Bizony! A Toyota ezt már szépen kigyúrta, a Hondának még van hová fejlődni.
Insighttal nincs tapasztalatom, de Lemmy, majd beszámol...
Bizony! A Toyota ezt már szépen kigyúrta, a Hondának még van hová fejlődni.
Petsze, h érthető.Acme írta: ↑2018.10.08., hétf. 10:50Érthető lépés. Kíváncsi vagyok én is, mert ha hibrid, akkor Toyota. Mondjuk autópályázni a hibrid se jó választás, de most erre lendült a piac. Aztán ha kell, bármikor beraknak megint egy PSA dízelt vagy valamit :)
Sajnos úgy tűnik, hiába fejlesztették piacképessé az üzemanyagcellás hajtást a japánok, az akkus villanyautó-roham el fogja sodorni őket. Kár érte. Gondolom a hibridre se költenek már túl sokat, az már a megtérülési időszakban van.
Érthető lépés. Kíváncsi vagyok én is, mert ha hibrid, akkor Toyota. Mondjuk autópályázni a hibrid se jó választás, de most erre lendült a piac. Aztán ha kell, bármikor beraknak megint egy PSA dízelt vagy valamit :)
Pedig nem olyan rossz az a púpos
Jó bocs, speedster.Vinkler írta: ↑2018.10.06., szomb. 07:03Az nem is kabrió, speedster...![]()
Az nem is kabrió, speedster...Aszpirin írta: ↑2018.10.05., pén. 23:10A műszaki tartalomhoz hozzánemértés okán nem szólok... de az új 911 Targára csak annyit tudok mondani: lélegzetleállítőan GYÖNYÖRŰ.
Viszont az előtte belinkelt piros kabrió... hát az nekem nembejövős. Formára, persze, a nyitott állapotban “púpos” s*gg miatt.
A műszaki tartalomhoz hozzánemértés okán nem szólok... de az új 911 Targára csak annyit tudok mondani: lélegzetleállítőan GYÖNYÖRŰ.
Szégyen, hogy ilyet mondok, de a vizes Porschékból nekem is bejönnek a Targák!
Általában jobban szeretem a kupé vonalait, de mindkettő nagyon kéne!
Acme írta: ↑2018.10.03., szer. 23:11Végre egyet értünk!Tonyka írta: ↑2018.10.03., szer. 22:59Az a baj, a marketing utálatod miatt, egyszerűen nem látod, h miből, mennyi idő alatt milyen cég lett, és hogyan kényszerítette változásra a világot. Ha neked lenne egy céged, és árulnál valamit, sztem te is ezt szeretnéd. Legyen a terméked menő, add el a legtöbbet, mi ezzel a baj a kapitalizmusban? A marketing is roppant ügyesen van tálalva, mára az elektromos autók a Teslához hasonlítják magukat. Ingyen reklám, ügyes tálalással a konkurencia hozza folyamatos példaként. A hagyományos reklámokat meg nem használja, tojik nagy ívben az autókiállításokra meg a szaksajtóra. Jah és ne feledd, neki ment az olajlobbinak. Ezt soha senki nem tette meg. Szóval az érdemeiket el kell ismerni, még ha unszimpatikus is.A kapitalizmus nem jótékonysági babazsúr. A Tesla lényege a marketing. A termékük több, mint használati tárgy: vízió, fashion statement, kinyilatkoztatás. Unszimpatikus, nagyon is. Elismerem, hogy a Tesla lassan megkerülhetetlen az autózásban, pedig csak egy 6 éves gyártó. Lassan többet beszélünk róla, mint a Porschéról, pedig én Porshce fan vagyok!
