Melyik stabilabb? Ez vagy a malna? Tudnak ezek olyat, hogy egy evig zavartalanul mukodnek, nem fagynak le, nem indulnak ujra, nem dobsljak el az usb eszkozoket? Reszponzivak az appon keresztul iranyitva?
[/quote]
Málna meg a thinkerboard nagyon hasonló, annyival jobb az utóbbi, hogy ott egy el van szeparálva az usb az ethernettől, és valami clock megoldással is molyoltak, így jobb az USB kimeneten a hang elvileg. Kettő van rajta azonnal spdif kimenet, na jó nem azonnal de kis forrasztással. A málnán utólagosan kell venni egy HAT-et.
Stabilak baromira nekem már hónapok óta megy minden gond nélkül. De ha lekapcsol az áram akkor sincs semmi 2 perc mulva feláll és megy tovább gond nélkül, semmit nem kell hozzányúlni.
Ha etherneten használod akkor baromi stabil a cucc, wifin keresztül nyomva a streamot is simán megy de akkor néha leáll a zene, újra el kell indítani. De ez nyilván hálózat meg router függő. Elég nagy buffert be lehet állítani a kis kütyüknek.
A reszponzivitásra vonatkozó kérdést nem teljesen értem
[/quote]
Reszponzivitas alatt arra gondolok, hogy a mobilos vezerloappja a marantznak udp packetekkel kommunikal a lejatszoval. Ezzel az van, hogy ha ranyomsz valamire -mondjuk NAS-rol elinditasz egy tracket -, akkor 2-3masodpercig nem tortenik semmi, és aztán talán befrissül, és mutatja az aktualis allapotot. Így aztán rémálom keresni, a konyvtarakban lepkedes is hasonlo laggal párosul. Ezeket néha megfejeli azzal, hogy nem is frissul be, és ujra kell inditani az appot. Előfordul az is, hogy a lejatszo teljes halozati modulja lefagy és csak az áramtalanitas segit rajta. Ezek nagyon rossz dolgok, ráadásul programozó vagyok, úgyhogy az ilyeneket nagyon nehezen is tolerálom.
Amúgy köszönöm a részletezést, így már értem és asszem holnap utána is nézek hol lehet venni. Gyakorlatilag aprópénz egy marantzhoz képest. Tulajdonképpen akkor úgyis hozzá tudok rakni akármilyen usb vagy toslinkes dacot. Az AK-k hangja úgytűnik tetszik, van is egy Audioengine D1-em, azzal akár egyből ki is tudom próbálni.