Nálam gigabites a hálózat, ezzel nincs gond. A switch is, a router is. Inkább a szeparáció lenne a cél, nem is feltétlenül a sávszélesség növeléseIndy írta: ↑2018.11.11., vas. 11:23Nálam a NAS, a PC és a TV egy gigabites switchre vannak kötve, a switch pedig "természetesen" egy 10/100-as routerre, amaz pedig a Cisco kábelmodemre. Amíg nem volt a switch beiktatva, addig a PC és a NAS között 20-30 Mb/sec volt az adatsebesség. Amióta megvan a switch, ez 90-100 Mb/sec. Remélem segítettem.wwwolfman írta: ↑2018.11.11., vas. 11:13A switch beiktatása meg is történt, a következő lépés lett volna a költségesebb, mégpedig az, hogy akkor a zenére használt patch kábeleket cat8-asra cserélem. Ezen a ponton homályosítottak fel arról, hogy ez mind szép és jó, de ezzel voltaképpen nem iktattam ki a routert, hiszen a kommunikáció továbbra is azon keresztül megy.
Köszönöm.![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
És sajnos a Linn saját vezérlő szoftvere is elvérzik az Audio Pc-Roon párossal szemben...
pedig a legjobb az lenne, ha nem is lenne pc a rendszerben.
pedig a legjobb az lenne, ha nem is lenne pc a rendszerben.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Hát igen az audio PC még is csak egy cél eszköz. Ugyanakkor persze az meg a laptop mellett szól(hat), hogy az aksiról megy így a tápellátása audio szempontból elvileg jobb. Viszont itt a PC.nek analog tápja van.suminator968 írta: ↑2018.11.10., szomb. 21:18Pont tegnap volt egy kis időm, friss telepítés win+roon egy laptopon, és a régi analóg tápos audio pc-men. Sajnos nem kicsit jobb a pc-s hang. Igaz, hogy a pc madzagon van a hálózaton, a laptop pedig wifin. Azonban hiába dugom bele a madzagot a laptopba, akkor is gyengébb a pc-től. Eddig én azt szűrtem le, sajna nem mindeggy mi futtatja a roon-t. Ja, és az egészet egy Linn Sneaky szólaltaja meg az aktív hangfalaimon.
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Nálam a NAS, a PC és a TV egy gigabites switchre vannak kötve, a switch pedig "természetesen" egy 10/100-as routerre, amaz pedig a Cisco kábelmodemre. Amíg nem volt a switch beiktatva, addig a PC és a NAS között 20-30 Mb/sec volt az adatsebesség. Amióta megvan a switch, ez 90-100 Mb/sec. Remélem segítettem.wwwolfman írta: ↑2018.11.11., vas. 11:13A switch beiktatása meg is történt, a következő lépés lett volna a költségesebb, mégpedig az, hogy akkor a zenére használt patch kábeleket cat8-asra cserélem. Ezen a ponton homályosítottak fel arról, hogy ez mind szép és jó, de ezzel voltaképpen nem iktattam ki a routert, hiszen a kommunikáció továbbra is azon keresztül megy.
Köszönöm.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Sziasztok. Kis segítség kellene, fejben rendet tenni.
Rendezni akartam a hálózati lejátszás témakörét, mégpedig olyan módon, hogy a tárolásra szolgáló nast és a lejátszókat le akartam szeparálni a hálózat többi részéről, mégpedig olyan módon, hogy azonos switchen keresztül kommunikáljanak, amibe csak ők vannak csatlakoztatva.
A switch beiktatása meg is történt, a következő lépés lett volna a költségesebb, mégpedig az, hogy akkor a zenére használt patch kábeleket cat8-asra cserélem. Ezen a ponton homályosítottak fel arról, hogy ez mind szép és jó, de ezzel voltaképpen nem iktattam ki a routert, hiszen a kommunikáció továbbra is azon keresztül megy.
A kérdés az, hogy hogyan tovább? Cseréljem a wifi router és a switch közötti kábelt is cat8-ra? Egyáltalán nyerek valamit a switch beiktatásával, legalább annyit, hogy a wifi nem zakatol bele, vagy csak fölöslegesen iktatok be egy újabb aktív alkatrészt a jelútba?
Esetleg valamit félreértettem, és maga az adatfolyan meg megy át a routeren, hanem azt mondja a router a switchnek, hogy 'oké, ez a csomag nem nekem lesz, hanem a másik eszköznek, ami rajtad megy keresztül, úgyhogy ezt ne is hozd ide', és maga az érdemi adafolyam nem megy át a routeren, hanem csak a switchen?
