Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 525

Re: Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

R_Andras írta:
2018.12.31., hétf. 15:06
Találhatnál egy ilyen fejhallgatót is! Arra vevő lennék. :D

Lehet, hogy ez az?

https://www.themasterswitch.com/review- ... -over-ears

A német Amazon-on 200 euróba kerül.

Érdekes, innovatív szerkezet, amely a tesztelő szerint a legjobb térérzetet adja 1000 $ alatt!

76C92995-1013-479F-A014-101DC4D1B296.jpeg

Állítólag jobb a tere, mint a Meze 99 Classics-nak!

Amúgy a Meze-t a legjobb High End fejhallgatók közé is berakták, ami sokat mond a 99Classics amerikai megiteléséról...

https://www.themasterswitch.com/best-hi ... headphones

Mindenkinek Boldog, Zenés Új Esztendőt kívánok!

Hogy találod meg ezeket az oldalakat? :D
Érdekes milyen fejhallgatókat rangsorolnak, közben meg nagy részüket nem is tesztelték.
Ha kérdésed van: 20/3383456

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

Hozzászólás Szerző: R_Andras »

Lehet, hogy ez az?

A német Amazon-on 200 euróba kerül.

Érdekes, innovatív szerkezet, amely a tesztelő szerint a legjobb térérzetet adja 1000 $ alatt!

Amúgy a Meze-t a legjobb High End fejhallgatók közé is berakták, ami sokat mond a 99Classics amerikai megiteléséról...

Blogom

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lehet, hogy ez az?

76C92995-1013-479F-A014-101DC4D1B296.jpeg (265.75 KiB) Megtekintve 2608 alkalommal

Blogom

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

R_Andras írta:
2018.12.29., szomb. 12:16
nagygabor1982 írta:
2018.12.28., pén. 09:02
Köszi a válaszokat.
leborulok.gif

Audioquest Dragonfly Red mennyire elvetélt ügy?
Azért gondoltam rá, mert kicsi, mobil, egyszerű, Tud MQA-t. Mivel Tidal-hoz használom, ez nekem plusz jó lenne.

Köszi!
Én mióta a Fiio BTR3-ra "rákattantam" nem nagyon vettem elő a "Piros szitakötőmet".
Karácsony este óta, amikor felfedeztem, hogy az UAPP Android applikáció tudja már az MQA kibontást nap mint nap használom, és meg kell mondjam a TIDAL Masters albumok különlegesen szépen szólnak a "Piros szitakötőről". Próbáljátok ki, tényleg egy élmény.
Amúgy IOS-re is van MQA kibontó applikáció az Amarra Play, de azt a felhasználok nagyon szidják...
Az MQA kibontásért 4700 Ft-ot kell fizetni, és egy lightning csatlakozós OTG kábellel egy iPhonehoz, vagy iPad-hez is csatlakoztathatunk egy "szitakötőt", és teljes MQA kibontást élvezhetünk.

Valaki már kipróbálta hogy szól? Érdekelne, hogy érdemes-a beleugrani.

Szamomra eddig az UAPP megoldása tűnik az igazi telitalálatnak, ami nem lep meg, mert korábban is az UAPP-t használva hallotam a legjobb minőségű zenét.
Az a baj, hogy bonthat ő ki akármit, ha nem képes rendesen meghajtású a fejest/fülest.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

nagygabor1982 írta:
Köszi a válaszokat.
leborulok.gif

Azért gondoltam rá, mert kicsi, mobil, egyszerű, Tud MQA-t. Mivel Tidal-hoz használom, ez nekem plusz jó lenne.

