Hát ha a világ összes ideje rendelkezésre állna, akkor ez így is lenne, de a zenelejátszás többé-kevésbé real-time folyamata során a rendelkezésre álló buffer mérete határozza meg, meddig is próbálkozhat újraküldetéssel!Quetz írta: ↑2018.10.10., szer. 11:15Ez így nem értelmezhető. Az RFC793 alapján a bithibás csomagokat a vevőnek el kell dobnia, és újrakérnie. Egyetlen esetben kerülhet hibás adat a lejátszóba, ha a payload és a checksum úgy sérülnek, hogy a hibás checksum megfelel a hibás payloadnak. Ekkor viszont senki sem fogja észrevenni a hibát.juliush írta: ↑2018.10.10., szer. 10:13Vegyük észre, hogy az a helyzet, amiről a hálózati adattovábbítás során írtál, vagyis a TCP/IP hibajavítása ellenére véglegesen elveszettnek tűnő bitek esete innentől tökéletesen megegyezik mondjuk a CD vagy egyéb fizikai médiumok sérüléséből adódó bitvesztéssel!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Mindig megmosolyogtatnak (vagy inkább fel@*|z), az ilyen írások. Enyhe túlzással, földet 20x megkerülő adatcsomagok jönnek meg hibátlanul, a kormányok, multi cégek 1000-10.000km távolságra utaztatják az adataikat amin a létük és fennmaradásuk múlik. Aztán jön a hifista és 1 méterre nem tudja helyesen továbbítani azt a nyamvadt adatcsomagot. Vagy legalábbis ezt gondolja, aztán meg is magyarázza. A többi hívő meg körbebólogatja. Ahova a hifisták beteszik lábukat ott egyből elkezdődik a hit, meg teóriák gyártása.
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Ez így nem értelmezhető. Az RFC793 alapján a bithibás csomagokat a vevőnek el kell dobnia, és újrakérnie. Egyetlen esetben kerülhet hibás adat a lejátszóba, ha a payload és a checksum úgy sérülnek, hogy a hibás checksum megfelel a hibás payloadnak. Ekkor viszont senki sem fogja észrevenni a hibát.juliush írta: ↑2018.10.10., szer. 10:13Vegyük észre, hogy az a helyzet, amiről a hálózati adattovábbítás során írtál, vagyis a TCP/IP hibajavítása ellenére véglegesen elveszettnek tűnő bitek esete innentől tökéletesen megegyezik mondjuk a CD vagy egyéb fizikai médiumok sérüléséből adódó bitvesztéssel!
Az application layer, azaz a lejátszó hibajavítást végezhet ha a payload formátumában van checksum. A Flac formátum pl. minden frame-hez rendel crc checksumot. De szerintem ha egy Flac file hibás lesz, akkor az nagy valószínüséggel már a küldő oldalán is az volt.Reliability:
The TCP must recover from data that is damaged, lost, duplicated, or
delivered out of order by the internet communication system. This
is achieved by assigning a sequence number to each octet
transmitted, and requiring a positive acknowledgment (ACK) from the
receiving TCP. If the ACK is not received within a timeout
interval, the data is retransmitted. At the receiver, the sequence
numbers are used to correctly order segments that may be received
out of order and to eliminate duplicates. Damage is handled by
adding a checksum to each segment transmitted, checking it at the
receiver, and discarding damaged segments.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Azt hiszem ez még mindig nem a teljes kép. Amiről TCP/IP szintjén írsz, valóban igaz, ugyanakkor nem tartom kizártnak, hogy a TCI/IP layer fölött alkalmazhatnak hibajavító kódolást/dekódolást az elveszett információ bitek pótlására.alto írta: ↑2018.10.10., szer. 09:05Bocsánat, de kétségbeejtő marhaság amit írsz. A TCP/IP hibajavító algoritmusa és maga a protokoll gondoskodik arról, hogy minden csomag bithelyes legyen, ha ez nem megy, akkor nem jön semmi. A lejátszókban általában elég méretes buffer gondoskodik arról, hogy hálózati probléma esetén ne szakadozzon a lejátszás. Ha annyira problémás a hálózati kapcsolat, akkor a buffer kiürülget, a lejátszás meg szakadozik, de nincs olyan, hogy a lejátszó "kikalkulál" valamit, ha kiürült a buffer.
