Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
JmLab Electra 920
Re: JmLab Electra 920
Köszönöm az újranyitást, és egyúttal be is jegesedett.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6380
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Köszönöm a hirdetés újranyitását.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6380
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Jegelve
Szívesen látok mindenkit , lehet tesztelni.
Volt pár Triangle dobozom is( több Antal és Celius, meg zerius), de Genese Quartet nem volt még.
Valamiért mindig a 920-hoz térek vissza, ár érték arányban nagyon jók szerintem.
Most is egy értékesebb 920.1 verzióra váltottam, soundcare talpak, WBT csatik és drágább belső kábelek.
Volt pár Triangle dobozom is( több Antal és Celius, meg zerius), de Genese Quartet nem volt még.
Valamiért mindig a 920-hoz térek vissza, ár érték arányban nagyon jók szerintem.
Most is egy értékesebb 920.1 verzióra váltottam, soundcare talpak, WBT csatik és drágább belső kábelek.
Persze, az lenne a legegyszerűbb, de csak itthon derülne ki, hogy pontosan milyen is az enyéimhez képest. Nehéz ügy ez sajnos.
Menj el, hallgasd meg!herti írta: ↑2018.11.17., szomb. 18:50Ezek a sugárzók már jó ideje izgatnak engem. Jelenleg Triangle Genese Quartet dobozokat hallgatok, amiket szeretek.Gyönyörűek, hibátlanok, nagyszerűek a hangjuk számomra, de ezek a 920-as ok valamiért mozgatják a fantáziám. Valóban nem tudom, hogy érdemes volna-e lecserélnem ezekre a gyönyörű Jmlab-okra. Jó lenne egy isteni sugallat! :)
Ezek a sugárzók már jó ideje izgatnak engem. Jelenleg Triangle Genese Quartet dobozokat hallgatok, amiket szeretek.Gyönyörűek, hibátlanok, nagyszerűek a hangjuk számomra, de ezek a 920-as ok valamiért mozgatják a fantáziám. Valóban nem tudom, hogy érdemes volna-e lecserélnem ezekre a gyönyörű Jmlab-okra. Jó lenne egy isteni sugallat! :)
379 eft
Elfeledtem írni hogy az Auditoriumban profi módon át lett kábelezve VanDenHul CS12 kábellel.
Lényegesen jobb így a hangja
Lényegesen jobb így a hangja
Természetesen tüskeszett jár hozzá.
Bakelit lemezjátszó, aktív sub beszámítás szóba jöhet.
Bakelit lemezjátszó, aktív sub beszámítás szóba jöhet.
A membrán anyaga biztos ugyanaz, más információm nincs a hangszórókról.
Gumiperemesek, tehát örök élet.
Gumiperemesek, tehát örök élet.
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 857
Ezek a hangszórók ránézésre ugyanolyannak tűnnek, mint amik az Utopia sorozatban vannak. Nem tudom.... ez helytálló? Itt nyilván a korban hasonló Utopiákra gondolok. Ha ugyanazok a hangszórók, akkor ezek baromi jó hangszórók, én imádom őket a Mezzo-ban. : )
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Saját képek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipesz12 2018.11.06., kedd 16:04-kor.
Szállításban tudok segíteni.
Alkudni lehet.
389 eft
Alkudni lehet.
389 eft
JmLab Electra 920
Eladó a címben szereplő hangsugárzó pár, signature színben.
Nagyon megkímélt szép állapotban van.
Helyileg Szegeden található.
20-335-4333
Ár: 395 eft
Nagyon megkímélt szép állapotban van.
Helyileg Szegeden található.
20-335-4333
Ár: 395 eft