Vinkler írta: ↑2018.08.27., hétf. 19:56Jah, igen. Egy BMW-s színvonlát sosem érhetem el...![]()
(Ne haragudj, ezt nem tudtam kihagyni!![]()
(16 évesen vettem az elő BMW-m, 29 évesen az utolsót.)
Volt oldtimerem, youngtimerem, nem is egy. Lehet kiábrándultam belőlük és mivel nem lehet sok autó eredeti állapotát megőrizni (nem kehet, hidd el, mert nem tudod beszerezni hozzá az alkatrészt) ezért lehet akkor megépítem a magam agymenését egyedileg.
Ha ez eretnekség?! Lehet, vállalom.
Mindezt úgy mondom, hogy annyi pénzt költöttem autók gyári állapotának megőrzésére, hogy meg sem merem nézni az excelt...
(A ráfordított idő és energiáról már nem is beszélek)

Nem tudsz megsérteni, mert most épp a “soha többé BMW” korszakomat élem, a nem egészen egyéves BMW-m miatt (tavaly szeptember 4-én vettem át), ami már 3 hónaposan nyikorgott-nyöszörgött, durrogott - és ezeket a mai napig nem tudta megoldani a prémium márka prémium márkaszervize... és nem sorolom a több nyavalyáját, mert mindegy, itt most oldtimerekről beszélünk.
Respekt az oldtimerek eredeti állapotáért tett anyagi és munka-jellegű erőfeszítéseidért, én viszont a külcsínről beszéltem elsősorban... pl a kiszélesített kerékívek, totál idegennek ható huszon-colos modern felnik és kva széles peres gumik - többek között - szerintem már nem az eredeti alkatrészek beszerezhetetlenségéről szólnak, inkább a tulaj ízléséről.