![]()
Az a baj, a marketing utálatod miatt, egyszerűen nem látod, h miből, mennyi idő alatt milyen cég lett, és hogyan kényszerítette változásra a világot. Ha neked lenne egy céged, és árulnál valamit, sztem te is ezt szeretnéd. Legyen a terméked menő, add el a legtöbbet, mi ezzel a baj a kapitalizmusban? A marketing is roppant ügyesen van tálalva, mára az elektromos autók a Teslához hasonlítják magukat. Ingyen reklám, ügyes tálalással a konkurencia hozza folyamatos példaként. A hagyományos reklámokat meg nem használja, tojik nagy ívben az autókiállításokra meg a szaksajtóra. Jah és ne feledd, neki ment az olajlobbinak. Ezt soha senki nem tette meg. Szóval az érdemeiket el kell ismerni, még ha unszimpatikus is.Acme írta: ↑2018.10.03., szer. 22:48Semmi bajom a termékükkel, sosem vezettem Teslát. Azt az agymosást sokallom, ami lépten-nyomon visszaköszön, hogy a Tesla a jövő, és mindenki más a múlt. Ne vicceljünk már: a Tesla a befektetők pénzéből, laptopokban használt akkumulátorokból, japán dizájnerekből és persze Elon Musk-ból áll. A marketing sosem a valós dolgokról szólt, és egyre kevésbé szól arról. Azért ne feledjük el hogy Musk a PayPalból lett milliárdos, most sem ész nélkül csinálja, amit csinál. Be lehet kajálni a marketinget, lehet vallást alapítani a Nagy Vasember köré, de a nap végén azért történik mindez, hogy az ő termékeit vegyék meg a legtöbben, a lehető legdrágábban.Tonyka írta: ↑2018.10.03., szer. 21:19
Az Ipace nagyon szuper járgány lett, valós alternatívája a Modell X-nek. A hétvégén volt szerencsém vezetni, nem is annyira keveset. Hatalmas élmény volt. Visszatérve a Teslára, nem értem a fikázást, a kötözködést. A Teslának rengeteg dolog köszönhető, kibicként, könnyű hőzöngeni, meg kritizálni az ingyen van. Imádom ezt a nem lítium, aksi, meg csak marketing. Néha eltűnődöm, valaminek az utálata, teljesen elveszi a józan eszet, és ami nyilvánvalóan nagyszerű akkor azt nem látjuk meg? A Tesla a semmiből épített rövid idő alatt autógyárat, ráadásnak olyan autók gyártásához, ami teljes újdonság. Kiépített egy baromi jó töltőhálózatot, egész Amerikában. Olyan modelleket dobott be már a legelején ami bizonyította, h lehet normál méretű, formájú elektromos autót építeni. Nem holmi ronda, mini kicsi f..kat. Az autózás mellett nyomatja az energia tárolást, a napelemes cserepet. No meg az űrcéget. A sorban még nem említettem az elektromos kamiont, és a lenyűgöző Roadster-t. Ezek vitathatatlan tények, marketing nélkül. Produktum nélkül, hiába lenne a nagyszerű marketing, ezen azért érdemes lenne elgondolkodni. Túl sok, lehet, de ez miért is baj? Valószínűleg, ha az én cégem lenne én is minden lehetőséget megragadnék a brand építésre. Marketing, nem marketing valós dolgok adják a marketing lábait.
jaguár-1.jpg
Hagy ne tapsoljak hozzá!
