Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1224

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

hauntedpill írta:
2019.01.10., csüt. 07:50
Sziasztok,

Egy kérdésem lenne,van egy Systemdek IIX900 gépem és a következőt vettem észre: a motor tengelyének van egy kis játéka, ami nem tűnik vészesnek, viszont amiatt ütemesen belengeti a sasszit. Csináltam egy videót: https://youtu.be/zTIxdDSzAKk
0:30-ig maga a motor látszik, utána a billegés. Mennyire jellemző ez? Motorcserével jobb lesz, vagy ezek az AC motorok ennyit tudnak? Próbáltam le fel állítani a motort, nincs különbség. A sebességet amúgy jól tartja, igaz, egy Orbit hajtja.

Ha motorcsere, akkor a a görgőt hogy szedem le a motortengelyről? Ez ugye műanyag már, nem fém mint a régi.

Előre is köszi a segítséget.
Szia! Sajnos marhára mozgattad a felvevőt, de nekem úgy néz ki a tarcsa nem üt. A motortengelyt sem látom kóvalyogni.
Már amennyire erről az akciókameras mozgasból megítélhető. Ha így van , akkor sztem szíjcsere lesz. Esetleg alkoholos tisztítassal előzőleg még próbálkozhatsz.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Hozzászólás Szerző: mishow »

Sat írta:
2019.01.09., szer. 21:43
A választás megszületett: Rega P2 :)
Tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nem rossz döntés, azt főleg jól tetted, hogy előtte elmentél hallgatózni többfelé is :smile32:

Sajnos van egy rossz hírem, ezzel a lejátszóval - ismerve a hifi bogár működését - valszeg lavinát indítottál, kezdjél gyűjteni új erősítőre és hangdobozokra :D - de mindenekelőtt sok-sok lemezre! :smile29:
Hajrá, és sok sikert! ;peace;

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Bécó írta:
2019.01.09., szer. 22:31
Bölcs döntés volt hogy vetted a fáradtságot és eljöttél meghallgatni.
Erről egy régi L'art pour L'art poén jutott eszembe: "Jöjjön be hozzám, nem fogom megbánni!" :kapdelm:

(Meg ne haragudj érte, de ez magas labda volt, sorry :D :smile53: )

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1269

Hozzászólás Szerző: Rotox »

hauntedpill írta:
2019.01.10., csüt. 07:50
...van egy Systemdek IIX900 gépem és a következőt vettem észre: a motor tengelyének van egy kis játéka...
Segíteni sajnos nem tudok, ugyanakkor nem tudom magamban tartani, hogy ez a kérdés mennyire összecseng az alábbiakban olvasható "új lemezjátszó, kontra régi lemezjátszó", vagy "egyszerű lemezjátszó, kontra "kifinomult" lemezjátszó" kérdéskörrel.

Nem okoskodásnak, hanem gondolatébresztőnek szántam, elnézést kérek, ha mégis az. :smile53:

hauntedpill
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: hauntedpill »

Sziasztok,

Egy kérdésem lenne,van egy Systemdek IIX900 gépem és a következőt vettem észre: a motor tengelyének van egy kis játéka, ami nem tűnik vészesnek, viszont amiatt ütemesen belengeti a sasszit. Csináltam egy videót: https://youtu.be/zTIxdDSzAKk
0:30-ig maga a motor látszik, utána a billegés. Mennyire jellemző ez? Motorcserével jobb lesz, vagy ezek az AC motorok ennyit tudnak? Próbáltam le fel állítani a motort, nincs különbség. A sebességet amúgy jól tartja, igaz, egy Orbit hajtja.

Ha motorcsere, akkor a a görgőt hogy szedem le a motortengelyről? Ez ugye műanyag már, nem fém mint a régi.

Előre is köszi a segítséget.

