Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foci

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 825

Re: Foci

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Na, kérem, azért az Európa Ligában 4 forduló után 3. helyen áll a Fradi 10 ponttal!
És 36 csapat közül…
Ez már eredmény.

Molossus
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Molossus »

-KP- írta:
2018.08.20., hétf. 11:21
ANDS írta:
2018.08.19., vas. 10:35
-KP- írta:
2018.08.10., pén. 12:19
lassan elgondolkodom a Sky Sports HD előfizetésen. Mondjuk nálunk van Spíler, de a színvonal az...
Hol lehet erre a Sky -ra előfizetni?
Én is ezen gondolkodom.
Nálunk is van Spíler, de a spanyol foci a Spíler2-n lesz nézhető, amit nem tudom, melyik szolgáltató listázott be eddig,
de szimpatikusabb nekem is egy műholdas vétel a Sky- tól.

Szeretném megosztani veletek a szenvedélyemet az autósport és a kikapcsolódás iránt. Egy remek online kaszinót szeretnék ajánlani, ahol valódi pénzért játszhatsz. Kipróbálhatod a Kaszino-Hu, ahol izgalmas játékokat és fantasztikus bónuszokat találsz.
én online előfizetésre gondoltam. Ha van spílered, akkor szerintem kell legyen spíler 2 is. Nekem van mindkettő. De a spanyol közvetítés valami ritka gyenge. Egy fiatal szöszi lánynak felírják egy papírra mit kell felolvasnia a szünetben, meg a meccs előtt és után és felolvassa. De nagyon lassan, nyögvenyelősen, sokszor meg-meg akad. Szemmel látható, ahogy ránéz a papírra bizonyos időközönként stb stb. Ne érts félre, nem őt hibáztatom, hálátlan feladat lehet.

o6n0v1
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: o6n0v1 »

Mit gondoltok, normális-e ilyen együttműködés? Kissé aggaszt, hogy mostanában egyre több kétes értékkel rendelkező vállalkozás finanszírozza a sportot.
https://www.manutdfanatics.hu/hirek/236 ... ttekintese

jamesborn14
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: jamesborn14 »

-KP- írta:
2018.08.20., hétf. 11:21
ANDS írta:
-KP- írta:
lassan elgondolkodom a Sky Sports HD előfizetésen. Mondjuk nálunk van Spíler, de a színvonal az...
Én is ezen gondolkodom.
Nálunk is van Spíler, de a spanyol foci a Spíler2-n lesz nézhető, amit nem tudom, melyik szolgáltató listázott be eddig,
Szeretném megosztani veletek a szenvedélyemet az autósport és a kikapcsolódás iránt. Egy remek online kaszinót szeretnék ajánlani, ahol valódi pénzért játszhatsz. Kipróbálhatod a MostBet Hungary-t https://mostbet-hungary.net/ ahol izgalmas játékokat és fantasztikus bónuszokat találsz
én online előfizetésre gondoltam. Ha van spílered, akkor szerintem kell legyen spíler 2 is. Nekem van mindkettő. De a spanyol közvetítés valami ritka gyenge. Egy fiatal szöszi lánynak felírják egy papírra mit kell felolvasnia a szünetben, meg a meccs előtt és után és felolvassa. De nagyon lassan, nyögvenyelősen, sokszor meg-meg akad. Szemmel látható, ahogy ránéz a papírra bizonyos időközönként stb stb. Ne érts félre, nem őt hibáztatom, hálátlan feladat lehet.
egyetértek veled

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3665

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Jobb híján ide.
Ez gyakorlatilag történelmi pillanat volt, tudtommal sosem volt még ilyen Leg. Ezt ott élőben látni tényleg felejthetetlen lehetett, de a videókon is jól átjön a hangulat.

https://player.hu/sport-3/michael-smith ... -kommentar
Csak a Marantz! :-D

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

És csoportelső lett a fradi a főtáblán! Bejutott a legjobb 16 közé! Mekkora bravúr!

nyerogepek
Értékelés: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: nyerogepek »

Barcelona teljes káosz, egészen szétesett csapat!

stx
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 475
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: stx »

ANDS írta:
2021.08.13., pén. 17:17
Olvasgatom a -számomra - megdöbbentő híreket.
Elképzelni nem tudtam volna, hogy Messi csapatot vált valaha, a klubhűség mintaképe- volt.
Ramosra kár a szót vesztegetni, de Cr7- nel sem ertettem a klubváltás valódi okát. De most úgy látom, a spanyol foci színvonala elkezdett süllyedni, lassan Bundesliga.
A Barca sûllyedését meg egyszerűen nem értem. Kinek áll érdekében tönkretenni?
Úgy igazolnak játékosokat, hogy nem tudják benevezni őket a bajnokságba, nem hosszabbítanak szerződést a világ legjobb játékosával. Kiesnek 3 gólos vezetés után a Bl- ből egy Roma ellen...
8- at kapnak a Bayerntől. Nem bírom elhinni, hogy itt nem szándékos rombolás folyik.
Psg ellen 0:4 Párizsban, mintha egyik napról a másikra elfelejtettek volna focizni...
Érti ezt valaki?
A Barcelona a katalánok büszkesége volt az elmúlt 120 évben. Amikor üldözték őket (mint tudjuk, ma sem a spanyolok kedvenc népcsoportja), a Les Corts, majd a Camp Nou volt az a hely, ahol találkozhatott több ezer katalán - legálisan. Lehet, ez is ok lehet a Barca szétverésének... (Bár, meglehet, ez is csak egy újabb összeesküvés elmélet...)

