És a repülőkkel mi legyen? Azok meg a felülről ontják a ki tudja mennyire káros mannát.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Autós topik autósoknak
- thxfan
- Beköltözött

- Értékelés: 1205
Re: Autós topik autósoknak
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Tesla Semik már rohangálnak, teszik a dolgukat hibátlanul, a kamion váltás menni fog.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
az elsö szerintem joreszt relizalhato is lenne es összessegeben nyernenk.
a masodik romantika, nagy bajok/ valtozasok lennenek, elkepesztö mennyisegü cucc megy hajokon ma.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9613
Az van, hogy a Renault úgy képzelte el, hogy az akkukat csak bérled és amikor merül, akkor begurulsz egy cserepontra (ami a márkaszerviz alapból, de lehet telepítettek volna pár ilyen pontot még), ahol némi zseton ellenében kicserélik az akksit és mehetsz tovább.
Autopályára 250 km-re neccesek ezek az elektromos autók. Egy rex-es i3 esetleg, de a Tesla-n kívül szerintem semmi enm tudja.
Autopályára 250 km-re neccesek ezek az elektromos autók. Egy rex-es i3 esetleg, de a Tesla-n kívül szerintem semmi enm tudja.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
szemelyautoknal könnyü müszakilag a belsöegesüt helyettesiteni, tavolsagi haszonjarmüveknel nem annyira (kamion, hajo)
Ejnye már, hogy lehet ilyet mondani! Tessék elmenni meghallgatni egy jó kis léghűtéses Porschét
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Köszi a beszámolót! Én is nézegettem a Zoét, de a (használt) Leaf-ből jóval nagyobb a választék. A hatótáv adatok milyen úton értendők? Város, országút, autópálya? Nekem minimum 250 km-es autópályás hatótáv kéne, sajnos ezt ma kevés elektromos tudja.Tonyka írta: ↑2018.11.29., csüt. 23:00Vannak még teendők bőven, de legalább mozdulnak valamerre. Péntektől - hétfőig ismét nálam volt a Zoé. Hatalmas elektromos autó fan vagyok. Az autózásban igazából nem történik hatalmas változás, szoftveres vacakolás van, de már 20 éve is tudtak csendes jó autót gyártani. Sok - sok év elteltével az elektromos autózás az aminél úgy érzem, végre valami, teljesen más érzés, mint ami rögzült az emberbe 40 év alatt. Visszatérve a Zoéra, volt nálam nyáron, és most. Nyáron 294km volt a hatótáv, most a hidegebb időben, és akkor még nem volt mínusz. Szóval most a zordabb hőmérsékleten ugyanez a szám 234km volt. Tehát 60km oda lett, van még mit csiszolni bőven. Töltés ügyileg nem elvetendő az akkucsere, valahol olvastam, h el is kezdett valami cég ezzel komolyabban foglalkozni. Ha a gyártók pár perc alatt cserélhetővé teszik az akkut, akkor pikk pakk lehet tovább menni. Lehetőségek vannak bőven, persze jöhetnek a 350kW töltők, és az autók amik fel is veszik ezt a töltést. Rögtön nem olyan vészes a töltési idő.
Az akku csere nekem is szimpi, főleg mert a durva gyorstöltés az akku élettartamára nézve elég káros, ráadásul a hatásfok is eléggé leromlik. Olyan, mintha a kúton a benzin jó részét a földre locsolnád ki :)
Sajnos nem hiszem hogy elterjed, mert a cégek nem érdekeltek egy átfogó szabványban: mindenkinek az a jó, ha csak tőlük vehetsz majd új akksit jó sokért. Az elektromos autók kisebb alkatrész- és szervizigénye jelentős bevételkiesést fog hozni a gyártóknak hosszú távon, ezt muszáj lesz valahol visszaszedni...
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
Vannak még teendők bőven, de legalább mozdulnak valamerre. Péntektől - hétfőig ismét nálam volt a Zoé. Hatalmas elektromos autó fan vagyok. Az autózásban igazából nem történik hatalmas változás, szoftveres vacakolás van, de már 20 éve is tudtak csendes jó autót gyártani. Sok - sok év elteltével az elektromos autózás az aminél úgy érzem, végre valami, teljesen más érzés, mint ami rögzült az emberbe 40 év alatt. Visszatérve a Zoéra, volt nálam nyáron, és most. Nyáron 294km volt a hatótáv, most a hidegebb időben, és akkor még nem volt mínusz. Szóval most a zordabb hőmérsékleten ugyanez a szám 234km volt. Tehát 60km oda lett, van még mit csiszolni bőven. Töltés ügyileg nem elvetendő az akkucsere, valahol olvastam, h el is kezdett valami cég ezzel komolyabban foglalkozni. Ha a gyártók pár perc alatt cserélhetővé teszik az akkut, akkor pikk pakk lehet tovább menni. Lehetőségek vannak bőven, persze jöhetnek a 350kW töltők, és az autók amik fel is veszik ezt a töltést. Rögtön nem olyan vészes a töltési idő.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Én is azt hiszem, inkább a hatótáv és töltésidő irányába kéne elvinni a számháborút, mert a csillió lóerő és mozdonnyi nyomaték teljesen értelmetlen ezen a szinten. Az elektromos energia ilyen durva pazarlása is környezetszennyező, csak nem a városban füstöl, hanem az erőműben jó eséllyel...avl2 írta: ↑2018.11.29., csüt. 20:58má megint mi ez a hülyeség ??? parasztvakito számok a teljesitmenynel. biztos ki is lenne hasznalva, plane elektro eseten, ahol a nyomatek szepen barhol meglenne.
legyen inkabb forditva: 400 loerö es 590 km hatotav. söt: kevesebb loerö, de nagyobb hatotav.
a loerök szama sokkkkkal ritkabban hianyozna, mint a hatotav. no meg a gyors tankolasi lehetöseg.
Jól néz ki, de ahogy a TC-n is írják, túl kevés és túl későn. Nem sok értelme van olyan Model S közvetlen konkurenst gyártani, ami minden "parasztvakító" paraméterben gyengébb, és csak 2020 tól kerül ki a gyár kapuján. Addigra a Model S már a következő generációt fogja taposni.
Tudjátok, hogy nem vagyok Musk nagy rajongója, de valami nagyobbat kéne gurítani az Audinak egy ütős formatervnél. Elvégre a Tesla úgy néz ki, mint az előző Mazda 6, ezt nem nehéz felülmúlni manapság.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Nagyon jó lesz! A hátulján még lehetne csiszolni, de bíztató!
má megint mi ez a hülyeség ??? parasztvakito számok a teljesitmenynel. biztos ki is lenne hasznalva, plane elektro eseten, ahol a nyomatek szepen barhol meglenne.
legyen inkabb forditva: 400 loerö es 590 km hatotav. söt: kevesebb loerö, de nagyobb hatotav.
a loerök szama sokkkkkal ritkabban hianyozna, mint a hatotav. no meg a gyors tankolasi lehetöseg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára avl2 2018.11.29., csüt. 20:58-kor.
q
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6239
Most megnéztem a linket is, és wow! Végre egy “full” elektromos autó, amelynek nem ocsmány a belseje. Ez az Audi bizony belül is nagyon szép.AVX írta: ↑2018.11.29., csüt. 17:04Bemutatta vadonatúj elektromos kupéját az Audi. Az e-tron GT 590 lóerős, egy feltöltéssel 400 kilométert tud megtenni.
http://www.origo.hu/auto/20181129-bemut ... =hirkereso
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Nagy pirospont a formatervezőnek.
- Aszpirin
- V.I.P.