Sat
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Sat »

Köszi mindenkitől az építő jellegű pozitív, negatív , pro és kontra érveket. Sokat okosodtam itt a fórumon és telefonon is.
Hamar kiderült számomra, hogy új lejátszót kell választanom. Egyszerűen azért mert nem értek hozzá. Nem tudom mire kell egy használt eszköznél figyelni. Persze a nyilvánvaló hábákat látom, de a kaszni alá nem látok....még.

Több lejátszót is meghallgathattam, ezt utólag is köszönöm mindenkinek. Az egyiknek nagyon megtetszett a hangzásvilága, és beleszerettem a hangába....Így hát felkerestem a forgalmazót, és nála is meghallgatva tovább erősött a szerelem....

A választás megszületett: Rega P2 :)

Tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget!

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
2019.01.09., szer. 19:09
peterson írta:
2019.01.09., szer. 18:28
De szerintem ne Mi határozzunk meg preferenciákat Neki! Derítsük ki merre lakik, van-e köztünk valaki a közelében, akinél meghallgathatna valami szóba jöhetőt (nem eladót, kivéve ha kereskedésben!), és szerezzen tapasztalatot.
OFF lesz, sry :smile53:
Ez a mostani eszmecsere remek illusztrációja annak, amiről a napokban többen is panaszkodtak az "általános" topicban.
Megmondás, egymásra licitálás (felénk úgy mondják "farokméregetés"), de hogy hogyan kellene és lehetne segíteni a srácnak az nem sok mindenkit érdekel ... gondolkodik.gif
Bocs , de szerintem ez mind segítség volt!
Többféle szemszögböl ,nézőpontból rávilagítva a témara.
Nem csak készüléket kell a leendő tulajnak választania, hanem jó ha sok szempontból megvizsgalva egy számára esetleg jobb/alkalmasabb irányt is. Nem kell ezt farokméregetéssé degradálni!
Mindenből lehet tanulni. Mem csak a pozítív hozzaszólásból, hanem a negatívból is, a helyeslőből és az ellenkező tézist felvázolóból is. Szerintem..... Főleg a kezdőknek.....
Jó ha minél több oldal véleményét megismeri!

mishow
V.I.P.
V.I.P.

peterson írta:
2019.01.09., szer. 18:28
De szerintem ne Mi határozzunk meg preferenciákat Neki! Derítsük ki merre lakik, van-e köztünk valaki a közelében, akinél meghallgathatna valami szóba jöhetőt (nem eladót, kivéve ha kereskedésben!), és szerezzen tapasztalatot.
OFF lesz, sry :smile53:
Ez a mostani eszmecsere remek illusztrációja annak, amiről a napokban többen is panaszkodtak az "általános" topicban.
Megmondás, egymásra licitálás (felénk úgy mondják "farokméregetés"), de hogy hogyan kellene és lehetne segíteni a srácnak az nem sok mindenkit érdekel ... gondolkodik.gif

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Sat írta:
2019.01.09., szer. 11:34
Most:
Pro-Ject Primary OM5-tel
Harman Kardon 171s
Klipsch r-620
Nincs nagy LP gyűjteményem.....még :) Jellemzően Instrumental rock és elektronikus zene a kedvenc.
Házimozin hallgatsz instrumentális rockot és elektronikus zenét - akkor azt kérdezem még, hogy pontosan mit hiányolsz a mostani ProJect hangjából?
A tuninggal ill. készülékcserével milyen hangzást szeretnél elérni?
Több basszus, nagyobb felbontás, több részlet, lendület, dögösség, ritmus - ilyenekre gondolok!

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 795

Hozzászólás Szerző: peterson »

