Igen az utódról is sok jót írnak, talán még érdemesebb lehet azt megvenni, aztán még tovább is viheted a következő lemezjátszódba, ha nem használod el teljesen...Garfield92 írta: ↑2019.06.04., kedd 17:25Köszönöm. Feltúrtam közben az internetet, találtam elfogadható 12-13e forintos áron 2-3 helyen is újat. Kicsit olvasgattam is a szériáról, meg hogy miért a híre, és közbne bele botlottam az utódmodelbe az AT-VM95-be ami annyival nem drágább. Illetve nem tudom mennyire szükséges új shell-t venni, de pl ebből találtam olyat amit együtt árulnak egy HS6 headshellel. Árban még pont azt mondom, hogy belefektetném.frenki485 írta: ↑2019.06.04., kedd 17:06pl itt egy friss hirdetés:Garfield92 írta: ↑2019.06.04., kedd 01:38
Megteszi számomra a használt is ami nincs ennyire leharcolva, de egyébként szánhatok rá 20-at is, csak nem gondoltam volna, hogy érdemes.
http://apro.hifipiac.hu/category-table- ... -95e,67163
Erről vélemény? Érdemes megvenni ezt csomagban, vagy csak akasszak le egy sima AT95E-t és dugjam össze az AKAI gyári shelljével?
Én nem vennék másik Shellt, ha az eredeti rendben van, max fejkábeleket, ha a régiek esetleg oxidálódtak.