Bocs ha már volt kérdés, de azt gondolom, sokak számára fontos. Ha volt a közelmúltban téma, nekem az is elég, ha megmondjátok, hol/milyen címszó alatt keressem...
Köszönöm.
Rendezni akartam a hálózati lejátszás témakörét, mégpedig olyan módon, hogy a tárolásra szolgáló nast és a lejátszókat le akartam szeparálni a hálózat többi részéről, mégpedig olyan módon, hogy azonos switchen keresztül kommunikáljanak, amibe csak ők vannak csatlakoztatva.
A switch beiktatása meg is történt, a következő lépés lett volna a költségesebb, mégpedig az, hogy akkor a zenére használt patch kábeleket cat8-asra cserélem. Ezen a ponton homályosítottak fel arról, hogy ez mind szép és jó, de ezzel voltaképpen nem iktattam ki a routert, hiszen a kommunikáció továbbra is azon keresztül megy.
A kérdés az, hogy hogyan tovább? Cseréljem a wifi router és a switch közötti kábelt is cat8-ra? Egyáltalán nyerek valamit a switch beiktatásával, legalább annyit, hogy a wifi nem zakatol bele, vagy csak fölöslegesen iktatok be egy újabb aktív alkatrészt a jelútba?
Esetleg valamit félreértettem, és maga az adatfolyan meg megy át a routeren, hanem azt mondja a router a switchnek, hogy 'oké, ez a csomag nem nekem lesz, hanem a másik eszköznek, ami rajtad megy keresztül, úgyhogy ezt ne is hozd ide', és maga az érdemi adafolyam nem megy át a routeren, hanem csak a switchen?
Bocs ha már volt kérdés, de azt gondolom, sokak számára fontos. Ha volt a közelmúltban téma, nekem az is elég, ha megmondjátok, hol/milyen címszó alatt keressem...
Köszönöm.
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Pont tegnap volt egy kis időm, friss telepítés win+roon egy laptopon, és a régi analóg tápos audio pc-men. Sajnos nem kicsit jobb a pc-s hang. Igaz, hogy a pc madzagon van a hálózaton, a laptop pedig wifin. Azonban hiába dugom bele a madzagot a laptopba, akkor is gyengébb a pc-től. Eddig én azt szűrtem le, sajna nem mindeggy mi futtatja a roon-t. Ja, és az egészet egy Linn Sneaky szólaltaja meg az aktív hangfalaimon.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Pár nap együttélés után azt kell mondjam én is nagyon örülök, hogy megcsinálták. Rengeteget dobott a hangon, és sokkal kényelmesebb mint mobilról irányítani.
Kíváncsi lennék aki használ valamilyen komolyabb (értsd RPI-nél jelentősen drágább) hálózati lejátszót meg mondjuk ROON-t., és van mondjuk egy RPI Volumino is mellette, az mit gondol/hall. Mi a kisebb rendszer hátránya, mert nyilván van.
Kíváncsi lennék aki használ valamilyen komolyabb (értsd RPI-nél jelentősen drágább) hálózati lejátszót meg mondjuk ROON-t., és van mondjuk egy RPI Volumino is mellette, az mit gondol/hall. Mi a kisebb rendszer hátránya, mert nyilván van.
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Szerintem a Tidal GUI átültetése Volumio-ra bitang kacifántos feladat lesz. Mindenesetre örülök, h. sikerült megcsinálniuk.
na meg is van, ma vége ki tudtam próbálni. Szerintem megéri az árát, egyrészt nem kell telefonról vacakolni amit mindig is utáltam, másrészt jobban szól. Ez utóbbi nem csoda, mert ha minden igaz telefonon vezérelve nem tudta a max felbontást.
A UI viszont picit csalódás szeretem a TIDAL felületét, a Voluminon keresztüli felülete meg nyomába sem ér az eredetinek sajna. DE hang sokkal jobb, és legalább nem kell telefonnal szórakozni.