Vélhetően összekevered az Audio CD működésével ezt a dolgot, ott valóban az van, hogy ha az olvasó nem tudja eldönteni a CD-n lévő pitről hogy 0 vagy 1, és az Audio CD szabvány sajnálatosan gyengére megalkotott hibajavító algoritmusa sem jut ezzel dűlőre, akkor a folyamatos lejátszás érdekében a CD lejátszó "odahazudik" valamit. Ez is egyfajta jitter, túl sok ilyen rontja a hangminőséget, még több pedig pattogást, szakadozást okoz.
Vegyük észre, hogy az a helyzet, amiről a hálózati adattovábbítás során írtál, vagyis a TCP/IP hibajavítása ellenére véglegesen elveszettnek tűnő bitek esete innentől tökéletesen megegyezik mondjuk a CD vagy egyéb fizikai médiumok sérüléséből adódó bitvesztéssel! Ezek helyreállítása még mindig lehetséges lehet olyan kódolási/dekódolási eljárások alkalmazásával, mint a CD esetén is alkalmazott ún. Reed-Solomon kódolás, ami ellentétben a fent idézett véleményeddel egy igen hatékony és robusztus algoritmus, a CD esetén alkalmazott CIRC eljárás esetén gyakorlatilag 4000 bit kiesése (2,4mm-nyi pithiány a lemezen!!!) tökéletesen helyreállítható!
Ennél nagyobb kiesés esetén jöhet a hiányzó információ interpoláció alkalmazásával történő pótlása, amelynek már hallható hatása lehet, bár hozzá kell tennem, hogy a CIRC áldásos hatása ebben is érvényesül, mivel a algoritmus jellegénél fogva a nagy kiesést kisebb hibákra szórja szét, amellyel már jobban tud boldogulni az interpoláció, amely egyébként intelligens digitális szűrőkkel ugyancsak meglehetősen hatékonyan tud helyreállítani.
Ez az interpoláció nem jitter-jellegű (értsd time-base) probléma.
Nem tudom, hogy a multimédia-célú hálózati protokollok esetén alkalmaznak-e ilyesmit, de nagyon meg lennék lepődve, ha nem tennék!
Gyula
Bocsánat, de kétségbeejtő marhaság amit írsz. A TCP/IP hibajavító algoritmusa és maga a protokoll gondoskodik arról, hogy minden csomag bithelyes legyen, ha ez nem megy, akkor nem jön semmi. A lejátszókban általában elég méretes buffer gondoskodik arról, hogy hálózati probléma esetén ne szakadozzon a lejátszás. Ha annyira problémás a hálózati kapcsolat, akkor a buffer kiürülget, a lejátszás meg szakadozik, de nincs olyan, hogy a lejátszó "kikalkulál" valamit, ha kiürült a buffer.R_Andras írta: ↑2018.10.09., kedd 21:50Erről két blogbejegyzésemben részletesen írok...
https://audiofilblog.blogspot.com/2018/ ... -cat7.html
A lényeg, hogy ha a digitális jelcsomagok nem érkeznek elég gyorsan a lejátszóba (pl. wifi-s lejátszás esetén), akkor a lejátszó kikalkulál egy szerinte korrekt jelcsomagot, de lehet, hogy az nem fedi le a valóságot. Kipróbáltam wifi-n és kábellel, a különbség a hangminőségben igen jelentős.
Egy korszerű, és gyors CAT6, vagy CAT7 kábellel meglepően komoly minőségjavulás érhető el, főleg a lejátszó előtt lényeges a jó kábel....
Vélhetően összekevered az Audio CD működésével ezt a dolgot, ott valóban az van, hogy ha az olvasó nem tudja eldönteni a CD-n lévő pitről hogy 0 vagy 1, és az Audio CD szabvány sajnálatosan gyengére megalkotott hibajavító algoritmusa sem jut ezzel dűlőre, akkor a folyamatos lejátszás érdekében a CD lejátszó "odahazudik" valamit. Ez is egyfajta jitter, túl sok ilyen rontja a hangminőséget, még több pedig pattogást, szakadozást okoz.
