hd_bak ... nter_loibl
- SoundMania
- Törzsgárda

Hogy telik az idő? :)galrob írta: ↑2019.06.05., szer. 22:43És konkrétan ez szerinted mit jelenthet?SoundMania írta: ↑2019.06.05., szer. 22:38A fonóbemenetem előtt van vagy 2,5m kábel és 6 csatlakozás, ha a forrasztottakat nem is számolom. Mégsem szólt még ilyen jól a lemezjátszóm soha ezelőtt. :)galrob írta: ↑2019.06.05., szer. 21:24
Szerintem a kevesebb csatlakozás miatt lehet jobb. Miniatűr jelröl van szó, ami így a lehető legrövidebb úton jut el a cáljához. Valóban nem szép, de ha beválik, akkor lehet a karba fűzni és onnan vezetni a phonoba, ami elegánsabb. Az én esetemben 45 éves gyári karkábelről van szó, és olyan karról, amit szigorúan neylon alatt ajánlott szétszedni, mert rugók is vannak benne. Próbára én is így kötném be.![]()
És konkrétan ez szerinted mit jelenthet?SoundMania írta: ↑2019.06.05., szer. 22:38A fonóbemenetem előtt van vagy 2,5m kábel és 6 csatlakozás, ha a forrasztottakat nem is számolom. Mégsem szólt még ilyen jól a lemezjátszóm soha ezelőtt. :)galrob írta: ↑2019.06.05., szer. 21:24
Szerintem a kevesebb csatlakozás miatt lehet jobb. Miniatűr jelröl van szó, ami így a lehető legrövidebb úton jut el a cáljához. Valóban nem szép, de ha beválik, akkor lehet a karba fűzni és onnan vezetni a phonoba, ami elegánsabb. Az én esetemben 45 éves gyári karkábelről van szó, és olyan karról, amit szigorúan neylon alatt ajánlott szétszedni, mert rugók is vannak benne. Próbára én is így kötném be.
- SoundMania
- Törzsgárda

A fonóbemenetem előtt van vagy 2,5m kábel és 6 csatlakozás, ha a forrasztottakat nem is számolom. Mégsem szólt még ilyen jól a lemezjátszóm soha ezelőtt. :)galrob írta: ↑2019.06.05., szer. 21:24
Szerintem a kevesebb csatlakozás miatt lehet jobb. Miniatűr jelröl van szó, ami így a lehető legrövidebb úton jut el a cáljához. Valóban nem szép, de ha beválik, akkor lehet a karba fűzni és onnan vezetni a phonoba, ami elegánsabb. Az én esetemben 45 éves gyári karkábelről van szó, és olyan karról, amit szigorúan neylon alatt ajánlott szétszedni, mert rugók is vannak benne. Próbára én is így kötném be.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6554
A múltkori EU-nyomású Blue Note lemez után, amelyen az eredeti gyári bontatlan csomagolásából kivéve, egy hatalmas karc vol, a tegnap “sikerült” beszereznem egy szintén vadiúj bontatlan USA-nyomású Blue Note lemezt, amelyen az A oldal utolsó számában fülsértő barázdazaj hallható. Szabad szemmel semmi nem látszik rajta. Remélem egy alapos mosás (esetemben egyelőre mosatás) segíteni fog rajta.
Már a Blue Note label új lemezeiben sem lehet megbízni, vagy csak én vagyok ilyen peches, hogy egymás után kettőből két selejtet kifogtam?
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5629
Remélem, nem szól annyival jobban, mint amennyivel rondább.
Nálam ennek egy köztes megoldása van: karon belül fut a kábel a fonó aljzatáig, tehát ott sincs külön ic, csak egy hosszú karkábel.
Nálam ennek egy köztes megoldása van: karon belül fut a kábel a fonó aljzatáig, tehát ott sincs külön ic, csak egy hosszú karkábel.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6554
Totál laikusként érdekelne: miért lehet jobb a külső kábelezés?
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Esetleg megcsinálta már valaki, ezt a külső direkt karkábelezést? Jó ötletnek tűnik. Kíváncsi lennék, van e valakinek tapasztalata.
