Valóban egy szaki lenne a legjobb legegyszerűbb megoldás .(Felénk jót találni és aki be is vállalja viszont nem lesz egyszerű)
Addig próbálom amit írtatok .

A bemenetválasztót sztem kiszűrheted, ha a hangerőhöz nem nyúlva többször átkapcsolod, kicsit mozgatod.

Ha nagyobb hangerőn jó akkor nem lehet relé, a bemenet választót ha kapcsolgatod akkor megy el a hang akkor az, a relé nem szokott recsegni, vagy érintkezik vagy nem, szerintem kizárható. Ha van kontakt spréd és be tudod fújni a potit megszűnik a recsegés egy időre.

Valószínű a hangerő szabályzó ment tönkre, csere.midian82 írta: ↑2019.03.20., szer. 18:30Sziasztok
Van egy Jungson JA66 c ami kb 2 éve kezdett olyat produkálni hogy kisebb hangerőn az egyik hangfalon elmegy a zene, kicsit néha recseg is .Eddig még úgy ahogy elviseltem mert nagyobb hangerőn hallgattam , de most már nagyon kezd bosszantani .A kábelek elvileg rendben vannak átnéztem a csatlakozásokat is.
Tudnátok segíteni merre tovább?
Próbáltam, kásás lett a TV-n a kép.

Küldtem üzenetet.

Most a Chord dac tápegység én van a hangsúly! A gyári tápegysége az vissza került a dobozba ami 12V 0,5amper itthon találtam egy 12V 3ampereset. Bekötötem a dachoz és produkálta magát egy stabilabb hanggal és a mély hangok gyorsabbak és erőteljesebben csaptak oda. Most ebbe lesz rendelve a kínai kondik helyet valami minőségi.mgus írta: ↑2019.03.07., csüt. 22:44Még szerintem csak a első közép mezőbe vagy a dolgoknak, az erősítő-é a főszerep. A váltód elég szépen meg lett építve, de az erősítőt ért változtatás mindig változtatni fog a hangodon. Én is így kezdtem valahogy hangfal, erősítő,lejátszó. Biztosíték cserélgetésél is el lehet jutni egy fentebb szintre a zenében ha megfelelőt választasz, de ahogy elnézem a hangfaladat elég nagyra tetted a mércét, ami nem baj mert minden egyes változtatást hamarabb tudsz kiértékelni.Ha engem kérdeznél mi lenne a következő lépés akkor a dvd bizti cserére szavaznék még ha csak futóműként üzemel akkor is.Erre azért lenne szükség hogy az erősítő egy tisztább hangot kapna.

Még szerintem csak a első közép mezőbe vagy a dolgoknak, az erősítő-é a főszerep. A váltód elég szépen meg lett építve, de az erősítőt ért változtatás mindig változtatni fog a hangodon. Én is így kezdtem valahogy hangfal, erősítő,lejátszó. Biztosíték cserélgetésél is el lehet jutni egy fentebb szintre a zenében ha megfelelőt választasz, de ahogy elnézem a hangfaladat elég nagyra tetted a mércét, ami nem baj mert minden egyes változtatást hamarabb tudsz kiértékelni.Ha engem kérdeznél mi lenne a következő lépés akkor a dvd bizti cserére szavaznék még ha csak futóműként üzemel akkor is.Erre azért lenne szükség hogy az erősítő egy tisztább hangot kapna.

Meg lett adva a módja! Még egyszer még beméretem mérőmikrofonnal hogy mit mutat bejárat a.

