Szia,
igyekszem válaszolni, bár mindenre én nem tudok, talán majd Fapaci hitelesebben, ha gondolja (főleg technikai dolgok).
- a tápegységet illetően én abból indultam ki, ami a honlapon található (
http://pc.luxoraudio.hu/luxor-pc/). "A részegységek működtetéséhez szükséges áramot lineáris analóg tápegység (3) állítja elő, melyben külön áramkör szolgálja ki a központi processzort, az órajel generátort, az alaplapot és az USB kártyát". Mivel én szándékom szerint egy a leírás szerinti Luxor PC-t rendeltem abból indulok ki, azt is kaptam a leírásnak megfelelő kiépítettségben*
- Az 500e nekem bruttó ár volt. Ez nem tudom mennyire fix, nekem tavaly decemberben ennyibe volt. Megértésem szerint alkatrészek árának változása kis mértékben kihathat a végárra is.
- A Core Audio árát a weboldalról írtam ki. Nyílvánvaló, hogy más a műszaki tartalom is mögötte. Sajnos nekem túl drága.
* Egyébként azóta többen felhívták a figyelmem, hogy nem is egészen olyan a gépem, mint a Luxor weboldalon. Nincs benne hálózati zajszűrő, illetve egy olvasó privát levélben arra kérdezett rá, annak van-e jelentőssége, hogy az órajeltől csak 2 vezeték megy a weboldalon látható 4 helyett (kis fehér kábelek). Az ő értelmezése szerint a 4 vezeték biztosítja a weboldalon leírt funkciót (SSD-k, alaplap, hálózati és USB kártya közös órajelről történő vezérlése). Ha így lenne, akkor nálam ez nincs teljesen kiépítve. Sajnos nem tudtam neki erre válaszolni. Megkértem, hogy forduljon a gyártóhoz. Felmerült bennem a gondolat, hogy létezhet többféle Luxor PC, ahol a rendelésnél ezekre (esetleg még más) tételekre külön ki kell térni. Ha így van sajnos ez engem elkerült, én egyszerűen rendeltem egy Luxor PC-t és kaptam egyet.
A teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy az árat úgy kaptam meg, hogy a listaár ennyi és kiépítéstől függően változhat az ára. Sajnos nem tudtam meg ez mit jelent (kiépítés), ezért kimásoltam a specifikációkat a webooldalról és megkérdeztem ez van-e az árban és erre volt a válasz igen.