Arra nem gondoltál még, hogy a DVD lejátszó a szűk kersztmetszet, még ha csak futóműnek is használod? A többi nagyon rendben van, de ez a lejátszó véleményem szerint nagyon kilóg a sorból.Jozef76 írta: ↑2019.03.07., csüt. 18:02Pioneer DVD 410 lejátszó van AgPt coax Chord 2qute dac AgPt-Rfx ic kábel Primare A30 MkII Nordost Red Dawn hangfalkábel Canton Ct800 hangfal.mgus írta: ↑2019.03.07., csüt. 14:39Közben és is szereztem gold fuse nevű biztosítékot gondolom ezt is tuningnak szánták, azt kell mondjam mérföldekre van a furutechtől, a mély tartományt feldusítja és annyi. A furutechnél ez nem mondható el ott minden irányba érezhető a tartomány javulás. Főleg erősítőknél érezhető, nyilván aki nem nem szereti a színes hangokat az ne is kísérletezzen.![]()
A furutecnél elég nagy minőségnek kell megfelelnie a terméknek, nincs olyan hogy csak a magas vagy közép tartomány erősíti.
Szerintem lesz még ott valami ami elhúzza a hangot ebbe az irányba, de az is lehet hogy csak jobban hallod a forrás készülék tartományát vagy hiányosságát.
Ebben a rendszerben nálam a furutech biztositék több dinamikát és életet meg a közép és a magas elő jött jobban. Lehet hogy a kutya valahol a rendszerben van elásva.
A Jantzen kondit amit vettem tőled nem kerűlt bele a hangváltóba mert így szépen kiegyenlitett lett a hangzás. Az Audio tuning biztosíték meg tovább javított a helyzeten.
Én a mély hangokon csak picit vettem észre hogy dúsabb lenne. Ez a hangfal zárt lehet hogy ezért.
A tuning bisztosítékok helyett, ha vennél agy tisztességes futóművet, többet nyernél hangminőségben.
Szerintem.