A UI viszont picit csalódás szeretem a TIDAL felületét, a Voluminon keresztüli felülete meg nyomába sem ér az eredetinek sajna. DE hang sokkal jobb, és legalább nem kell telefonnal szórakozni.
hukkle írta: ↑2018.11.02., pén. 16:29Itt az új volumio verzio, ami Tidalt is tudja.
https://volumio.org/myvolumio-released/ ... NtYT6T-ipc
Persze ez a fizetős myvolumio konstrukcióban érhető el.
wow nem is láttam még, hogy ez kijött, köszi!hukkle írta: ↑2018.11.02., pén. 16:29Itt az új volumio verzio, ami Tidalt is tudja.
- hukkle
- Törzsvendég

Itt az új volumio verzio, ami Tidalt is tudja.
nem igazán tudtam eldönteni, hogy dac, vagy streamer topicba irjam, végül ide irtam.
Itt a fórumon vettem nemrég egy Rapsberry Zero +Allo Mini Boss DAC együttest. Volumino-t telepítettem az RPI-re amit most volt alkalmam kipróbálni, mivel a második rendszerbe került ahol eddig egy Google chromecast zenélt. Nem ragoznám túl baromi nagy előrelépés a chromecasthoz képest pedig árban nem sokkal több talán a duplája. (Ami persze lehetne sok de itt nem.) Összehasonlítottam az chor mojoval is és persze attól jócskán elmarad, de összességében elég kellemes kis dac/hálózati lejátszó így egyben.
Itt a fórumon vettem nemrég egy Rapsberry Zero +Allo Mini Boss DAC együttest. Volumino-t telepítettem az RPI-re amit most volt alkalmam kipróbálni, mivel a második rendszerbe került ahol eddig egy Google chromecast zenélt. Nem ragoznám túl baromi nagy előrelépés a chromecasthoz képest pedig árban nem sokkal több talán a duplája. (Ami persze lehetne sok de itt nem.) Összehasonlítottam az chor mojoval is és persze attól jócskán elmarad, de összességében elég kellemes kis dac/hálózati lejátszó így egyben.
Jól bonyolítjátok, csak nem tudom honnan veszitek ezt a sok zagyvaságot?juliush írta: ↑2018.10.10., szer. 10:13Azt hiszem ez még mindig nem a teljes kép. Amiről TCP/IP szintjén írsz, valóban igaz, ugyanakkor nem tartom kizártnak, hogy a TCI/IP layer fölött alkalmazhatnak hibajavító kódolást/dekódolást az elveszett információ bitek pótlására.alto írta: ↑2018.10.10., szer. 09:05Bocsánat, de kétségbeejtő marhaság amit írsz. A TCP/IP hibajavító algoritmusa és maga a protokoll gondoskodik arról, hogy minden csomag bithelyes legyen, ha ez nem megy, akkor nem jön semmi. A lejátszókban általában elég méretes buffer gondoskodik arról, hogy hálózati probléma esetén ne szakadozzon a lejátszás. Ha annyira problémás a hálózati kapcsolat, akkor a buffer kiürülget, a lejátszás meg szakadozik, de nincs olyan, hogy a lejátszó "kikalkulál" valamit, ha kiürült a buffer.
Vélhetően összekevered az Audio CD működésével ezt a dolgot, ott valóban az van, hogy ha az olvasó nem tudja eldönteni a CD-n lévő pitről hogy 0 vagy 1, és az Audio CD szabvány sajnálatosan gyengére megalkotott hibajavító algoritmusa sem jut ezzel dűlőre, akkor a folyamatos lejátszás érdekében a CD lejátszó "odahazudik" valamit. Ez is egyfajta jitter, túl sok ilyen rontja a hangminőséget, még több pedig pattogást, szakadozást okoz.
Vegyük észre, hogy az a helyzet, amiről a hálózati adattovábbítás során írtál, vagyis a TCP/IP hibajavítása ellenére véglegesen elveszettnek tűnő bitek esete innentől tökéletesen megegyezik mondjuk a CD vagy egyéb fizikai médiumok sérüléséből adódó bitvesztéssel! Ezek helyreállítása még mindig lehetséges lehet olyan kódolási/dekódolási eljárások alkalmazásával, mint a CD esetén is alkalmazott ún. Reed-Solomon kódolás, ami ellentétben a fent idézett véleményeddel egy igen hatékony és robusztus algoritmus, a CD esetén alkalmazott CIRC eljárás esetén gyakorlatilag 4000 bit kiesése (2,4mm-nyi pithiány a lemezen!!!) tökéletesen helyreállítható!