trane írta:
2019.01.09., szer. 17:54
peterson írta:
2019.01.09., szer. 16:07
... aká 30e-ig is elmehet a felújítás költsége. Igaz még ekkor is bőven 100e alatt marad, de mennyivel illúzió rombolóbb egy sokszor karcos repedt tetős, 40 éves, de designben már ekkor is elavult lemezjátszóval megjárni ezt az utat, mint venni egy új, korrekt lemezjátszót, hazamenni-összedugni-hallgatni, jóleső érzéssel ránézni! Ráadásul mindezt KEZDŐKÉNT!
nyilván, sokkal jobb minimum 2x-annyit kifizetni KEZDŐKÉNT valamiért, ami még nem is szól olyan jól... de csillog angyal
Én máshová teszem a hangsúlyokat... Az pedig, hogy kinek melyik hangja tetszik jobban, mindenkinek magának kell eldönteni, szerintem itt a fórumon kevesen értenénk egyet, bármilyen készüléket, nem "promóciós" céllal vizsgálva.
NEM KEZDŐKÉNT bátran vásárolok használt dolgokat, a pénzemért a lehető "legtöbb hangot, zenét" szeretném, ezért esetleg kötök kompromisszumot más oldalon.
De szerintem ne Mi határozzunk meg preferenciákat Neki! Derítsük ki merre lakik, van-e köztünk valaki a közelében, akinél meghallgathatna valami szóba jöhetőt (nem eladót, kivéve ha kereskedésben!), és szerezzen tapasztalatot. :napsut:

peterson
V.I.P.
V.I.P.

SoundMania írta:
2019.01.09., szer. 16:13
peterson írta:
trane írta:
2019.01.09., szer. 14:03

...meg vannak azé' szakemberek is, akik átnézik, s ha szükséges pár-1000Ft-ból helyreteszik :smile53: - és még mindig jóval 100eFt alatt van egy szuper géped :smile32:
Hááát...! Pár ezerből azért nem! Ha maradunk a Lenco-s példánál: csak két kopó, és általában elhasználódó, elöregedő alkatrészt vegyünk: idler, V blokk. Ezt a kettőt nem úszod meg 10e-ből, ha rendes, gyárihoz közelítő, vagy inkább megegyező minőséget akarsz. Netán a legközelebbi "mester" meg még egy pár megyére lakik, akkor rossz esetben két úttal számolva aká 30e-ig is elmehet a felújítás költsége. Igaz még ekkor is bőven 100e alatt marad, de mennyivel illúzió rombolóbb egy sokszor karcos repedt tetős, 40 éves, de designben már ekkor is elavult lemezjátszóval megjárni ezt az utat, mint venni egy új, korrekt lemezjátszót, hazamenni-összedugni-hallgatni, jóleső érzéssel ránézni! Ráadásul mindezt KEZDŐKÉNT!
(Mondom ezt úgy, hogy most is van otthon 2 db működő Lenco L75-öm!)
Nincs ilyen új lezjátszó, amilyet írsz! Nem tudom honnan veszed , hogy van?! Még amit vett a srác, az usb fonós, szerintem az sem olyan.
A szíjhajtasúaknál meg cserélheti a szíjat pár évenként. Ha olyat vesz az ember az is lehet több 10ezer..... Opcsó 1-2ezer forintosat meg nem érdemes venni. Jobban szól a dragább spécibbekkel a cucc.
Persze, szó szerint nincs, főleg, ha dobozból veszed ki otthon! Össze kell szerelni, be kell állítani, de nem kell szervizeltetni, felújítani (most a ~40 éves Lenco-hoz hasonlítva). Illetve szerencsés esetben - megkockáztatom - városon belül akár összeszerelve, beállítva is hazavinnék egy merev vázas Rega-t a kereskedőtől, s akkor már igaz az állításom. (Gondolj bele hány használt lemezjátszó utazik akár postán(!) egyben, összeszerelve, gyári csomagolás hiányában! Jó esetben ellensúly, tányér van külön csomagolva.)