Köszi!
Én mióta a Fiio BTR3-ra "rákattantam" nem nagyon vettem elő a "Piros szitakötőmet".
Karácsony este óta, amikor felfedeztem, hogy az UAPP Android applikáció tudja már az MQA kibontást nap mint nap használom, és meg kell mondjam a TIDAL Masters albumok különlegesen szépen szólnak a "Piros szitakötőről". Próbáljátok ki, tényleg egy élmény.
Amúgy IOS-re is van MQA kibontó applikáció az Amarra Play, de azt a felhasználok nagyon szidják...
Az MQA kibontásért 4700 Ft-ot kell fizetni, és egy lightning csatlakozós OTG kábellel egy iPhonehoz, vagy iPad-hez is csatlakoztathatunk egy "szitakötőt", és teljes MQA kibontást élvezhetünk.

Valaki már kipróbálta hogy szól? Érdekelne, hogy érdemes-a beleugrani.

Szamomra eddig az UAPP megoldása tűnik az igazi telitalálatnak, ami nem lep meg, mert korábban is az UAPP-t használva hallotam a legjobb minőségű zenét.
Blogom

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

nagygabor1982 írta:
Köszi a válaszokat.
leborulok.gif

Köszi!
Én még a Resonessence Labs Herust venném fel a listára. Hátha egyszer leszoksz egyszer a Tidalról, és rászoksz a DSD-re. ;)
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

svan
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 185

Hozzászólás Szerző: svan »

nagygabor1982 írta:
Köszi a válaszokat.
leborulok.gif

Köszi!
Szépen csilingel, a mélyei kicsit bass fx-esek, a tere mintha reverbes lenne. Az AQ Red remekül Hi-fi kungfuzik, de számomra közben hamar unalmassá, érdektelenné válik. Ráadásul 300 ohmos fülessel erőtlen, 30 ohmossal meg 6%-on a hangerő nálam. (Munkahelyen néha AKG 550-el hallgatom, próbáltam Senn. HD600-al HD58X-el, AKG Q701-el, és Hifiman 400i-vel is)

Az MQA meg szerintem hatalmas vakítás.. :rolleyes:
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1

nagygabor1982
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 201

Hozzászólás Szerző: nagygabor1982 »

Köszi a válaszokat.
leborulok.gif

Köszi!

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

nadtom írta:
2018.12.27., csüt. 23:09
MrCollector írta:
2018.12.27., csüt. 21:17
Viccet félretéve mostanában ismét többször szembesültem azzal a ténnyel, mennyire szubjektív dolog a fejhallgatók megítélése.
Az ünnepek alatt elolvastam több tesztet is főleg azokról a fejhallgatókról amiket próbáltam illetve amiket szeretnék kipróbálni. Csak miheztartás végett. Hihetetlen mekkora különbségekkel szembesültem mind a tesztoldalak álláspontjai között, mind a sajátom szempontjából. A különféle fórumokon beíró user-ek véleményeiről nem is beszélve. Ismételten megerősödött bennem az a vélemény, hogy fejhallgatót kizárólag meghallgatás (lehetőleg saját rendszerben) után szabad megvenni.
Teljesen egyetértek. Áldom az eszem, hogy megrendeltem a két fülest, és itthon próbáltam ki mindekttőt a saját sztereo rendszeremben, és nem a tesztekre, illetve nem a mobil eszközökkel tett próbára alapozva döntöttem.
Az már írtam, hogy a Fiio X3-assal nagyon nem szólt jól a az AR-H1-es, de ugyanez igaz az Iphone-omra és az Ipad-emre is (nem csodálkozom azon, hogy amikor a telefonoddal próbáltad az AR-H1-et, nem tetszett a hangja).
Általában, mivel nincs nálam más, azzal szoktam első benyomást venni. Nehezebben hajtható fejhallgató (ATH-R70x) próbálásakor is hallottam már, hogy jó lesz. Persze ez nem jelenti, hogy ez törvényszerű, a síkmágnesesek másképp reagálnak. De sajnos eddig még nagy csodát nem láttam. Teljesen természetes, hogy egy jobb minőségű, erősebb meghajtásnak jobban örülnek a driver-ek. Most is pont egy síkmágnesessel "küzdök", de az én ízlésemnek nem igazán jön be. Pedig mindenhol dicsérték...