Ennél nagyobb kiesés esetén jöhet a hiányzó információ interpoláció alkalmazásával történő pótlása, amelynek már hallható hatása lehet, bár hozzá kell tennem, hogy a CIRC áldásos hatása ebben is érvényesül, mivel a algoritmus jellegénél fogva a nagy kiesést kisebb hibákra szórja szét, amellyel már jobban tud boldogulni az interpoláció, amely egyébként intelligens digitális szűrőkkel ugyancsak meglehetősen hatékonyan tud helyreállítani.
Ez az interpoláció nem jitter-jellegű (értsd time-base) probléma.
Nem tudom, hogy a multimédia-célú hálózati protokollok esetén alkalmaznak-e ilyesmit, de nagyon meg lennék lepődve, ha nem tennék!
A TCP/IP protokoll semmilyen hibajavítási információt sem tartalmaz. Ellenőrzőösszegekből (checksum)l van benne több is (fejléc, adat), de ezek segítségével csak ellenőrizni lehet, hogy a beérkezett adat rendben van-e, javításra nincs lehetőség. Ha hiba van, a fogadó fél a csomag ismétlését kéri.
Ha nincs hiba, akkor a csomag megjött és rendben van, kész. Nincs értelme a TCP/IP fölé helyezett hibajavításoknak sem (amennyiben azok a TCP/IP átviteli hibáit igyekeznének javítani).
Aztán, hogy melyik alkalmazás milyen adatot küld TCP/IP kapcsolaton keresztül, és azon belül milyen tömörítést, hibajavítási információt, süteményreceptet, mittudoménmit alkalmaz/helyez el, az az adott alkalmazás saját ügye és felelőssége.
- hukkle
- Törzsvendég

Szia!
Ugyanazt a Volumio verziót raktad fel? Nekem volt keveredés verziók között.
Egyébként tényleg uppot érdemelne a Volumio Nas beállítás leírása.
Ugyanazt a Volumio verziót raktad fel? Nekem volt keveredés verziók között.
Egyébként tényleg uppot érdemelne a Volumio Nas beállítás leírása.
Rag írta: ↑2018.10.13., szomb. 10:44Sziasztok!
Ebben esetleg valaki tud segíteni?
Rag írta: ↑2018.10.09., kedd 21:01Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Újra kellett telepítenem a Volumio-t a Raspberry-mre, mert leállt és nem reagált semmire.
DE nem tudom hogyan kell pontosan beállítani a Nas-om címét. A meghajtó hozzáadásánál megtalálja program a NAS-t, ami egy D-Link DNS-323, de az utvonalnál már problémája van. A "Volume_1" nem működik. Egyszer már megoldottam, nem nem emlékszem rá hogyan pontosan. Valahogy máshogy kell az útvonalat megadni, de a linux-os útvonal sem jó mnt/HD_a2.
Használ valaki DNS nas-t Volumio-val?
van egy SB Touch-om, amit szeretek, jonak tartok. Elsösorban lokalisan racsatlakoztatott tarolorol (pl. pendrive, de erre lehet SD kartyat is) jatszok le vele zenet kisebb mertekben internetradionak hasznalom.
Keresek egy hasonlo keszüleket, ami önmagaban - szamitogep, tablet, okostelefon, .. - kezelhetö, elsösorban internetes radiokra, kisebb mertekben lokalisan racsatlakoztatott pendrive-rol zenek lejatszasara. Azaz szinte internetradiot.... ami azert eleg gyorsan indul (nem standby-bol, hanem "nullarol", akkor bedugva a 230V-ba; szinte mint egy fm tuner), stabil, megbizhatoan müködik, favorit adok tarolhatoak es egyszerüen elöhivhatoak rola, es persze nem draga :-)
ha SB Touch nem dragan elerhetö, vennek egy masodikat is. Egyeb keszülektippek, javaslatok ?
Keresek egy hasonlo keszüleket, ami önmagaban - szamitogep, tablet, okostelefon, .. - kezelhetö, elsösorban internetes radiokra, kisebb mertekben lokalisan racsatlakoztatott pendrive-rol zenek lejatszasara. Azaz szinte internetradiot.... ami azert eleg gyorsan indul (nem standby-bol, hanem "nullarol", akkor bedugva a 230V-ba; szinte mint egy fm tuner), stabil, megbizhatoan müködik, favorit adok tarolhatoak es egyszerüen elöhivhatoak rola, es persze nem draga :-)
ha SB Touch nem dragan elerhetö, vennek egy masodikat is. Egyeb keszülektippek, javaslatok ?
Sziasztok!