Mindentől függetlenül valóban lehet hangzásbeli különbség a wifis és kábeles hálózati lejátszás esetén, de ennek okozója biztos nem az, amit leírtál.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- AST
- Nincs visszaút

- Értékelés: 34
Erről két blogbejegyzésemben részletesen írok...
A lényeg, hogy ha a digitális jelcsomagok nem érkeznek elég gyorsan a lejátszóba (pl. wifi-s lejátszás esetén), akkor a lejátszó kikalkulál egy szerinte korrekt jelcsomagot, de lehet, hogy az nem fedi le a valóságot. Kipróbáltam wifi-n és kábellel, a különbség a hangminőségben igen jelentős.
Egy korszerű, és gyors CAT6, vagy CAT7 kábellel meglepően komoly minőségjavulás érhető el, főleg a lejátszó előtt lényeges a jó kábel....
[/quote]
Lehetséges, hogy WIFI be volt kapcsolva a gépeden és a gép kalkulálta ki helyetted ezt az írást, aztán így sikerült.
[/quote]
Lehetséges, hogy WIFI be volt kapcsolva a gépeden és a gép kalkulálta ki helyetted ezt az írást, aztán így sikerült.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7994
Az, kikalkulál..., vagy kisorsolják Kenón...R_Andras írta: ↑2018.10.09., kedd 21:50
Erről két blogbejegyzésemben részletesen írok...
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Erről két blogbejegyzésemben részletesen írok...BLX írta: ↑2018.10.07., vas. 20:43Valaki kicsit kitudná fejteni, hogy ha pl. wifi-n keresztül hallgatunk Tidal-t, az miért rosszabb mintha háló kábelen keresztül tennénk mindezt? Az adott számot elég gyorsan teljesen letölti és úgy játsza ki nem?study írta: ↑2018.10.07., vas. 20:14De szerintem a Tidal-al is van baj, mert nálam pl. Spotify premium sokkal problémamentesen fut.
Nyilván a nagyobb sávszélességhez több adat kel mint a gyenge Spotyfy-hoz.Wifi a hifiben csak gyengébb eredményt adhat. Amióta kábellel csatlakozom azóta elégedett vagyok a Tidal minőségével.![]()
Blogom
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Újra kellett telepítenem a Volumio-t a Raspberry-mre, mert leállt és nem reagált semmire.
DE nem tudom hogyan kell pontosan beállítani a Nas-om címét. A meghajtó hozzáadásánál megtalálja program a NAS-t, ami egy D-Link DNS-323, de az utvonalnál már problémája van. A "Volume_1" nem működik. Egyszer már megoldottam, nem nem emlékszem rá hogyan pontosan. Valahogy máshogy kell az útvonalat megadni, de a linux-os útvonal sem jó mnt/HD_a2.
Használ valaki DNS nas-t Volumio-val?
Segítséget szeretnék kérni. Újra kellett telepítenem a Volumio-t a Raspberry-mre, mert leállt és nem reagált semmire.
DE nem tudom hogyan kell pontosan beállítani a Nas-om címét. A meghajtó hozzáadásánál megtalálja program a NAS-t, ami egy D-Link DNS-323, de az utvonalnál már problémája van. A "Volume_1" nem működik. Egyszer már megoldottam, nem nem emlékszem rá hogyan pontosan. Valahogy máshogy kell az útvonalat megadni, de a linux-os útvonal sem jó mnt/HD_a2.
Használ valaki DNS nas-t Volumio-val?
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6367
Ha ugyanazt a sávszélességet biztosítja, akkor nem rosszabb. Valószínű, hogy még jobb is.BLX írta: ↑2018.10.07., vas. 20:43Valaki kicsit kitudná fejteni, hogy ha pl. wifi-n keresztül hallgatunk Tidal-t, az miért rosszabb mintha háló kábelen keresztül tennénk mindezt? Az adott számot elég gyorsan teljesen letölti és úgy játsza ki nem?study írta: ↑2018.10.07., vas. 20:14De szerintem a Tidal-al is van baj, mert nálam pl. Spotify premium sokkal problémamentesen fut.
