Nálad az auto fekvencia váltás működik? nálam ez működikonkyo607 írta: ↑2019.01.07., hétf. 18:17Nálad az auto fekvencia váltás működik? (nálam nem)Den írta: ↑2019.01.07., hétf. 16:06Aki nem akar semmilyen kompromisszumot kötni az Egreat 11A- t vesz. Tegnap összehangoltam Epson 9300- at az Egreat- el és tényleg high- end ez a média lejátszó. 334 cm széles képről írok, a fekete látványosan erős: ez a pici készülék egy más dimenzió. Jaaaaaaaaa és az Egreat kijelzője sem hétköznapi, valamint az ára hihetetlen: Oppo 205 és a 800 ezres Pioneert tönkreveri képben, árban a töredéke a fent említett elődnek és utódnak.
1080p filmeknél nem akad a kép? (nálam akad)
Imprex 2.0 állítható HDR kép esetén? (nálam nem lehet)
Auto hdr beállítás működik? ( auto hdr beállítás nem hdr-es filmeknél is aktív)
Filmek indításakor illetve fejezet váltás közbe sokszor hangosan csattog egyet a hangszóró.
Kép az tényleg szép ha ezek a hibák nem lennének akkor én is tudnám ajánlani ezt a készüléket!
1080p filmeknél nem akad a kép? nálam nem akad
Imprex 2.0 állítható HDR kép esetén? ezt nem használom
Auto hdr beállítás működik? HDR-SDR konverziót használok, az tökéletesen működik
Filmek indításakor illetve fejezet váltás közbe sokszor hangosan csattog egyet a hangszóró. Nálam nem csattog, pattog
Alapvetően nem rossz a lejátszó, bár azt is el tudom képzelni, hogy darabja válogatja. Ismerősömnél is van olyan, ami nem akar normálisan működni és nem user error... lehet azt év végén rakták össze... :-)
Én egyedül a support miatt nem ajánlom. Ennyire nem lehet(ne) semmibe venni a felhasználókat és a elhasználói igényeket.