Szeretnék ötleteket kérni... A cél kisebb házibuliba értelmes zajkeltő rendszer, laptopról hajtva.
Elején hangsúlyoznám, hogy nem 50 fős rave/techno partyt kell elképzelni beszittyózott népeknek egy csarnokban, hanem nagyobb nappali (~30 négyzetméter) 5-10 emberrel, és főként kellemes háttérzene, ami adott esetben visszafogott táncolásra alkalmas hangerőre tekerhető.
Mindig volt valami otthon ami elcipelhető, most viszont a fejlesztések és eladások oda jutottak, hogy ami maradt azt féltem és szétszedni is lusta vagyok
Eddig erősítő+hangfalak cipekedés volt, ami sok nagy és nehéz... Arra gondoltam átállnék valamilyen kisebb aktív dobozokra, stúdió monitorra. Tudom tudom, hogy nem erre való, mert közeltéri, mert széthajtom, mert túl lineáris, és mert bandika vegyen piros/kék villogó sony boomboxot partizni vagy 500 wattos PA-kat, stb. De mégis, átfutnám a gondolatot, mert jobban vonz egy halkabb tiszta hang mint egy puffogó cicegő szerencsétlenség.
Amit néztem leginkább az a JBL LSR305 vagy 308, valami célirányos interfésszel (pl. M-Audio M-Track Hub) Nem nagy, nem nehéz, és erősítő se kellene (ez oda-vissza pakolásra 8 emeletnyi lépcsőzésnél szempont...). Illetve ebben az ár/méret/minőség kategóriában valami más.
esetleg valami ötlet, tapasztalat, vélemény? :) köszi.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!