[/quote]
Akkor szerintem ne egybe készüléket válassz, külön készülékekből nagyon jó rendszert lehet összeállítani, pláne ha lent leírt összeget szánod rá és nem félsz a használt készülékek vásárlásától.

van az apróban eladó ATOLL egybe készülék, akár abban is gondolkozhatsz.Vincsó írta: ↑2018.12.25., kedd 17:18Sziasztok!
Mostanában el kezdtek érdekelni, a minden egyben eszközök, ilyenek mint HEGEL Röst, MOON ACE NEO, és társaik.
Azt viszont nem tudom, hogy ha ezt az összeget tegyük azt 800-1.1 milliót elköltöm külön komponensekre, DAC, erősítő, zene pc, az jobb hangot eredményezne e. No meg ugye akkor kell normális usb kábel software, ez is pénzbe kerül.
Én azt gondolom, hogy ugyanabban az árban olcsóbban kijövök egy egybe készülékkel(most a DIY hagyjuk... ) mint külön vásárolt komponensekkel. Amúgy mit lenne érdemes nézni ebben az ársávban? Nagy teljesítmény nem kell 70 watt ár bőven sok lenne szerintem.
A szinergiára gyanakszom én is. Mondom, az m3i+rx8 párost hallottam másnál más forrással, nagyon tetszett, kifejezetten ezért váltottam én is erre az erősítőre. Na sajnos a kis yamahával nem tetszik...
Én jellemzően cd feletti felbontást játszom le vele. Tv, mp3 nem szól. Lehet, hogy ezek erősek neki.PgSpa írta: ↑2018.12.22., szomb. 19:12Nekem is furcsa, hogy a wxc50 ennyire gyengén szerepel, valami szinergia probléma-vagy akár gyártási hiba? is lehet.
Nekem Heed Obelisk Si2+X2+Focal 706s előtt van. Szoba akusztikai problémák miatt pl. az SACD/BluRay jelét is átfuttatom rajta. Az Obeliskben egy 1.2 kártya is van, összehasonlítva nem elkeserítő a különbség, nyoma sincs élességnek, sziszegésnek. A TV jelet az optikai bemeneten teszem rá, a beszédhangok nem zavaróak, a Mezzo felvételtől függően jó is tud lenni. A webrádió-most is a Bartók megy- mp3-hoz képest meglepően jó, főleg élő közvetítéseknél. Nasról is hallgatok néha-néha zenét, berippelt CD-k esetében van, de nem kicsi a különbség a CD javára. ...és a Focal elég nyitott hangú doboz!
Hol elől, még mindig nem értem
Köszi!alto írta: ↑2018.12.22., szomb. 17:05A WXC-50 egy belépő szintű lejátszó, még csak nem is a legjobb az árkategóriájában, tipikus magasba húzó, időnként túl éles digitális hanggal, amit sokan összekevernek a un. részletező hanggal. Érdekes, hogy az SR20-al ez nem jött elő.sabrinho írta: ↑2018.12.22., szomb. 16:47Az M3i nem rossz erősítő szvsz, az sr20-hoz képest mindenképpen előrelépés. Mint mondtam, másnál cd-vel sokat hallottam, nagyon szépen, minden bántó élesség nélkül szólt. Te milyen erősítővel hallgatod, illetve melyik készülék DAC-járól?
A Sabre chipet gyakran kárhoztatják pont ezért az élességért, amit vagy sikerül egy gyártónak kezelni, vagy nem...
Az Onkyo 6170 egy fokkal jobb, kellemesebb hangú lejátszó. Ebben az árkategóriában érdemes még a Cambridge Audio CXN-t és a Pioneer N-50Ae-t is figyelembe venni.
A WXC-50 egy belépő szintű lejátszó, még csak nem is a legjobb az árkategóriájában, tipikus magasba húzó, időnként túl éles digitális hanggal, amit sokan összekevernek a un. részletező hanggal. Érdekes, hogy az SR20-al ez nem jött elő.sabrinho írta: ↑2018.12.22., szomb. 16:47Az M3i nem rossz erősítő szvsz, az sr20-hoz képest mindenképpen előrelépés. Mint mondtam, másnál cd-vel sokat hallottam, nagyon szépen, minden bántó élesség nélkül szólt. Te milyen erősítővel hallgatod, illetve melyik készülék DAC-járól?
A Sabre chipet gyakran kárhoztatják pont ezért az élességért, amit vagy sikerül egy gyártónak kezelni, vagy nem...