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

peterson írta:
trane írta:
asebestyen írta:
2019.01.09., szer. 13:43
... Ezek a használt 40 éves gépek lehetnek jók is, meg marha rosszak is. Ha valaki ért hozzá, de tényleg (nem csak állítja magáról), akkor érdemes használtat venni persze, de egy olyannak, aki nem vágja mit kell átnézni igen tüzetesen vásárlás előtt, hogy kell azt szállítani, hogy ne is legyen baja mire hazaér vele, stb, Ő inkább vegyen újat. Ha nincs annyi pénz még, akkor gyűjtsön hozzá...
...meg vannak azé' szakemberek is, akik átnézik, s ha szükséges pár-1000Ft-ból helyreteszik :smile53: - és még mindig jóval 100eFt alatt van egy szuper géped :smile32:
Hááát...! Pár ezerből azért nem! Ha maradunk a Lenco-s példánál: csak két kopó, és általában elhasználódó, elöregedő alkatrészt vegyünk: idler, V blokk. Ezt a kettőt nem úszod meg 10e-ből, ha rendes, gyárihoz közelítő, vagy inkább megegyező minőséget akarsz. Netán a legközelebbi "mester" meg még egy pár megyére lakik, akkor rossz esetben két úttal számolva aká 30e-ig is elmehet a felújítás költsége. Igaz még ekkor is bőven 100e alatt marad, de mennyivel illúzió rombolóbb egy sokszor karcos repedt tetős, 40 éves, de designben már ekkor is elavult lemezjátszóval megjárni ezt az utat, mint venni egy új, korrekt lemezjátszót, hazamenni-összedugni-hallgatni, jóleső érzéssel ránézni! Ráadásul mindezt KEZDŐKÉNT!
Nincs ilyen új lezjátszó, amilyet írsz! Nem tudom honnan veszed , hogy van?! Még amit vett a srác, az usb fonós, szerintem az sem olyan.
A szíjhajtasúaknál meg cserélheti a szíjat pár évenként. Ha olyat vesz az ember az is lehet több 10ezer..... Opcsó 1-2ezer forintosat meg nem érdemes venni. Jobban szól a dragább spécibbekkel a cucc.

peterson
V.I.P.
V.I.P.

trane írta:
asebestyen írta:
... Ezek a használt 40 éves gépek lehetnek jók is, meg marha rosszak is. Ha valaki ért hozzá, de tényleg (nem csak állítja magáról), akkor érdemes használtat venni persze, de egy olyannak, aki nem vágja mit kell átnézni igen tüzetesen vásárlás előtt, hogy kell azt szállítani, hogy ne is legyen baja mire hazaér vele, stb, Ő inkább vegyen újat. Ha nincs annyi pénz még, akkor gyűjtsön hozzá...

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

SoundMania írta:
2019.01.09., szer. 14:04
...a Regát egy laikusnak könnyebb jó allapotban tartva használni nagyon sokáig.
Ez egy nagyon fontos szempont annak, aki lusta (mint pl. én... :D ), és/vagy nem akar sablonnal, meg ezzel-azzal tökölődni. Nincs rugó, nincs "felfüggesztés" (sőt még földelőszál sem - bár az enyémen már van :rolleyes:), karbantartási igény minimális, Rega hangszedő használata esetén a "plug&play" hárompontos hangszedő rögzítés egy áldás.

És azért annyira nem rossz ám... :D :smile32:

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Bécó írta:
2019.01.09., szer. 14:05
Csak mondanék egy pár adatot.A Rega havonta 5000db lemezjátszót csinál.Made in England 100%-ig!Tavalyi évhez képest 20%-kal emelkedett a cég bevétele.Mindmáig Angliába adják el a legtöbb lemezjátszót.Holvan ehhez a többi cég?Sok manufaktúra használja a Rega hangkarokat.De az is lehet hogy ők nem értenek hozzá. gondolkodik.gif
Van olcsóbb hangkar mint a Rega?! :)