Nyilván a nagyobb sávszélességhez több adat kel mint a gyenge Spotyfy-hoz.Wifi a hifiben csak gyengébb eredményt adhat. Amióta kábellel csatlakozom azóta elégedett vagyok a Tidal minőségével.![]()
Hosszabb magyarázat itt: http://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f ... 5#p2289485
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Akkor jó, már azt hittem további leépítések történtek a rendszeredben.kimber írta: ↑2018.10.08., hétf. 14:48Persze, de azt írtam is korábban, hogy egy Onkyo hálózati lejátszóm van.Kabóca írta: ↑2018.10.08., hétf. 09:16Kikapcsolt készülékről nincs lejátszás, szerintem egy Chromecast kompatibilis eszközről szól a zene és a tablet ilyenkor szinte csak távirányítókén funkcionál, egy kiválasztott album indítása után valóban kikacsolható, ettől függetlenül szól tovább.kimber írta: ↑2018.10.08., hétf. 08:12Én egy 2-3 éves Asus tabletet vettem a Tidal használatára, amin csak ez megy, nem ezzel nezetek, hanem egy laptoppal. Elindítom a tableten a zent,majd félrerakom, és csak akkor nyúlok hozzá, ha lejárt az album, és újat kell indítanom. Az utolsó lemeznél pedig ahogy elindult a lejátszás rögtön ki is kapcsolom a tabletet, a lejátszás meg megy tovább.
Köszönöm a tanácsokat,végig probálom ezeket,bele érve hogy a szolgáltatoval is beszélek.
Kikapcsolt készülékről nincs lejátszás, szerintem egy Chromecast kompatibilis eszközről szól a zene és a tablet ilyenkor szinte csak távirányítókén funkcionál, egy kiválasztott album indítása után valóban kikacsolható, ettől függetlenül szól tovább.kimber írta: ↑2018.10.08., hétf. 08:12Én egy 2-3 éves Asus tabletet vettem a Tidal használatára, amin csak ez megy, nem ezzel nezetek, hanem egy laptoppal. Elindítom a tableten a zent,majd félrerakom, és csak akkor nyúlok hozzá, ha lejárt az album, és újat kell indítanom. Az utolsó lemeznél pedig ahogy elindult a lejátszás rögtön ki is kapcsolom a tabletet, a lejátszás meg megy tovább.
na ebből megint arra jöttem rá, hogy nagyon hülye vagyok a technológiai részéhez a dolognak
elvileg egyébként valóban simán le kellene tölteni előbb, ilyenkor valószínű az történik, hogy nem tölti le, csak egy darabig jut, és ha idő közben nem sikerül további anyagot letölteni akkor megáll az adott ponton. De remél van hozzáértőbb aki jobban érti ezt az n laikus okoskodásomnál.
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
- BLX
- Törzsvendég

- Értékelés: 1058
Valaki kicsit kitudná fejteni, hogy ha pl. wifi-n keresztül hallgatunk Tidal-t, az miért rosszabb mintha háló kábelen keresztül tennénk mindezt? Az adott számot elég gyorsan teljesen letölti és úgy játsza ki nem?study írta: ↑2018.10.07., vas. 20:14De szerintem a Tidal-al is van baj, mert nálam pl. Spotify premium sokkal problémamentesen fut.
Nyilván a nagyobb sávszélességhez több adat kel mint a gyenge Spotyfy-hoz.Wifi a hifiben csak gyengébb eredményt adhat. Amióta kábellel csatlakozom azóta elégedett vagyok a Tidal minőségével.
tök igaz, most esett le, hogy az RPI is azért szól akadás nélkül, vagy legalább is jóval kevesebbel, mint a laptop, mert az RPI kábelen van bekötve, a laptop meg wifi-t használ..
Éss igen Tidal eleve több adat ez is baromi igaz. Mea culpa Tidal.
- study
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 47
De szerintem a Tidal-al is van baj, mert nálam pl. Spotify premium sokkal problémamentesen fut.
Nyilván a nagyobb sávszélességhez több adat kel mint a gyenge Spotyfy-hoz.Wifi a hifiben csak gyengébb eredményt adhat. Amióta kábellel csatlakozom azóta elégedett vagyok a Tidal minőségével.
