Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mahlkönig Home Vario - Full extrás, durrdefektes

Lezárt
Söndör
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 21

Re: Mahlkönig Home Vario - Full extrás, durrdefektes

Hozzászólás Szerző: Söndör »

Ment PÜ.
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5

BURN28
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 53

Hozzászólás Szerző: BURN28 »

AVX írta:
2019.05.19., vas. 19:18
BURN28 írta:
2019.05.19., vas. 18:02
Legyen 20.000 forint, annyiért még alkatrésznek sem rossz. És még úgyis csak 72.000 forintot buktam. :D
- Kés új.
- Továbbá a műanyag alkatrészek (babtartály, őrlemény-tartó, ház stb.) használhatóak.
A múltkor egy ilyen kést 15-ért adtak el a fórumon.
Áruld 20-ért a kést, ingyen darálóval. :D
A segítség fényében :D :
Eladó Mahlkönig Vario Home kerámia késpár, ajándék őrlővel. :D
Ár: 20.000 Ft

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

BURN28 írta:
2019.05.19., vas. 18:02
Legyen 20.000 forint, annyiért még alkatrésznek sem rossz. És még úgyis csak 72.000 forintot buktam. :D
- Kés új.
- Továbbá a műanyag alkatrészek (babtartály, őrlemény-tartó, ház stb.) használhatóak.
A múltkor egy ilyen kést 15-ért adtak el a fórumon.
Áruld 20-ért a kést, ingyen darálóval. :D

BURN28
Újonc fórumos
Újonc fórumos

- Kés új.

BURN28
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Mahlkönig Home Vario - Full extrás, durrdefektes

Sziasztok!

Megszabadulnék a meglehetősen drágára hízott Mahlkönig Home Vario-mtól, amihez annak idején meglehetősen nagy reményeket fűztem (olcsó húsnak mindig híg a leve, de ez drágább hús volt annál). Sajnos a sok operáció meglehetősen költségesre sikerült. Azonban a beteg ígysem képes kooperálni a kávékészítésben.

- Először márkaszervizben volt, ahol 40.000 forintért kicserélték benne a motort. Gyakorlatilag a művelet után üresjáratban is lefulladt. Lehet legközelebb kikötöm, hogy jobbra cseréljék, ne rosszabbra. Továbbá a kerámia késen lévő 1 centiméteres törés sem szegte kedvüket a motorcserében.
- Mivel nekem mégsem tetszett, így vettem bele új késeket, melyek most is új állapotban vannak. Mivel sosem tudtam használni a gépet. Sajnos elengedtem a történetet, mivel sem időm, sem kedvem nem volt vele foglalkozni. Őrölni meg tudtam mivel (a mozsár meglehetősen kevesebb elektronikai és mechanikai problémát tud felmutatni).

- Ezért most csökkentve a károkat, eladnám a hőn szeretett, megkímélt, donor-gépemet nem dohányzó tulajdonostól.

Ami jó benne:
- Kések.
- Babtartály.
- Őrleménytartó.
- Gépház.
- Kijelző.

Ami biztosan nem jó:
- Motor.
- Állító-mechanika.
- Feng Shui.

A Cady-Trade-s srácok voltak olyan rendesek, hogy átnézték, de ők is csak a fejem felett pörgetést a kukába dobást ajánlották (máshol volt olyan szerelő, aki megállapította, hogy semmi baja). Mint járható alternatíva. A motorcserével elvileg orvosolható lenne a lefulladás (mármint jó motorra), de a kések akkor is ütnek. Úgyhogy kísérletező kedvűeknek sem ajánlanám felújítandó gépnek, mivel totálkáros. Azonban alkatrésznek jó lehet.

Összes költség: 92.000 Forint
Köddé vált: 66.000 Forint

Kárenyhítésre:
Ár: 26.000 Forint, személyes átvétellel Szegeden.

Lezárt

Vissza: “Használt kávédarálók, pörkölők.”