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

asebestyen írta:
Személyes tapasztalat: én is belevágtam a lemezjátszóba, kértem segítséget fórumtársaktól, végül egy tuningolt L78-ra esett a választás. Nem volt jó valahogy, pedig mindenki baromira dicsérte. Végül úgy döntöttem, eladom, nem jutottam vele 1-ről a 2-re. Az új vevő is úgy hallotta, jó-jó, de valami nem az igazi, elvitte egy hozzáértőhöz, minden szar volt rajta, lötyögött, kotyogott, készítettek róla videót nagyításban. Égtem, mint a rejsztág, pedig csak annyi volt a bűnöm, hogy nem értettem hozzá. Meg az előző gazdája se, aki egyébként szintén sok mindennél jobbnak hallotta. Ez a ki mit hall jónak, pláne egy lemezjátszónál egy ismeretlen rendszerben, semmit nem jelent az égvilágon.
A Rega egy nemzetközileg elismert lemezjátszó készítő cég, mely nem tegnap kezdte és holnap után is jó eséllyel működni fog. Bizonyára vannak nála jobb lemezjátszók, meg sokkal jobbak is, de... Ezek a használt 40 éves gépek lehetnek jók is, meg marha rosszak is. Ha valaki ért hozzá, de tényleg (nem csak állítja magáról), akkor érdemes használtat venni persze, de egy olyannak, aki nem vágja mit kell átnézni igen tüzetesen vásárlás előtt, hogy kell azt szállítani, hogy ne is legyen baja mire hazaér vele, stb, Ő inkább vegyen újat. Ha nincs annyi pénz még, akkor gyűjtsön hozzá.
A phono megint olyan, hogy aki kapcsolási rajz ötletet kér, ne építsen. Ezt nem bántásból írom. Esélye, hogy jót csináljon 0, belefeccölt pénztől függetlenül.
Tök más 10-20-30-40 év tapasztalattal vásárolni, mint újonnan belekóstolni. Szerintem. :smile53:

:)
Ahogy már említettem, az újakról is lehetne mesélni.....

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

trane írta:
2019.01.09., szer. 12:37
egy személyes tapasztalat :rolleyes: : több, mint 30 évig (!) egy Rega Planar 3-as (első) tulaja voltam, aztán nem bírtam ellenállni a kíváncsiságnak, és vettem egy Lenco L78-at, 40eFt-ért. abszolút gyári állapotában (azaz semmi tuning) is mindenestül 'jobb' Hang, mint a Planar 3 :smile32: - ráadásul (ha ez mond valamit) ZENEIbb is :music1: ... ennyi :smile53:
Nem kizárt, ilyet még nem próbáltam. Viszont a Regát egy laikusnak könnyebb jó allapotban tartva használni nagyon sokáig.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7592

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Személyes tapasztalat: én is belevágtam a lemezjátszóba, kértem segítséget fórumtársaktól, végül egy tuningolt L78-ra esett a választás. Nem volt jó valahogy, pedig mindenki baromira dicsérte. Végül úgy döntöttem, eladom, nem jutottam vele 1-ről a 2-re. Az új vevő is úgy hallotta, jó-jó, de valami nem az igazi, elvitte egy hozzáértőhöz, minden szar volt rajta, lötyögött, kotyogott, készítettek róla videót nagyításban. Égtem, mint a rejsztág, pedig csak annyi volt a bűnöm, hogy nem értettem hozzá. Meg az előző gazdája se, aki egyébként szintén sok mindennél jobbnak hallotta. Ez a ki mit hall jónak, pláne egy lemezjátszónál egy ismeretlen rendszerben, semmit nem jelent az égvilágon.
A Rega egy nemzetközileg elismert lemezjátszó készítő cég, mely nem tegnap kezdte és holnap után is jó eséllyel működni fog. Bizonyára vannak nála jobb lemezjátszók, meg sokkal jobbak is, de... Ezek a használt 40 éves gépek lehetnek jók is, meg marha rosszak is. Ha valaki ért hozzá, de tényleg (nem csak állítja magáról), akkor érdemes használtat venni persze, de egy olyannak, aki nem vágja mit kell átnézni igen tüzetesen vásárlás előtt, hogy kell azt szállítani, hogy ne is legyen baja mire hazaér vele, stb, Ő inkább vegyen újat. Ha nincs annyi pénz még, akkor gyűjtsön hozzá.
A phono megint olyan, hogy aki kapcsolási rajz ötletet kér, ne építsen. Ezt nem bántásból írom. Esélye, hogy jót csináljon 0, belefeccölt pénztől függetlenül.
Tök más 10-20-30-40 év tapasztalattal vásárolni, mint újonnan belekóstolni. Szerintem. :smile53:
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