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
A laptopok drótnélküli hálózati eszközeinél, az energiagazdálkodásnál szokott lenni olyan opció, hogy a WindowsSSS írta: ↑2018.10.07., vas. 17:05Nálam is van/volt hasonló probléma. Próbáltam az alább javasolt megoldást, az nekem nem működött. Gondolom Tkomos interneted van...? Nekem az volt, állandóan szakadozott vele a Tidal, legyeréltem digire ezzel valamivel jobb, de ezzel is majd minden lemeznél megáll legalább egyszer 1-2mp-re ha laptopról megy. Ha az RPI3-ról megy akkor valamivel jobb a helyzet.
kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg. Na innen érdemes kivenni a pipát. BT-nél szintúgy.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
Nálam is van/volt hasonló probléma. Próbáltam az alább javasolt megoldást, az nekem nem működött. Gondolom Tkomos interneted van...? Nekem az volt, állandóan szakadozott vele a Tidal, legyeréltem digire ezzel valamivel jobb, de ezzel is majd minden lemeznél megáll legalább egyszer 1-2mp-re ha laptopról megy. Ha az RPI3-ról megy akkor valamivel jobb a helyzet.
Vicces módon a Telenor mobil net-el majdnem tökéletesen működik, és úgy tudom a UPC előfizetőknek sincs gondjuk.
Nem tudom mi eszi meg a sávszélességet, de tény, hogy valahol eltűnik. Digisek kijöttek, és megmérték kábelen, egy unixot futtató gépen. Állításuk szerint már windows is lezabál egy csomót..(?) lényeg, hogy így mérve tényleg majdnem hozta az előírt szintet, míg a telón, vagy a wifin csatlakoztatott laptopon meg sokkal rosszabbat mérek.
De szerintem a Tidal-al is van baj, mert nálam pl. Spotify premium sokkal problémamentesen fut.
Vicces módon a Telenor mobil net-el majdnem tökéletesen működik, és úgy tudom a UPC előfizetőknek sincs gondjuk.
Nem tudom mi eszi meg a sávszélességet, de tény, hogy valahol eltűnik. Digisek kijöttek, és megmérték kábelen, egy unixot futtató gépen. Állításuk szerint már windows is lezabál egy csomót..(?) lényeg, hogy így mérve tényleg majdnem hozta az előírt szintet, míg a telón, vagy a wifin csatlakoztatott laptopon meg sokkal rosszabbat mérek.
ludy írta: ↑2018.10.07., vas. 11:28Tanácsot szeretnék kérni !
Tidalt hallgatok kb egy éve,és most sajnos egyes külömböző elöadoknál megáll a lejátszás
kb tiz másodpercre, majd ujra indul,és ezt folyamatosan csinálja.
Nem tudom hogy hol lehet a hiba,a Tidálnál,a zenelejátszonál,vagy a Wifi-nél ?
Aki tapasztalt már hasonlot és megoldotta a problémát kérem irja meg.
A zenelejátszom tipusa Pro-Ject stream box DS,az internet szolgáltató,Telecom
Elöre is köszönettel:
ludy
Néhány ügyfelünknél az vált be, hogy a routerben a szolgáltató DNS szervercimeit átállítottuk a Google publikus DNS szervereire (8.8.8.8 és 8.8.4.4).ludy írta: ↑2018.10.07., vas. 11:28Tanácsot szeretnék kérni !
Tidalt hallgatok kb egy éve,és most sajnos egyes külömböző elöadoknál megáll a lejátszás
Elöre is köszönettel:
ludy
BARTIMEX AUDIO Honlap
Szia András !
Kösz a tanácsot,este meg próbálom.
Kösz a tanácsot,este meg próbálom.
Szia,
A kapcsolat minőségével lesz gond. Router 15mp áramtalanítása után is nézd meg, hogy mit csinál, illetve valami lehet, hogy "zabálja" a sávszélességet!
András
A kapcsolat minőségével lesz gond. Router 15mp áramtalanítása után is nézd meg, hogy mit csinál, illetve valami lehet, hogy "zabálja" a sávszélességet!
András
ludy írta: ↑2018.10.07., vas. 11:28Tanácsot szeretnék kérni !
Elöre is köszönettel:
ludy
www.nanoenergizer.hu
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Thiel CS2.4 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Thiel CS2.4 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Tanácsot szeretnék kérni !
Elöre is köszönettel:
ludy
Elöre is köszönettel:
ludy