Bármikor inkább az iPace mint a Model X, ez nem is kérdés. És van ott még néhány autógyártó a fasorban...Vinkler írta: ↑2018.10.03., szer. 20:44De én írtam. Viszont az ipace-ben nincs belső égésű motor, így ez pipa.![]()
Semmi bajom a termékükkel, sosem vezettem Teslát. Azt az agymosást sokallom, ami lépten-nyomon visszaköszön, hogy a Tesla a jövő, és mindenki más a múlt. Ne vicceljünk már: a Tesla a befektetők pénzéből, laptopokban használt akkumulátorokból, japán dizájnerekből és persze Elon Musk-ból áll. A marketing sosem a valós dolgokról szólt, és egyre kevésbé szól arról. Azért ne feledjük el hogy Musk a PayPalból lett milliárdos, most sem ész nélkül csinálja, amit csinál. Be lehet kajálni a marketinget, lehet vallást alapítani a Nagy Vasember köré, de a nap végén azért történik mindez, hogy az ő termékeit vegyék meg a legtöbben, a lehető legdrágábban.Tonyka írta: ↑2018.10.03., szer. 21:19
Az Ipace nagyon szuper járgány lett, valós alternatívája a Modell X-nek. A hétvégén volt szerencsém vezetni, nem is annyira keveset. Hatalmas élmény volt. Visszatérve a Teslára, nem értem a fikázást, a kötözködést. A Teslának rengeteg dolog köszönhető, kibicként, könnyű hőzöngeni, meg kritizálni az ingyen van. Imádom ezt a nem lítium, aksi, meg csak marketing. Néha eltűnődöm, valaminek az utálata, teljesen elveszi a józan eszet, és ami nyilvánvalóan nagyszerű akkor azt nem látjuk meg? A Tesla a semmiből épített rövid idő alatt autógyárat, ráadásnak olyan autók gyártásához, ami teljes újdonság. Kiépített egy baromi jó töltőhálózatot, egész Amerikában. Olyan modelleket dobott be már a legelején ami bizonyította, h lehet normál méretű, formájú elektromos autót építeni. Nem holmi ronda, mini kicsi f..kat. Az autózás mellett nyomatja az energia tárolást, a napelemes cserepet. No meg az űrcéget. A sorban még nem említettem az elektromos kamiont, és a lenyűgöző Roadster-t. Ezek vitathatatlan tények, marketing nélkül. Produktum nélkül, hiába lenne a nagyszerű marketing, ezen azért érdemes lenne elgondolkodni. Túl sok, lehet, de ez miért is baj? Valószínűleg, ha az én cégem lenne én is minden lehetőséget megragadnék a brand építésre. Marketing, nem marketing valós dolgok adják a marketing lábait.
jaguár-1.jpg
Az Ipace nagyon szuper járgány lett, valós alternatívája a Modell X-nek. A hétvégén volt szerencsém vezetni, nem is annyira keveset. Hatalmas élmény volt. Visszatérve a Teslára, nem értem a fikázást, a kötözködést. A Teslának rengeteg dolog köszönhető, kibicként, könnyű hőzöngeni, meg kritizálni az ingyen van. Imádom ezt a nem lítium, aksi, meg csak marketing. Néha eltűnődöm, valaminek az utálata, teljesen elveszi a józan eszet, és ami nyilvánvalóan nagyszerű akkor azt nem látjuk meg? A Tesla a semmiből épített rövid idő alatt autógyárat, ráadásnak olyan autók gyártásához, ami teljes újdonság. Kiépített egy baromi jó töltőhálózatot, egész Amerikában. Olyan modelleket dobott be már a legelején ami bizonyította, h lehet normál méretű, formájú elektromos autót építeni. Nem holmi ronda, mini kicsi f..kat. Az autózás mellett nyomatja az energia tárolást, a napelemes cserepet. No meg az űrcéget. A sorban még nem említettem az elektromos kamiont, és a lenyűgöző Roadster-t. Ezek vitathatatlan tények, marketing nélkül. Produktum nélkül, hiába lenne a nagyszerű marketing, ezen azért érdemes lenne elgondolkodni. Túl sok, lehet, de ez miért is baj? Valószínűleg, ha az én cégem lenne én is minden lehetőséget megragadnék a brand építésre. Marketing, nem marketing valós dolgok adják a marketing lábait.Vinkler írta: ↑2018.10.03., szer. 20:44De én írtam. Viszont az ipace-ben nincs belső égésű motor, így ez pipa.![]()
De én írtam. Viszont az ipace-ben nincs belső égésű motor, így ez pipa.
Nem te írtad a minap a chatboxban, amikor általánosan felmerült a Jaguar neve (nem elektromosautó-kontextusban), hogy legyen mindig elérhető közelben egy Jaguar-szerviz?