Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam Diva A70 angol erősítő eladó
- Kobuc
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 1
- Kapcsolat:
Re: Arcam Diva A70 angol erősítő eladó
user_id=33277]
Ez távirányítható típus?
[/quote]
Az erősítő időközben elkelt! Egy barátomnál volt tesztelésen és megtetszett neki. Igen távirányítható típus. A sorozaton belüli cd dvd játszók távirányítója is vezérli a fő funkciókat. De van egy arcam diva a75 ösöm egy hozzá illő dv 137 sacd cd dvd játszóval, ami szintén eladó. A két készülékhez egy közös távom van, ami a dv137 gyári tartozéka, ezért elsősorban egyben ajánlom őket.Itt a fórumon még nem hirdetem de privátban lehet érdeklődni.
Ez távirányítható típus?
[/quote]
Az erősítő időközben elkelt! Egy barátomnál volt tesztelésen és megtetszett neki. Igen távirányítható típus. A sorozaton belüli cd dvd játszók távirányítója is vezérli a fő funkciókat. De van egy arcam diva a75 ösöm egy hozzá illő dv 137 sacd cd dvd játszóval, ami szintén eladó. A két készülékhez egy közös távom van, ami a dv137 gyári tartozéka, ezért elsősorban egyben ajánlom őket.Itt a fórumon még nem hirdetem de privátban lehet érdeklődni.
Ez távirányítható típus?
- Kobuc
- Lefelé a lejtőn
- Kapcsolat:
Minden hozzászólás hozzájárult, hogy kipukkanjon a jókedv-bomba. Profik vagytok. Az erősítő komolyan megéri a 15-öt.
Ez egy jó kis erősítő. Mindenképpen érdemes megvárni a 15-öt. 

- Kobuc
- Lefelé a lejtőn
- Kapcsolat:
Érdemes volt árat emelni mert így legalább valaki válaszolt. Már nagyon unatkoztam. De mi az a "15"?
Én ráérek
Megvárom még felmegy minimum 15 ig 

Erősítő: Kenwood KAF 3030 R
CD:Philips 624
LP: Pink Triangle LPT Empire 8000 hangszedő
Casette deck: AIWA ADF 880
Hangsugárzó:TDL Studio 1 M
Az első benyomásra nincs második lehetőség!
CD:Philips 624
LP: Pink Triangle LPT Empire 8000 hangszedő
Casette deck: AIWA ADF 880
Hangsugárzó:TDL Studio 1 M
Az első benyomásra nincs második lehetőség!
- Kobuc
- Lefelé a lejtőn
- Kapcsolat:
Egy ideig nem hallgattam az a70-est. Aztán nemrégiben előkerült néhány jó minőségű felvétel. Megdöbbentően tiszta, pontos hang. Fantasztikus ritmuskövetés. Igazi audiofil erények. Már nem olyan sürgős az eladás. Átértékeltem mindent. Sajnos az árat is....Mostantól: 120 e Ft
- Kobuc
- Lefelé a lejtőn
- Kapcsolat:
Re: ARCAM DIVA A70 ANGOL ERŐSÍTŐ
Természetesen a fotón lévő felső készülékről van szó.
- Kobuc
- Lefelé a lejtőn
- Kapcsolat:
Arcam Diva A70 angol erősítő eladó
Arcam diva A70 angol audiofil erősítő eladó! Gyönyörű állapotban van. Minden funkciója működik. 2008-as gyártmány. Ár: 100 ezer forint. (számom: húsz öthatvanegy harmincöt hatvan)
- Csatolmányok
-
- DIVA A70.jpg (881.71 KiB) Megtekintve 2800 alkalommal