Értem. Végülis ez a lényeg, hogy neked tetszen.Jozef76 írta: ↑2019.03.07., csüt. 20:51Ki lett próbálva 2 philipsel ha jól emlékszem 604 és 608 ami kerekit a felső sávnál és kevesebb a részlet és a szinpad mélység hiányzot meg egy pioneer 707 CD lejátszó volt ez szörnyű volt. Izgága tömör hang a színpad szélesége semmi nem volt a magas hangokat nagyon fátyolos volt. Az lehet hogy belépő kategória a DVD lejátszó de lényegesen jobb hangot produkál futóműnek.zoli73 írta: ↑2019.03.07., csüt. 18:47Arra nem gondoltál még, hogy a DVD lejátszó a szűk kersztmetszet, még ha csak futóműnek is használod? A többi nagyon rendben van, de ez a lejátszó véleményem szerint nagyon kilóg a sorból.Jozef76 írta: ↑2019.03.07., csüt. 18:02
Pioneer DVD 410 lejátszó van AgPt coax Chord 2qute dac AgPt-Rfx ic kábel Primare A30 MkII Nordost Red Dawn hangfalkábel Canton Ct800 hangfal.
Ebben a rendszerben nálam a furutech biztositék több dinamikát és életet meg a közép és a magas elő jött jobban. Lehet hogy a kutya valahol a rendszerben van elásva.
A Jantzen kondit amit vettem tőled nem kerűlt bele a hangváltóba mert így szépen kiegyenlitett lett a hangzás. Az Audio tuning biztosíték meg tovább javított a helyzeten.
Én a mély hangokon csak picit vettem észre hogy dúsabb lenne. Ez a hangfal zárt lehet hogy ezért.
A tuning bisztosítékok helyett, ha vennél agy tisztességes futóművet, többet nyernél hangminőségben.
Szerintem.

Ki lett próbálva 2 philipsel ha jól emlékszem 604 és 608 ami kerekit a felső sávnál és kevesebb a részlet és a szinpad mélység hiányzot meg egy pioneer 707 CD lejátszó volt ez szörnyű volt. Izgága tömör hang a színpad szélesége semmi nem volt a magas hangokat nagyon fátyolos volt. Az lehet hogy belépő kategória a DVD lejátszó de lényegesen jobb hangot produkál futóműnek.zoli73 írta: ↑2019.03.07., csüt. 18:47Arra nem gondoltál még, hogy a DVD lejátszó a szűk kersztmetszet, még ha csak futóműnek is használod? A többi nagyon rendben van, de ez a lejátszó véleményem szerint nagyon kilóg a sorból.Jozef76 írta: ↑2019.03.07., csüt. 18:02Pioneer DVD 410 lejátszó van AgPt coax Chord 2qute dac AgPt-Rfx ic kábel Primare A30 MkII Nordost Red Dawn hangfalkábel Canton Ct800 hangfal.mgus írta: ↑2019.03.07., csüt. 14:39Közben és is szereztem gold fuse nevű biztosítékot gondolom ezt is tuningnak szánták, azt kell mondjam mérföldekre van a furutechtől, a mély tartományt feldusítja és annyi. A furutechnél ez nem mondható el ott minden irányba érezhető a tartomány javulás. Főleg erősítőknél érezhető, nyilván aki nem nem szereti a színes hangokat az ne is kísérletezzen.![]()
A furutecnél elég nagy minőségnek kell megfelelnie a terméknek, nincs olyan hogy csak a magas vagy közép tartomány erősíti.
Szerintem lesz még ott valami ami elhúzza a hangot ebbe az irányba, de az is lehet hogy csak jobban hallod a forrás készülék tartományát vagy hiányosságát.
Ebben a rendszerben nálam a furutech biztositék több dinamikát és életet meg a közép és a magas elő jött jobban. Lehet hogy a kutya valahol a rendszerben van elásva.
A Jantzen kondit amit vettem tőled nem kerűlt bele a hangváltóba mert így szépen kiegyenlitett lett a hangzás. Az Audio tuning biztosíték meg tovább javított a helyzeten.
Én a mély hangokon csak picit vettem észre hogy dúsabb lenne. Ez a hangfal zárt lehet hogy ezért.
A tuning bisztosítékok helyett, ha vennél agy tisztességes futóművet, többet nyernél hangminőségben.
Szerintem.