Rag írta: ↑2018.10.09., kedd 21:01Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Újra kellett telepítenem a Volumio-t a Raspberry-mre, mert leállt és nem reagált semmire.
DE nem tudom hogyan kell pontosan beállítani a Nas-om címét. A meghajtó hozzáadásánál megtalálja program a NAS-t, ami egy D-Link DNS-323, de az utvonalnál már problémája van. A "Volume_1" nem működik. Egyszer már megoldottam, nem nem emlékszem rá hogyan pontosan. Valahogy máshogy kell az útvonalat megadni, de a linux-os útvonal sem jó mnt/HD_a2.
Használ valaki DNS nas-t Volumio-val?
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
- Alamo
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 6
Köszönöm
Kabóca írta: ↑2018.10.10., szer. 21:28https://www.pioneer-audiovisual.eu/de/f ... date/15498
Csak akkor jelenik meg a menüben a frissítés lehetősége ha a rajtalévőtől újabb firmwaret érzékel a készülék az internetről vagy az USB portról.
https://www.pioneer-audiovisual.eu/de/f ... date/15498
Csak akkor jelenik meg a menüben a frissítés lehetősége ha a rajtalévőtől újabb firmwaret érzékel a készülék az internetről vagy az USB portról.
- Alamo
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 6
Sziasztok !
Remélem tud valaki segíteni !
Pioneer N50AE készüléken van.
Szeretném frissíteni,de nem találom a menüben a lehetőséget .Régebben frissítettem
Lett reszetelve .
Valaki tudna segíteni megköszönném !!
Üdv Alamo
Remélem tud valaki segíteni !
Pioneer N50AE készüléken van.
Szeretném frissíteni,de nem találom a menüben a lehetőséget .Régebben frissítettem
Lett reszetelve .
Valaki tudna segíteni megköszönném !!
Üdv Alamo
A hálózati lejátszók bufferébe minden esetben bithelyesen kerülnek be a csomagok, vagy nem kerülnek be. Ha viszont kiürül a buffer, akkor nincs miből interpolálni, igy fel sem merülhet, hogy majd a lejátszó “kikalkulál” valamit.
Az Audio CD-k eseten alkalmazott Reed Solomont kódolást lehet hatékonynak tekinteni, de kérdés hogy mihez képest. A CD-Rom szabvány például a Red Bookhoz képest sokkal erősebb hibajavítást alkalmaz, ami érthető is, adatfileok esetén ugyanis az inerpolációs technika nem jöhet szóba.juliush írta: ↑2018.10.10., szer. 10:13Azt hiszem ez még mindig nem a teljes kép. Amiről TCP/IP szintjén írsz, valóban igaz, ugyanakkor nem tartom kizártnak, hogy a TCI/IP layer fölött alkalmazhatnak hibajavító kódolást/dekódolást az elveszett információ bitek pótlására.alto írta: ↑2018.10.10., szer. 09:05Bocsánat, de kétségbeejtő marhaság amit írsz. A TCP/IP hibajavító algoritmusa és maga a protokoll gondoskodik arról, hogy minden csomag bithelyes legyen, ha ez nem megy, akkor nem jön semmi. A lejátszókban általában elég méretes buffer gondoskodik arról, hogy hálózati probléma esetén ne szakadozzon a lejátszás. Ha annyira problémás a hálózati kapcsolat, akkor a buffer kiürülget, a lejátszás meg szakadozik, de nincs olyan, hogy a lejátszó "kikalkulál" valamit, ha kiürült a buffer.
Vélhetően összekevered az Audio CD működésével ezt a dolgot, ott valóban az van, hogy ha az olvasó nem tudja eldönteni a CD-n lévő pitről hogy 0 vagy 1, és az Audio CD szabvány sajnálatosan gyengére megalkotott hibajavító algoritmusa sem jut ezzel dűlőre, akkor a folyamatos lejátszás érdekében a CD lejátszó "odahazudik" valamit. Ez is egyfajta jitter, túl sok ilyen rontja a hangminőséget, még több pedig pattogást, szakadozást okoz.
