https://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/n ... her-models
Aszongya hogy 70AE és 50AE..
https://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/n ... her-models
Neebaa... Mikor?
én csak tidalt, hallgatok sajnos NAS és más lejátszási módokkal zéró tapasztalatom van.sutemenyx írta: ↑2018.12.16., vas. 08:50Hát igen végülis az sem rossz, csak gondoltam kihagyom az airplayt is akkormár a láncból, ha épp a legjobb minőséget hallgatnám. NAS-rol lejatszasra van ötleted, hogy miért csinalja ezt?SSS írta: ↑2018.12.15., szomb. 22:45nem ez sajnos ilyen, illetve ha almás cuccal használod akkor airplayen kilőheted közvetlenül a tidal-ból az RPI-re.sutemenyx írta: ↑2018.12.15., szomb. 21:43Amugy a tidal mostmar megy. Fel kellett raknom a legujabb volumiot hozza. Viszont azthittem a tidal appban lesz valami kivalasztosdi, hogy átlövöm az rpi-re. A volumio sajat tidal browsere elég ratyi. Nasrol tovabbra is csak teljes konyvtarat hajlando elkezdeni jatszani.
Hát igen végülis az sem rossz, csak gondoltam kihagyom az airplayt is akkormár a láncból, ha épp a legjobb minőséget hallgatnám. NAS-rol lejatszasra van ötleted, hogy miért csinalja ezt?SSS írta: ↑2018.12.15., szomb. 22:45nem ez sajnos ilyen, illetve ha almás cuccal használod akkor airplayen kilőheted közvetlenül a tidal-ból az RPI-re.sutemenyx írta: ↑2018.12.15., szomb. 21:43Amugy a tidal mostmar megy. Fel kellett raknom a legujabb volumiot hozza. Viszont azthittem a tidal appban lesz valami kivalasztosdi, hogy átlövöm az rpi-re. A volumio sajat tidal browsere elég ratyi. Nasrol tovabbra is csak teljes konyvtarat hajlando elkezdeni jatszani.
nem ez sajnos ilyen, illetve ha almás cuccal használod akkor airplayen kilőheted közvetlenül a tidal-ból az RPI-re.sutemenyx írta: ↑2018.12.15., szomb. 21:43Amugy a tidal mostmar megy. Fel kellett raknom a legujabb volumiot hozza. Viszont azthittem a tidal appban lesz valami kivalasztosdi, hogy átlövöm az rpi-re. A volumio sajat tidal browsere elég ratyi. Nasrol tovabbra is csak teljes konyvtarat hajlando elkezdeni jatszani.
de ez nehezebbTomrider írta: ↑2018.12.15., szomb. 12:18És annyiba kerül mint egy TEAC NT503...SSS írta: ↑2018.12.14., pén. 16:28nincs digitális kimenet rajta, azaz nem lehet külső dac-ot rácsatlakoztatni. Ez azért korlátozza a "felhasználhatóságát".
Azt sem nagyon reklámozzák, hogy milyen szoftverrel vezérelhető? Pedig az azért elég fontos szempont. Semmi bemutató erről működés közben. Google playen 5000+ letöltés, 27 vélemény 3-as értékelés. Viszont dolgoznak rajta legutóbb egy hete frissítették. Desktop app, ha jól látom nincs.
Ettől persze lehet baromi jó a cucc, és ha valaki nem akar külső dacot csatlakoztatni, hanem megelégszik az egy db analóg kimenettel, meg a saját szoftverrel, és a telefonos/tablettes vezérléssel akkor érdemes lehet meghallgatni, és kipróbálni az appot működés közben.
hmm este remélhetőleg megjön a thinkerboard, azon tudom megnézni mert így most fejből más ötletem nincs. Esetleg Volumio forumra próbálj írni szoktak segíteni.sutemenyx írta: ↑2018.12.15., szomb. 11:17Tudom, de ott azt irja, engedelyeznem kell ezen az eszkozon a myvolumiot. Ott viszont nem làt egyetlen eszkozt sem.SSS írta: ↑2018.12.15., szomb. 11:16Ez trükkös, én is szenvedtem vele, ez nem a pluginoknál van. A MY MUSIC menüpontból tudod hozzáadni a Tidalt.sutemenyx írta: ↑2018.12.15., szomb. 08:14Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megvettem SSS fórumtárstól a pijét. Működik tökjól, csak egyetlen dologgal nem tudok dűlőre jutni. Szeretnék Tidal connectet rá. Ehhez regisztraltam a Myvolumiora. Először az appban nem akart beengedni a loginomal, de aztán miutan weben beléptem egyszer vele, mostmár beenged a telefonon is az appban. Föltenném a tidal streaming plugint, de a myvolumio profilomban nem jelenik meg device. Sem telefonon, sem weben, sem ha az rpi ip címére megyek és az ottani volumio felületen lépek be. Hogyan kell device-t hozzáadni myvolumiohoz?
És annyiba kerül mint egy TEAC NT503...SSS írta: ↑2018.12.14., pén. 16:28nincs digitális kimenet rajta, azaz nem lehet külső dac-ot rácsatlakoztatni. Ez azért korlátozza a "felhasználhatóságát".
Azt sem nagyon reklámozzák, hogy milyen szoftverrel vezérelhető? Pedig az azért elég fontos szempont. Semmi bemutató erről működés közben. Google playen 5000+ letöltés, 27 vélemény 3-as értékelés. Viszont dolgoznak rajta legutóbb egy hete frissítették. Desktop app, ha jól látom nincs.
Ettől persze lehet baromi jó a cucc, és ha valaki nem akar külső dacot csatlakoztatni, hanem megelégszik az egy db analóg kimenettel, meg a saját szoftverrel, és a telefonos/tablettes vezérléssel akkor érdemes lehet meghallgatni, és kipróbálni az appot működés közben.
Tudom, de ott azt irja, engedelyeznem kell ezen az eszkozon a myvolumiot. Ott viszont nem làt egyetlen eszkozt sem.SSS írta: ↑2018.12.15., szomb. 11:16Ez trükkös, én is szenvedtem vele, ez nem a pluginoknál van. A MY MUSIC menüpontból tudod hozzáadni a Tidalt.sutemenyx írta: ↑2018.12.15., szomb. 08:14Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megvettem SSS fórumtárstól a pijét. Működik tökjól, csak egyetlen dologgal nem tudok dűlőre jutni. Szeretnék Tidal connectet rá. Ehhez regisztraltam a Myvolumiora. Először az appban nem akart beengedni a loginomal, de aztán miutan weben beléptem egyszer vele, mostmár beenged a telefonon is az appban. Föltenném a tidal streaming plugint, de a myvolumio profilomban nem jelenik meg device. Sem telefonon, sem weben, sem ha az rpi ip címére megyek és az ottani volumio felületen lépek be. Hogyan kell device-t hozzáadni myvolumiohoz?
Ez trükkös, én is szenvedtem vele, ez nem a pluginoknál van. A MY MUSIC menüpontból tudod hozzáadni a Tidalt.sutemenyx írta: ↑2018.12.15., szomb. 08:14Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megvettem SSS fórumtárstól a pijét. Működik tökjól, csak egyetlen dologgal nem tudok dűlőre jutni. Szeretnék Tidal connectet rá. Ehhez regisztraltam a Myvolumiora. Először az appban nem akart beengedni a loginomal, de aztán miutan weben beléptem egyszer vele, mostmár beenged a telefonon is az appban. Föltenném a tidal streaming plugint, de a myvolumio profilomban nem jelenik meg device. Sem telefonon, sem weben, sem ha az rpi ip címére megyek és az ottani volumio felületen lépek be. Hogyan kell device-t hozzáadni myvolumiohoz?
nincs digitális kimenet rajta, azaz nem lehet külső dac-ot rácsatlakoztatni. Ez azért korlátozza a "felhasználhatóságát".
Spotify nem CD minőség előfizetve sem csak nincs benne reklám.Jogosan hallod jobbnak a Tidal-t.Spotyfy csak ködösít.study írta: ↑2018.12.11., kedd 13:25persze de az alap spoty az mp3, ha előfizetsz prémiumra az is CD minőség. Van különbség úgy is a Tidal-al, de bevallom nem teszteltem mélyrehatóan, mert a feleségem használ spotifyt premiumot általában apple airplayen keresztül, én meg Tidalt volumio desktop appon vagy telefonon UPNP-n keresztül. Valami különbséget én is hallok mint már írtam egyszer, de nem tudom, nem ültem neki meghallgatni, hogy mi meg mekkora stb.
Spotify nem CD minőség előfizetve sem csak nincs benne reklám.Jogosan hallod jobbnak a Tidal-t.Spotyfy csak ködösít.study írta: ↑2018.12.11., kedd 13:25persze de az alap spoty az mp3, ha előfizetsz prémiumra az is CD minőség. Van különbség úgy is a Tidal-al, de bevallom nem teszteltem mélyrehatóan, mert a feleségem használ spotifyt premiumot általában apple airplayen keresztül, én meg Tidalt volumio desktop appon vagy telefonon UPNP-n keresztül. Valami különbséget én is hallok mint már írtam egyszer, de nem tudom, nem ültem neki meghallgatni, hogy mi meg mekkora stb.
A signaure az egy RPI3 egy Digi kártya (hogy legyen Spdif kimenet mert az RPI-n nincs) és a signatureba még van valami kártya aszem ami le izolálja a digi kártyát az RPI-ről de ebben nem vagyok biztos. Jobb lesz valószínű, mint a sima RPI usb-n keresztül.sutemenyx írta: ↑2018.12.11., kedd 16:15Közben tovább turkáltam. Van egy olyan, hogy Allo DigiOne Signature vagy sima player, és akkor ahhoz mondjuk kezdésnek hozzáraknék egy Schiit Modi 3-t vagy egy AudioEngine D1-et. Nem lehetséges, hogy a signature pont tud annyival többet minőségben, mint az említett sotm200?