Spotify nem CD minőség előfizetve sem csak nincs benne reklám.Jogosan hallod jobbnak a Tidal-t.Spotyfy csak ködösít.study írta: ↑2018.12.11., kedd 13:25persze de az alap spoty az mp3, ha előfizetsz prémiumra az is CD minőség. Van különbség úgy is a Tidal-al, de bevallom nem teszteltem mélyrehatóan, mert a feleségem használ spotifyt premiumot általában apple airplayen keresztül, én meg Tidalt volumio desktop appon vagy telefonon UPNP-n keresztül. Valami különbséget én is hallok mint már írtam egyszer, de nem tudom, nem ültem neki meghallgatni, hogy mi meg mekkora stb.
[/quote]
Nekem is van mar Spotify-m es hat be kell valjam az Audio PC-en nagyon jol szol az osszevalogatott "nagyfelbontasu" albumokhoz kepest es meg csak nem is kell vele annyit szorakozni, hogy jo legyen a JRiver-ben na meg legalabb tamogatom egy kicsit a zeneszeket is. Mondjuk nincs fent minden de van helyette 20 masik album, egyenlore tetszik. A hangositast mondjuk valahogy megoldhatnak, hogy ne kelljen megegy taviranyito hozza mint pl a JRiver-ben van na meg, hogy a Jplay-en keresztul is kimehetne a hang. :) De ha majd beleimplementaljak a JRiver-be (normalisan) na az lesz a csucs szamomra.
Meg annyit ha megveszitek oten a csaladi csomagot akkor joval olcsobb, 9 euro osztva 5.