Vegyük észre, hogy az a helyzet, amiről a hálózati adattovábbítás során írtál, vagyis a TCP/IP hibajavítása ellenére véglegesen elveszettnek tűnő bitek esete innentől tökéletesen megegyezik mondjuk a CD vagy egyéb fizikai médiumok sérüléséből adódó bitvesztéssel! Ezek helyreállítása még mindig lehetséges lehet olyan kódolási/dekódolási eljárások alkalmazásával, mint a CD esetén is alkalmazott ún. Reed-Solomon kódolás, ami ellentétben a fent idézett véleményeddel egy igen hatékony és robusztus algoritmus, a CD esetén alkalmazott CIRC eljárás esetén gyakorlatilag 4000 bit kiesése (2,4mm-nyi pithiány a lemezen!!!) tökéletesen helyreállítható!
Ennél nagyobb kiesés esetén jöhet a hiányzó információ interpoláció alkalmazásával történő pótlása, amelynek már hallható hatása lehet, bár hozzá kell tennem, hogy a CIRC áldásos hatása ebben is érvényesül, mivel a algoritmus jellegénél fogva a nagy kiesést kisebb hibákra szórja szét, amellyel már jobban tud boldogulni az interpoláció, amely egyébként intelligens digitális szűrőkkel ugyancsak meglehetősen hatékonyan tud helyreállítani.
Ez az interpoláció nem jitter-jellegű (értsd time-base) probléma.
Nem tudom, hogy a multimédia-célú hálózati protokollok esetén alkalmaznak-e ilyesmit, de nagyon meg lennék lepődve, ha nem tennék!
A hálózati lejátszók bufferébe minden esetben bithelyesen kerülnek be a csomagok, vagy nem kerülnek be. Ha viszont kiürül a buffer, akkor nincs miből interpolálni, igy fel sem merülhet, hogy majd a lejátszó “kikalkulál” valamit.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7994
Ezek is tetszetős gondolatok, de ez a sztori sokkal egyszerűbb. Itt mindig arról van szó, hogy a Tidal stream akadozik. Az meg nem a helyi hálózat miatt van, mert amikor egy album elkezd akadozni, akkor egy másik, adott esetben nagyobb felbontású meg simán megy, semmi köze az otthoni hálózathoz. Olyan meg nincs, hogy szól, csak a hang minősége ingadozik, vagy szól rendesen, vagy megáll, míg megtelik a buffer, akkor megint elindul.juliush írta: ↑2018.10.10., szer. 12:08Tetszetős gondolat, de hidd el, hogy a multimédiás tartalmak otthoni környezetben történő IP-alapú terjesztésében alkalmazott protokollok köszönő viszonyban sincsenek a "kormányok, multi cégek" által használt elképesztően robusztus és redundáns technológiáival, amellyel "1000-10.000km távolságra utaztatják az adataikat amin a létük és fennmaradásuk múlik".-KP- írta: ↑2018.10.10., szer. 11:48Mindig megmosolyogtatnak (vagy inkább fel@*|z), az ilyen írások. Enyhe túlzással, földet 20x megkerülő adatcsomagok jönnek meg hibátlanul, a kormányok, multi cégek 1000-10.000km távolságra utaztatják az adataikat amin a létük és fennmaradásuk múlik. Aztán jön a hifista és 1 méterre nem tudja helyesen továbbítani azt a nyamvadt adatcsomagot. Vagy legalábbis ezt gondolja, aztán meg is magyarázza. A többi hívő meg körbebólogatja. Ahova a hifisták beteszik lábukat ott egyből elkezdődik a hit, meg teóriák gyártása.
Szóval almát körtével.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Tetszetős gondolat, de hidd el, hogy a multimédiás tartalmak otthoni környezetben történő IP-alapú terjesztésében alkalmazott protokollok köszönő viszonyban sincsenek a "kormányok, multi cégek" által használt elképesztően robusztus és redundáns technológiáival, amellyel "1000-10.000km távolságra utaztatják az adataikat amin a létük és fennmaradásuk múlik".-KP- írta: ↑2018.10.10., szer. 11:48Mindig megmosolyogtatnak (vagy inkább fel@*|z), az ilyen írások. Enyhe túlzással, földet 20x megkerülő adatcsomagok jönnek meg hibátlanul, a kormányok, multi cégek 1000-10.000km távolságra utaztatják az adataikat amin a létük és fennmaradásuk múlik. Aztán jön a hifista és 1 méterre nem tudja helyesen továbbítani azt a nyamvadt adatcsomagot. Vagy legalábbis ezt gondolja, aztán meg is magyarázza. A többi hívő meg körbebólogatja. Ahova a hifisták beteszik lábukat ott egyből elkezdődik a hit, meg teóriák gyártása.
Szóval almát körtével.
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene