Én a Panasonicot kiejteném, egyrészt gyengébb paraméterekkel rendelkezik, mint a Sony vagy az LG. A Hisense-t nem ismerem, talán az ügyfélszolgálat és a szerviz kérdéses, ha gond lenne később a készülékkel.szigony írta: ↑2019.04.05., pén. 13:07TV vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket. Van-e olyan model az alábbiak közöl amit típushiba, gyakori meghibásodás vagy bármi egyéb okból kerülnöm kellene?
A természetes színek és mozgás (sport) megjelenítésben melyik készülék lenne ideális választás?
Keret max 300.000Ft. TV, Sport, természetfilmek lennének a fő csapásirány. Néha filmek is, de arra van külön projector. Ezeket néztem, de ha van bármilyen más javaslat azt is szívesen fogadom.
-LG 65SK8100PLA
-Panasonic TX65FX700B
-Sony BRAVIA KD65XF8505BU
-Hisense 65U7A
A Sony és az LG mellett is vannak érvek, az LG kezelhetősége, ügyfélszolgálata, szerviz hozzáállása talán jelenleg a legjobb idehaza. Kalibrálás esetén azon is jó képet kaphatsz, a Sonyn alapból pontosabb szokott lenni, persze a megfelelő képmód használata mellett.
Nem néztem a két tévé közötti árkülönbséget, de szerintem egy kalibrálás az lg árához hozzáadva, még mindig olcsóbb lehet, mint a Sony.
Azt azért tudni kell, hogy mindegyik készülék ips paneles, kis kontraszt, nagyobb betekintési szög. Filmnézéskor mindegyiken sötét környezetben a fekete szürke lesz inkább.
Próbáld megnézni őket, vagy rendeld neten, s akkor lesz 14 nap elállási időd. Ha nem jön be 2 hét alatt az lg, akkor visszaküldöd, s rendeled a Sony-t.
Sok sikert.