trane írta:
...vettem egy Lenco L78-at, 40eFt-ért. abszolút gyári állapotában (azaz semmi tuning) is mindenestül 'jobb' Hang, mint a Planar 3 :smile32: - ráadásul (ha ez mond valamit) ZENEIbb is :music1: ... ennyi :smile53:
Talán mást is érdekel; milyen hangszedővel hallgattad? (Mármint a Lenco-t.)

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2537

Hozzászólás Szerző: supravox »

trane írta:
egy személyes tapasztalat :rolleyes: : több, mint 30 évig (!) egy Rega Planar 3-as (első) tulaja voltam, aztán nem bírtam ellenállni a kíváncsiságnak, és vettem egy Lenco L78-at, 40eFt-ért. abszolút gyári állapotában (azaz semmi tuning) is mindenestül 'jobb' Hang, mint a Planar 3 :smile32: - ráadásul (ha ez mond valamit) ZENEIbb is :music1: ... ennyi :smile53:
Szerintem is vakvágány egy rega
Kb.bármelyik..
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Sat
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Sat »

Megpróbálok mindenre válaszolni:
La_Valse írta:
2019.01.09., szer. 10:17
Most már ne "segítsetek" többet, mert Sat a büdös életben nem vesz lemezjátszót. :rolleyes:
Tuti venni fogok lemezjátszót... :) körvonalazódik 200K max (phono-val , hangszedővel,)
milyen a lánc többi eleme, mi most a fő műsorforrás (azaz az LP-nek “mihez képest” kell jól szólnia) és persze hogy mekkora az LP gyűjtemény?
Igazán hasznos tanácsot szerintem csak ezek után lehet adni!
Most:
Pro-Ject Primary OM5-tel
Harman Kardon 171s
Klipsch r-620

Nincs nagy LP gyűjteményem.....még :) Jellemzően Instrumental rock és elektronikus zene a kedvenc.

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

Hozzászólás Szerző: tollact »

peterson írta:
2019.01.09., szer. 11:02
tollact írta:
2019.01.09., szer. 10:50
Azért annyit hozzátennék, hogy a hirdetett Heed phononak van saját alap tápja, azzal jóval olcsóbb. És ahogy látom a plusz tápra még hamarabb lenne vevője is.
"Gyárilag" van, de a hirdetésből szerintem csak annyi derül ki, hogy a "nagy" táppal eladó. A fényképek sem mutatják a "tartozék" tápot. Ha külön veszi meg valaki, annak vagy venni kell hozzá egy tápot, vagy legyen már egy saját alkalmas tápja...
Ha jól emlékszem még említi is, hogy a táp csak abban az esetben lesz eladó külön, ha a phono valakinek anélkül is kell. Nem hinném hogy a gyári tápot elkótyavetyélte volna, tehát szerintem használható állapotban kínálja a drága táp nélkül is. Dehát ez úgyis csak elméleti fejtegetés. Annak kell a végére járni akit konkrétabban érdekel.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

peterson
V.I.P.
V.I.P.

tollact írta:
2019.01.09., szer. 10:50
Azért annyit hozzátennék, hogy a hirdetett Heed phononak van saját alap tápja, azzal jóval olcsóbb. És ahogy látom a plusz tápra még hamarabb lenne vevője is.
"Gyárilag" van, de a hirdetésből szerintem csak annyi derül ki, hogy a "nagy" táppal eladó. A fényképek sem mutatják a "tartozék" tápot. Ha külön veszi meg valaki, annak vagy venni kell hozzá egy tápot, vagy legyen már egy saját alkalmas tápja...

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

Hozzászólás Szerző: tollact »

LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 689

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

Most már ne "segítsetek" többet, mert Sat a büdös életben nem vesz lemezjátszót. :rolleyes:
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”