- Csatolmányok
-
- image_12210.jpg (815.48 KiB) Megtekintve 2984 alkalommal
Én nem vennék másik Shellt, ha az eredeti rendben van, max fejkábeleket, ha a régiek esetleg oxidálódtak.
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 688
Igen az utódról is sok jót írnak, talán még érdemesebb lehet azt megvenni, aztán még tovább is viheted a következő lemezjátszódba, ha nem használod el teljesen...Garfield92 írta: ↑2019.06.04., kedd 17:25Köszönöm. Feltúrtam közben az internetet, találtam elfogadható 12-13e forintos áron 2-3 helyen is újat. Kicsit olvasgattam is a szériáról, meg hogy miért a híre, és közbne bele botlottam az utódmodelbe az AT-VM95-be ami annyival nem drágább. Illetve nem tudom mennyire szükséges új shell-t venni, de pl ebből találtam olyat amit együtt árulnak egy HS6 headshellel. Árban még pont azt mondom, hogy belefektetném.frenki485 írta: ↑2019.06.04., kedd 17:06pl itt egy friss hirdetés:Garfield92 írta: ↑2019.06.04., kedd 01:38
Megteszi számomra a használt is ami nincs ennyire leharcolva, de egyébként szánhatok rá 20-at is, csak nem gondoltam volna, hogy érdemes.
http://apro.hifipiac.hu/category-table- ... -95e,67163
Erről vélemény? Érdemes megvenni ezt csomagban, vagy csak akasszak le egy sima AT95E-t és dugjam össze az AKAI gyári shelljével?
Én nem vennék másik Shellt, ha az eredeti rendben van, max fejkábeleket, ha a régiek esetleg oxidálódtak.
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
- Garfield92
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 2
Köszönöm. Feltúrtam közben az internetet, találtam elfogadható 12-13e forintos áron 2-3 helyen is újat. Kicsit olvasgattam is a szériáról, meg hogy miért a híre, és közbne bele botlottam az utódmodelbe az AT-VM95-be ami annyival nem drágább. Illetve nem tudom mennyire szükséges új shell-t venni, de pl ebből találtam olyat amit együtt árulnak egy HS6 headshellel. Árban még pont azt mondom, hogy belefektetném.frenki485 írta: ↑2019.06.04., kedd 17:06pl itt egy friss hirdetés:Garfield92 írta: ↑2019.06.04., kedd 01:38Megteszi számomra a használt is ami nincs ennyire leharcolva, de egyébként szánhatok rá 20-at is, csak nem gondoltam volna, hogy érdemes.
http://apro.hifipiac.hu/category-table- ... -95e,67163
Erről vélemény? Érdemes megvenni ezt csomagban, vagy csak akasszak le egy sima AT95E-t és dugjam össze az AKAI gyári shelljével?
Lemezjátszó: Akai AP-100 C
CD Lejátszó: Denon DCD-625
Sztereó erősítő: Nad C325 BEE
Phono: Cambridge Audio 551 P
TV: Samsung UE58 MU6122 UHD
Hangsugárzók: Bowers & Wilkins DM 603 S2
CD Lejátszó: Denon DCD-625
Sztereó erősítő: Nad C325 BEE
Phono: Cambridge Audio 551 P
TV: Samsung UE58 MU6122 UHD
Hangsugárzók: Bowers & Wilkins DM 603 S2
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 688
Az említett AT95-öt bátran merem ajánlani. Volt nekem több lemezjátszóban is, köztük egyszerűbbek és sokkal komolyabbak is. Többször használtam pót hangszedőként ha épp az első számú MC-m tönkrement vagy csere volt vmi másra, míg az új megérkezett.
Szerethető hangú pu, sokszor bizonyította, ha épp újat akarsz, 15,000Ft körül lehet venni. Ha mégsem tetszene nem buksz rajta sokat.
Szerethető hangú pu, sokszor bizonyította, ha épp újat akarsz, 15,000Ft körül lehet venni. Ha mégsem tetszene nem buksz rajta sokat.
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)