Köszönöm a választ.
Nekem ezzel kapcsolatban két észrevételem van: az egyik, hogy ezt mindenképp fel kell tüntetni a shopban, mert mint én, gonodlom sokan az alapján vásárolnak, hogy milyen ízekkel van megáldva ez a kávé. A másik, hogy a megfogalmazás teljesen fedi a valóságot, kávé ízű kávé, viszont ha ilyet szeretne a user, akkor beballaghat a nagyáruházba is, random levenni valamit a polcról.
Persze családban elfogy, nincs harag, csak kellemetlen csalódás ilyenbe belefutni.
Világos, akkor kifejtem mi történt. Ez a kávé sötétre van pörkölve. Ez azt eredményezi, hogy a kinn lévő ízjegy (ami közepes szintre vonatkozik), már nem irányadó. Itt a spektrumon inkább a keserű, étcsokis ízvilág felé húz. Úgyhogy teljesen igazad van, ez nem az, amiről a leírás szól. Ebben hibáztunk, hogy nem tüntettük fel. Nem azt kaptad, amit vártál.
Egy ideje fontolgatjuk azt is, hogy áttérünk a világos-közepes-sötét elnevezésekre, természetesen ezek lennének az irányadóak az ízjegyek leírásánál is.
Átírjuk az ízjegyeket, hogy ne legyen ilyen probléma.
Köszönjük szépen, hogy szóltál! Ez felett átsiklottunk és nem javítottuk ki az újabb pörkölési stílussal keletkező változásokat.