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: nadtom »

MrCollector írta:
Viccet félretéve mostanában ismét többször szembesültem azzal a ténnyel, mennyire szubjektív dolog a fejhallgatók megítélése.
Az ünnepek alatt elolvastam több tesztet is főleg azokról a fejhallgatókról amiket próbáltam illetve amiket szeretnék kipróbálni. Csak miheztartás végett. Hihetetlen mekkora különbségekkel szembesültem mind a tesztoldalak álláspontjai között, mind a sajátom szempontjából. A különféle fórumokon beíró user-ek véleményeiről nem is beszélve. Ismételten megerősödött bennem az a vélemény, hogy fejhallgatót kizárólag meghallgatás (lehetőleg saját rendszerben) után szabad megvenni.
Teljesen egyetértek. Áldom az eszem, hogy megrendeltem a két fülest, és itthon próbáltam ki mindekttőt a saját sztereo rendszeremben, és nem a tesztekre, illetve nem a mobil eszközökkel tett próbára alapozva döntöttem.
Az már írtam, hogy a Fiio X3-assal nagyon nem szólt jól a az AR-H1-es, de ugyanez igaz az Iphone-omra és az Ipad-emre is (nem csodálkozom azon, hogy amikor a telefonoddal próbáltad az AR-H1-et, nem tetszett a hangja).
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

MrCollector írta:
R_Andras írta:
2018.12.27., csüt. 20:32
Ezt most olvastam az egyik ismert fejhallgatós tesztoldalon, a Headfonia-n:

"Best Universal IEM (price wise) : KZ ZS5

Okay, if you should get one IEM this year or offer one, this is it : the KZ ZS5. It looks like a Campfire IEM, it feels like a Campfire IEM but it’s twenty times cheaper, and well, better. It’s a miracle to hear something this cheap that sounds this good. Get one, or two, or more and spread the love, maybe one day your friends and family will understand (y)our passion for music, and this would be thanks to the KZ ZS5."

Amit ő állít:

Az általam használt KZ ZS5 úgy néz ki, érzésre olyan, mint egy hússzoros árú Campfire IEM, és hát... Jobban -szól nála! Szerinte ez egy csoda, hogy ennyi pénzért (a fiamét 5500 Ft.-ért vettem Kínából) egy belső füles így szóljon...
Tökéletesen egyetértek vele :)
Azért arra kíváncsi vagyok, mi lenne, ha nem is objektíven, hanem komparatív módon nyilatkoznának az emberek a hallottakról. Nem hiszem, hogy teljes a szubjektivitás. Akikkel volt szerencsém hallgatózni, jó eséllyel hallották ugyanazt, és inkább ízlés- és elvárásbeli különbségek voltak közöttünk. De - és ezt hangsúlyoznám - nem a fülesek szubjektíven érzékelt különbségeiről szólt, hanem a "szubjektivitásunk" különbségeiről. Vagyis ha tudom, hogy kinek mi tetszik, akkor nem biztos, hogy arról a valamiről tudok meg dolgokat, hanem az illetőről. Kíváncsi vagyok, R_András mit mondana például a Campfire IEM-ről, ha hallotta volna?

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

R_Andras írta:
2018.12.27., csüt. 20:32

Okay, if you should get one IEM this year or offer one, this is it : the KZ ZS5. It looks like a Campfire IEM, it feels like a Campfire IEM but it’s twenty times cheaper, and well, better. It’s a miracle to hear something this cheap that sounds this good. Get one, or two, or more and spread the love, maybe one day your friends and family will understand (y)our passion for music, and this would be thanks to the KZ ZS5."

Amit ő állít:

Az általam használt KZ ZS5 úgy néz ki, érzésre olyan, mint egy hússzoros árú Campfire IEM, és hát... Jobban -szól nála! Szerinte ez egy csoda, hogy ennyi pénzért (a fiamét 5500 Ft.-ért vettem Kínából) egy belső füles így szóljon...

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Amit ő állít:

Blogom

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

nagygabor1982 írta:
2018.12.26., szer. 16:39
nagygabor1982 írta:
2018.12.26., szer. 12:27
Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy tudtok e mondani olyan mobilabb (nem asztali, tehát hordozható) DAC / fejhallgató erősítőt, ami jó. :)
Tudom, ez elég tág dolog.
Van egy Audiolab Q-DAC-om, amit jelenleg használok, tök jó számomra a hangja, de ugyebár helyhez kötött. Valami mobilabb, hordozhatóbb cucc kellene, ami okos telefonhoz is használható. Nem ártana, ha dupla jack (balanced) kimenete is lenne. De ez csak persze opció.
Ja, igen, az ár kb 100.000,- Ft amit rászánnék. De jobban örülnék, ha megállna mondjuk 60 ból persze. :)
Közben én is kutatok, de ti már többet láttatok, hallottatok, tudtok. :)

Köszi!
Helyesbítek. Nem érdekes az okostelefonhoz való csatlakoztatás, csak a lényeg, hogy USB-ről kapja a tápot, ha a laptoppal mozgok, ne kelljen az egész 230V-os tápot cibálnom magam után, meg ne ekkora nehéz valamit kelljen cipelnem.
Alapvetően laptopról használnám. Nem kell ilyen akkus valami.

Köszi!
Sajnos az a dupla kimenet egyedül a TA-ZH1ES erősítőn van. Hordozhatón 4.4 vagy 2.5 -ös kiegyensúlyozott kimenetet találsz. Ehhez lehet csinálni vagy akár készen is venni kábelt. Az újabb csúcsmodellekhez már ilyen kábelt ad a Sony.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

nagygabor1982 írta:
2018.12.26., szer. 16:39
nagygabor1982 írta:
Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy tudtok e mondani olyan mobilabb (nem asztali, tehát hordozható) DAC / fejhallgató erősítőt, ami jó. :)
Van egy Audiolab Q-DAC-om, amit jelenleg használok, tök jó számomra a hangja, de ugyebár helyhez kötött. Valami mobilabb, hordozhatóbb cucc kellene, ami okos telefonhoz is használható. Nem ártana, ha dupla jack (balanced) kimenete is lenne. De ez csak persze opció.
Ja, igen, az ár kb 100.000,- Ft amit rászánnék. De jobban örülnék, ha megállna mondjuk 60 ból persze. :)

Köszi!
Helyesbítek. Nem érdekes az okostelefonhoz való csatlakoztatás, csak a lényeg, hogy USB-ről kapja a tápot, ha a laptoppal mozgok, ne kelljen az egész 230V-os tápot cibálnom magam után, meg ne ekkora nehéz valamit kelljen cipelnem.

Köszi!
A Centrance Mini-M8-et nagyon jó szívvel tudom ajánlani. Eddig még mindennel elboldogult, amit rákötöttem, nagyon-nagyon jó hangot hozott ki az összes fülesemből, főleg a szimmetrikus kimenetén. Ami ellene szól, az a fura csatlakozóaljzat.

nagygabor1982
Fórumlakó
Fórumlakó

nagygabor1982 írta:
Sziasztok!

Köszi!

Köszi!

nagygabor1982
Fórumlakó
Fórumlakó

Sziasztok!

Köszi!

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

R_Andras írta:
2018.12.20., csüt. 10:58
Sziasztok,

Tegnap fűtésszerelők jártak nálam, és amikor meglátták a hangrendszeremet közölte a szerelő, hogy ő 2 milliót költött audió berendezésekre és elhadarta milyen eszközei vannak.
Kérdeztem tőle, hogy hallott-e már a TIDAL-ről. Fejét rázva mondta nem, az micsoda?
Elmondtam neki, mire megkérdezte van ott fent Chuck Berry lemez? Mutattam neki a telefonomon a kb. 100 Chuck Berry lemezt a TIDAL-en, és el is indítottam a kedvenc számát. Erre a kollégája megjegyezte:
Évek óta keresem Yanni Acropolis koncertjének DVD változatát...
Kb. 10 másodperc múlva elindítottam az említett albumot az otthoni lejátszó berendezésemen.
Az uraknak láthatóan kitágult a pupillájuk.
A főnökük meg is kért, hogy írjam már le nekik hogy lehet erre a TIDAL-re előfizetni.
Amikor felmentem a TIDAL weboldalára nekem is kitágult a pupillám:
https://tidal.com/hu/holidayoffer-2018

Láttam ugyanis, hogy 2019 január 2-ig a 3 hónapos HIFI előfizetés 299 Forintba kerül (!!!)
Aki ezt sokalná :smile29: annak a Spotify szintjén lévő előfizetés csak 149 Forint (!!!)

Aki eddig még nem próbálta ki a TIDAL-t, ahol ma már több, mint 1 millió nagy felbontású, és több, mint 50 millió CD minőségű zeneszám található most nagyon érdemes, és ha nem jön be, akkor március közepén egyszerűen meg kell szüntetni az előfizetést, mielőtt leemelnék a normál 2999 Ft-os havi díjat.
Amúgy már van diák előfizetés is 1499 Ft/hó-ért!

Kivételesen ezt a bejegyzést két másik topikba is be fogom írni, mert fontosnak tartom.

Azért hogy a topik témájáról is essen szó ajánlok két készüléket, amelyek komoly figyelmet érdemelnek:

1. HIFIMAN Ananda, a korábbi Edition X V2 utóda, csak nem 1299 USD-be kerül, hanem 999 USD-be!
Az első hírek arról szólnak, hogy a hangja jobb, mint az elődé és olyan hangminőséget képvisel, amelyért pár éve még
kétszer ennyit kellett kiadnunk! Jó esélyt látok rá, hogy hamarosan nálam lesz egy ilyen füles tesztelésre :rolleyes:

2. Questyle CMA 400i DAC/Fejhallgató/ előerősítő. A kínai cég híresen jó erősítőket és DAP-okat gyárt, a 400i pedig több
audio tesztoldalon lett az év legjobbja. Újonnan 900-, használtan 600 euróba kerül, de a szakírók véleménye szerint a
a hangminősége magasabb kategóriába helyezi annál, mint amennyibe kerül. A nagyobbik testvérével, a CMA Twelve
erőgéppel hasonlította össze a Fidelio nevű audio blogger a HIFIMAN HE1000SE-t, a Meze Empyrean-t, az Audeze LCD4Z-t
és a MrSpeakers Ether 2-t:
https://musicalhead.de/2018/11/20/test- ... rs-ether2/
Az oldal ugyan német nyelvű, de bátran állítsátok be a Google fordítót, de ne magyar nyelvre, hanem angolra. Meglepően értelmes lesz az eredmény....

Tudom, hogy ezek az árukhoz képest szuper minőséget nyújtó készülékek nem olcsók, de azt is tudom, hogy vannak itt olyanok is, akik épp a 300 ezres kategóriában vennének fejhallgatót, és/vagy hozzá való erősítőt.

Hifiman-Ananda.jpg
Questyle cma 400i.png
Csak kérdés az, hogy a 999$-os füles mennyibe kerülne itthon? Szerintem kb. 350-400e. Németből 1000€ plusz a posta.
Ebben a kategóriában nagyon dicsérték külföldi tesztoldalak a MrSpeakers Aeon-t. Az itthoni forgalmazónál, meghallgathatóan 300e alatt van.

