Szia.
Kerhetnek egy tel szamot? Privatban is johet!
Koszi, Laci
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer PDP-508XD Kuro plazma eladó
Re: Pioneer PDP-508XD Kuro plazma eladó
Megjött az új, így írnék egy "akciós" árat:
50.000 Ft a Tv és a Sound Bar. Adok még mellé ajándékba egy Thomson THC300 DVB-C HD vevőt is.
Ez az ár fix.
50.000 Ft a Tv és a Sound Bar. Adok még mellé ajándékba egy Thomson THC300 DVB-C HD vevőt is.
Ez az ár fix.
Re: Pioneer PDP-508XD Kuro plazma eladó
Egy kolléga kérdezte, hogy mi a különbség az 508XD és a 5080XD között.
Tudomásom szerint alapvetően semmi. Ugyanaz a panel, ugyanaz a felbontás. Az508XD volt az európai, az 5080XD az amerikai modell.
Amiben állítólag az európai 508XD modell többet tud:
Ezen van direkt mélynyomó kimenet, ISF C3 interfész, USB Home Gallery és kép a képben funkció.
Forrás: https://www.avforums.com/threads/pionee ... xd.791196/
Még plusz információ: a TV-hez tartozó "Sound Bar" típusa PDP-S59
Tudomásom szerint alapvetően semmi. Ugyanaz a panel, ugyanaz a felbontás. Az508XD volt az európai, az 5080XD az amerikai modell.
Amiben állítólag az európai 508XD modell többet tud:
Ezen van direkt mélynyomó kimenet, ISF C3 interfész, USB Home Gallery és kép a képben funkció.
Forrás: https://www.avforums.com/threads/pionee ... xd.791196/
Még plusz információ: a TV-hez tartozó "Sound Bar" típusa PDP-S59
Pioneer PDP-508XD Kuro plazma eladó
Eladó a címben szereplő KURO plazma a "sound bar"-jával együtt. (Ezt a Tv-t hangszóró nélkül árulták, akinek kellett az külön vette meg hozzá a gyárilag alulra szerelhető sztereó hangszóró részt. Nem egy hangprojektor, de méreténél és elhelyezkedésénél fogva lényegesen jobb hangja van mint az átlag TV hangszóróknak.)
A plazma HD ready, első tulaja vagyok, hibátlan esztétikai és műszaki állapotban van, akárcsak a távja, javítva, buherálva nem voltak. A doboza szerintem már nincs meg, de még átkutatom a padlást.
Egy időben nem véletlenül kiáltották ki a világ legjobb TV-jének, a mai napig imádom a képét.
Dunakeszin található.
Ára: 70.000 Ft.
A plazma HD ready, első tulaja vagyok, hibátlan esztétikai és műszaki állapotban van, akárcsak a távja, javítva, buherálva nem voltak. A doboza szerintem már nincs meg, de még átkutatom a padlást.
Egy időben nem véletlenül kiáltották ki a világ legjobb TV-jének, a mai napig imádom a képét.
Dunakeszin található.
Ára: 70.000 Ft.