Szerintem kifejezetten jobban néz ki, mint bármelyik Tesla (pedig én sem vagyok Audi-fan).
Nagy pirospont a formatervezőnek.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Hál isten lassan észbe kapnak az Európai gyártók is. Ami jó, mert pénzt raknak végre a fejlesztésekbe, remélhetőleg 10 év múlva nem lesz gond a töltési idő, és a hatótáv. Valószínűleg a nyomaték guruk is elégedettek lesznek a teljesítmény adatokkal. Aztán végre kiszállnak a kokszos hulladékból.AVX írta: ↑2018.11.29., csüt. 17:04Bemutatta vadonatúj elektromos kupéját az Audi. Az e-tron GT 590 lóerős, egy feltöltéssel 400 kilométert tud megtenni.
Végre nem az egyen Audi-pofa....
Kifejezetten tetszik, pedig nem vagyok fan.
Kifejezetten tetszik, pedig nem vagyok fan.
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Bemutatta vadonatúj elektromos kupéját az Audi. Az e-tron GT 590 lóerős, egy feltöltéssel 400 kilométert tud megtenni.
- Csatolmányok
-
- 20181129audi-etron-gt3.jpg (80.4 KiB) Megtekintve 1309 alkalommal
-
- 20181129audi-etron-gt2.jpg (79.5 KiB) Megtekintve 1309 alkalommal
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
A BMW-n sokkal inkább kiadja a BBS. Sajnos a Porschénak nem mindig jött össze a szép felni. A 964 felnije nagy visszalépés volt a Fuchs után, de a 993 és 996 se nagy szám. Talán a 997, az még egész ötletes.
Kár, hogy eltűntek a küllős kerekek, a Jaguar E type-on (is) nagyon jól néztek ki. Na majd a 3D nyomatott felnik, azok lesznek viccesek...
- Aszpirin
- V.I.P.

