pl itt egy friss hirdetés:Garfield92 írta: ↑2019.06.04., kedd 01:38Megteszi számomra a használt is ami nincs ennyire leharcolva, de egyébként szánhatok rá 20-at is, csak nem gondoltam volna, hogy érdemes.frenki485 írta: ↑2019.06.03., hétf. 22:4210000-ért nincs hangszedő (új), max cseretű.Garfield92 írta: ↑2019.06.03., hétf. 21:55Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek, ugyan is eddig ezzel még sosem foglalkoztam. Mostanában feltűnt, hogy mint ha nem úgy szólna a lejátszóm mint régen. Újrakalibráltam a súlyt, és eddig még sosem de ezúttal kicsit ecsettel megtisztogattam a tűt is. Ekkor vettem észre, hogy bizony igen csak el van kopva, és mint ha be is mattult volna a vége (mint ha picit kormos lenne). Szóval gyanítom ezzel már nem nagyon kéne gyilkolni a lemezeket.
Szeretem a rendszerem, s bár a lejátszó a leggyengébb láncszem, még egy pár évig nem szeretném lecserélni. Egy AKAI AP 100C-ről van szó, azonban nem a gyári hangszedő van benne, hanem egy borosnyán sárga Monacor. Most azonban szeretném lecserélni ezt.
Ebben szeretnék tanácsot kérni, még is mire. Az eddigi hangzás tetszett, nagyon nem szeretnék módosítani, bár gondolom ebben a kategóriában ez mindegy is. Emiatt olyan 10e Ft-ot szánnék rá, gondolom többet nem is érdemes.
Minden tanácsot köszönök.
http://apro.hifipiac.hu/category-table- ... -95e,67163