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok,

Tegnap fűtésszerelők jártak nálam, és amikor meglátták a hangrendszeremet közölte a szerelő, hogy ő 2 milliót költött audió berendezésekre és elhadarta milyen eszközei vannak.
Kérdeztem tőle, hogy hallott-e már a TIDAL-ről. Fejét rázva mondta nem, az micsoda?
Elmondtam neki, mire megkérdezte van ott fent Chuck Berry lemez? Mutattam neki a telefonomon a kb. 100 Chuck Berry lemezt a TIDAL-en, és el is indítottam a kedvenc számát. Erre a kollégája megjegyezte:
Évek óta keresem Yanni Acropolis koncertjének DVD változatát...
Kb. 10 másodperc múlva elindítottam az említett albumot az otthoni lejátszó berendezésemen.
Az uraknak láthatóan kitágult a pupillájuk.
A főnökük meg is kért, hogy írjam már le nekik hogy lehet erre a TIDAL-re előfizetni.
Amikor felmentem a TIDAL weboldalára nekem is kitágult a pupillám:
https://tidal.com/hu/holidayoffer-2018

Láttam ugyanis, hogy 2019 január 2-ig a 3 hónapos HIFI előfizetés 299 Forintba kerül (!!!)
Aki ezt sokalná :smile29: annak a Spotify szintjén lévő előfizetés csak 149 Forint (!!!)

Aki eddig még nem próbálta ki a TIDAL-t, ahol ma már több, mint 1 millió nagy felbontású, és több, mint 50 millió CD minőségű zeneszám található most nagyon érdemes, és ha nem jön be, akkor március közepén egyszerűen meg kell szüntetni az előfizetést, mielőtt leemelnék a normál 2999 Ft-os havi díjat.
Amúgy már van diák előfizetés is 1499 Ft/hó-ért!

Kivételesen ezt a bejegyzést két másik topikba is be fogom írni, mert fontosnak tartom.

Azért hogy a topik témájáról is essen szó ajánlok két készüléket, amelyek komoly figyelmet érdemelnek:

1. HIFIMAN Ananda, a korábbi Edition X V2 utóda, csak nem 1299 USD-be kerül, hanem 999 USD-be!
Az első hírek arról szólnak, hogy a hangja jobb, mint az elődé és olyan hangminőséget képvisel, amelyért pár éve még
kétszer ennyit kellett kiadnunk! Jó esélyt látok rá, hogy hamarosan nálam lesz egy ilyen füles tesztelésre :rolleyes:

2. Questyle CMA 400i DAC/Fejhallgató/ előerősítő. A kínai cég híresen jó erősítőket és DAP-okat gyárt, a 400i pedig több
audio tesztoldalon lett az év legjobbja. Újonnan 900-, használtan 600 euróba kerül, de a szakírók véleménye szerint a
a hangminősége magasabb kategóriába helyezi annál, mint amennyibe kerül. A nagyobbik testvérével, a CMA Twelve
erőgéppel hasonlította össze a Fidelio nevű audio blogger a HIFIMAN HE1000SE-t, a Meze Empyrean-t, az Audeze LCD4Z-t
és a MrSpeakers Ether 2-t:
https://musicalhead.de/2018/11/20/test- ... rs-ether2/
Az oldal ugyan német nyelvű, de bátran állítsátok be a Google fordítót, de ne magyar nyelvre, hanem angolra. Meglepően értelmes lesz az eredmény....

Tudom, hogy ezek az árukhoz képest szuper minőséget nyújtó készülékek nem olcsók, de azt is tudom, hogy vannak itt olyanok is, akik épp a 300 ezres kategóriában vennének fejhallgatót, és/vagy hozzá való erősítőt.
Hifiman-Ananda.jpg
Hifiman-Ananda.jpg (150.03 KiB) Megtekintve 2552 alkalommal
Questyle cma 400i.png
Questyle cma 400i.png (71.06 KiB) Megtekintve 2552 alkalommal
Blogom

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

nadtom írta:
2018.12.16., vas. 13:55
Megjött 10 nap alatt az USA-ból a 3m-es füles kábelem. Probléma nem volt, sima, “zökkenőmentes” volt az útja a kábelnek. Egy kis díszdobozban érkezett. A kialakítása minőségi, gyári kábelnek is beillene.
A hang az új kábellel jobb lett, kicsit tisztább, szellősebb lett a hang, még nagyobb lett a tér, de a legjelentősebb eltérés, hogy testesebb, “ütősebb” lett (a szó jó értelmében) a basszus.