Nekem nagyon tetszik, még ezekkel a felnikkel is. A második, “csendes” részét kétszer is végignéztem.Vinkler írta: ↑2018.11.28., szer. 19:54Nekem tetszik, a felireatokat le is lehet szedni.
Ami nekem nem az a BBS style felni. Imádom a bbs felniket, a ch az egyik kedvenc kerekem, de valahogy a Porkén sosem tetszett.
Node viccel félretéve. Jó kerekeket tudtak eddig is tervezni minden szériához. Mar egy ideje volt a kínálatban bbs,mde nekem eddig sem jött be ezzel a formával.
Bezzeg egy e46 CSL-en, vegy egy 1-es M coupe-n, hmmm...
- Vinkler
- Adminisztrátor

Jól mutat ez egy T1-en főleg, persze.
Node viccel félretéve. Jó kerekeket tudtak eddig is tervezni minden szériához. Mar egy ideje volt a kínálatban bbs,mde nekem eddig sem jött be ezzel a formával.
Bezzeg egy e46 CSL-en, vegy egy 1-es M coupe-n, hmmm...
A Fuchsnál jobb sosem lesz...
Még a vizeseknek is jól áll

Ami nekem nem az a BBS style felni. Imádom a bbs felniket, a ch az egyik kedvenc kerekem, de valahogy a Porkén sosem tetszett.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Nekem tetszik, a felireatokat le is lehet szedni.
Tényleg csini, de a segge nekem kicsit kaotikus lett. A 997.1 letisztultságát visszasírom.
Az a sok felirat is elég béna: minek ráírni azt a sok rizsát? Menőbb lenne annyi, hogy Carrera 4S. Aki nem jön rá, hogy Porsche 911, annak úgyis mindegy
- Szalon
- Fórumlakó

- Értékelés: 1533
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
És 70% ra mondta, hogy elköltözik a Marsra... Szavahihető emberAszpirin írta: ↑2018.11.28., szer. 07:43Istenem, mekkora egy hős!avl2 írta: ↑2018.11.28., szer. 07:32ilyenekkel hozzajarul Musk ahhoz, hogy sokakban ellenszenvet ebresszen a tulzott(nak tarthato) szereplesvagyával, hösnek mutatással (szerintem - de nyilvan: ki vagyok en Öhozzá képest - ilyeneket nem kell es illö es szabad nyilvanossá tenni):
"A cég vezetője szerint is túlfeszítette a húrt, szerinte sem kellene annyit dolgoznia, mint amennyire ő odatette magát azokban a hetekben. Musk bevallása szerint minden nap 22 órát dolgozott, még hétvégéken is. Ez nagyon fájdalmas, mondta Musk. Fáj az agyamnak és a szívemnek is, senkinek sem ajánlom, hogy ennyit dolgozzon, de meg kellett tennem, mert ha nem teszem, akkor nagy valószínűséggel vége lett volna a Teslának, nyilatkozta Musk."
https://www.portfolio.hu/vallalatok/csa ... 05829.html![]()
Na nem mintha más autógyárak vezetői szentek lennének, de Musk tényleg egy bulvár figurává nőtte ki magát.