A kábel a japán Mogami W2893 madzagból készült Viablue csatlakozókkal.
http://www.mogamicable.com/category/bul ... hone/quad/
Ahogy járatod valószínűleg a basszus lágyulni, finomodni fog.

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég

Megjött 10 nap alatt az USA-ból a 3m-es füles kábelem. Probléma nem volt, sima, “zökkenőmentes” volt az útja a kábelnek. Egy kis díszdobozban érkezett. A kialakítása minőségi, gyári kábelnek is beillene.
A hang az új kábellel jobb lett, kicsit tisztább, szellősebb lett a hang, még nagyobb lett a tér, de a legjelentősebb eltérés, hogy testesebb, “ütősebb” lett (a szó jó értelmében) a basszus.

A kábel a japán Mogami W2893 madzagból készült Viablue csatlakozókkal.
http://www.mogamicable.com/category/bul ... hone/quad/
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

robi20064 írta:
2018.12.11., kedd 10:35
Ez vagy a Just Mobile allvany vagy annak egy "olcsositott" 1:1 masolata.

https://just-mobile.com/products/headst ... 7250180138
https://www.amazon.de/Just-Mobile-HeadS ... 00C99MTEU/
http://stylebolt.hu/just-mobile-headsta ... tarto.html

En egy ideig hasznaltam az eredetit irodaban Beyer fulessel. Nem vettem eszre hogy negativan hatott volna a fejpantra, de nem is allt igy evekig. Sulyra eleg konnyu, de stabil, az aljan csuszasmentes gumival (legalabb is az eredetin igy volt).

A Woo allvanya sokkal masszivabb es allithato is (igaz dragabb is), ha nem problema hogy csak USA-bol lehet rendelni akkor en inkabb azt ajanlanam:

https://wooaudio.com/accessories/hps
Valószínűleg lekoppintották. Viszont nem teljesen, mert az eredeti full alumínium 25cm magas, a másik alul felül ABS (műanyag) és csak 22cm, már amennyiben a leírás helyes. Nagyobb fejhallgatónál már necces lehet.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 891

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Da hat akkor mar jobban megeri Fodesz forumtars allvanyait megvenni mert egy olcsobb a masik meg, hogy szepen ki vannak dolgozva na es egyediek. :tutiok: Bar lehet nem is tudtok rola, hogy itt megvasarolhatok.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég

Nem tudom ezt az oldalt ismeritek-e, de van itt sokféle füles, állvány, stb.
https://www.thomann.de/hu/fejhallgatok. ... arch_prv_0

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég

tottyi írta:
2018.12.11., kedd 09:10
nadtom írta:
2018.12.10., hétf. 20:18
nagygabor1982 írta:
2018.12.10., hétf. 08:33
1 kérdés: Fejhallgató asztali tartóállványt honnan érdemes rendelni? Nem kell csillió dolláros, csak normálisan nézzen ki, stabil legyen. Ebayről esetleg valami jó forrás? Vagy?
Köszi!
Az ebay-ről rendeltem ilyet (type1, black):
https://www.ebay.com/itm/Universal-Alum ... 2749.l2649
Erre en is kivancsi lennek mert nekem is be kell szereznem egyet. Ez a tipus eleg nehez, hogy ne dullogeljen mikro rakod ra vagy szeded le? Eleg stabilan all? Mennyi gram vagy esetleg kilo?
Még nem jött meg, ha meglesz leírom a tapasztalatokat.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”