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1160

Hozzászólás Szerző: lacee »

ANDS írta:
2021.08.13., pén. 17:17
Elképzelni nem tudtam volna, hogy Messi csapatot vált valaha, a klubhűség mintaképe- volt.
Ramosra kár a szót vesztegetni, de Cr7- nel sem ertettem a klubváltás valódi okát. De most úgy látom, a spanyol foci színvonala elkezdett süllyedni, lassan Bundesliga.
Úgy igazolnak játékosokat, hogy nem tudják benevezni őket a bajnokságba, nem hosszabbítanak szerződést a világ legjobb játékosával. Kiesnek 3 gólos vezetés után a Bl- ből egy Roma ellen...
8- at kapnak a Bayerntől. Nem bírom elhinni, hogy itt nem szándékos rombolás folyik.
Psg ellen 0:4 Párizsban, mintha egyik napról a másikra elfelejtettek volna focizni...
Érti ezt valaki?
Elméletileg hosszabbítottak volna csak kevesebbért,miért nem volt neki elég az az összeg.......Legalább már vége az egésznek nem ezt kell olvasni 25 oldalon naponta :smile29:

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Érti ezt valaki?

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1200

Hozzászólás Szerző: thxfan »

RIP
Csatolmányok
1.png
1.png (886.86 KiB) Megtekintve 6142 alkalommal
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

-KP- írta:
2018.02.20., kedd 15:50

...............
Ernesto Valverde pedig eddig meglepetés, nagyon intelligens és szerény embernek tűnik, szerintem ő se fogja lebecsülni őket.

......
Nos, a tegnapi meccs is baromi jó volt, és meglepetés, meg az odavágó is.

Ám ha ezek után a szezon végén kirúgják Valverdet, az számomra nem lesz meglepetés.
Két egymást követő évben háromgólos előny után kiesni, erre más edző még nem volt képes.
Talán visszahozzák Guardiolát.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1699

Hozzászólás Szerző: -KP- »

ANDS írta:
-KP- írta:
Én is ezen gondolkodom.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

-KP- írta:
Én is ezen gondolkodom.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

ANDS írta:
2018.08.06., hétf. 15:59
Átkerült a spanyol foci a spieler 2 tv- re.
De hol lehet majd nézni ezt a csatornát? Melyik szolgáltatónál?

Nemááá'! :smile51:

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Átkerült a spanyol foci a spieler 2 tv- re.
De hol lehet majd nézni ezt a csatornát? Melyik szolgáltatónál?

dbrnsk írta:
2018.05.27., vas. 10:23
Kb, én is így vagyok ezzel András!

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Dybala: "CR7 azért jött ide, hogy megmutassa Messinek, hogyan kell velem és Higuainnal játszani."

Paulo Dybala: "Cristiano Ronaldo signed for Juventus because he wanted to show Lionel Messi how to play with me and Higuain."

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

dbrnsk írta:
2018.05.27., vas. 10:23
A vébét nézed?
Engem meglepett, hogy kiestek a Brazilok, azt hittem simán nyerik.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Nem mondanám, hogy csalódás a vb, mert kb. hasonlót vártam. Eddig alig volt olyan meccs, amit igazán érdemes lett volna nézni..

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1200

Foci

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Pörgessük fel a topicot, VB-van, az eddigi legnagyobb jelenet, egy igazi sportember , neki már meg volt az alapvonal meg a büntető . Óriási figura .

10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Foci

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Az idei szezonban olyan érzésem lett, hogy nem értek a focihoz.

Januárban kiröhögtem, aki azt mondta, ez a REAL eljut a döntőig. Az utóbbi évek leggyengébb REAL-ja...

Érthetetlen számomra a szárnyaló PSG kiesése. Nem tudom, mi történt velük az odavágó 2. félidejében. Személy szerint a döntőbe vártam őket.

Döntőbe vártam a Manchester City-t is, erre kapnak hármat a Pool- tól.

A Barca 3 gólos előnnyel utazik Rómába, a sokkal gyengébb ellenfélhez, és nem tudom felfogni, mit műveletek a pályán.

A Liverpool kapusa ilyen teljesítménnyel mit keres a BL döntőjében? Aki így véd, az BLASZ kettőben sem biztos, hogy stabil kezdő lehetne...

Bale nincs formában.

Ja, és Zinedine Zidane-nak meg nincs elég tudása, érzéke a taktikához, csak szerencséje volt. Szerencsével nyert egymás után 3 BL döntőt.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Foci

https://index.hu/sport/futball/2018/02/ ... eal_ellen/

Neymar eltörte a lábát, nem játszik a Real ellen. Nagyjából le is futott a meccs már most. Real sima továbbjutó... Hogy mindig ilyen módon... 

háát. ha neymar helyén egy kevésbé jó, de csapatjátékos játszik, még akár jól is jöhet ki a psg.  Az első meccsen egyébként is harmat gyenge volt.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Foci

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Úgy tűnik bejött a sejtésem a PSG Real párharc kapcsán. Az hogy a nokedli francia bajnokságban menetelnek semmit nem jelent a BL kieséses szakaszára, ahol sokszor bukdácsoló csapatok is képesek összeszedni magukat.

Ugye ezt pár hete írtam:

"Másrészt szerintem csapategység nincs. Nincs hét szinte újabb pletyka nélkül. Az edzőnek nincs tekintélye. Úgy gondolom az első alkalommal amikor nem úgy alakul az eredmény elő fognak jönni a feszültségek. Plusz az se mindegy, hogy a francia bajnokságban finoman szólva se nagyon állítják őket kihívások elé..."

Ezt most is fenntartom. Most amikor baj van, ilyenkor kellene alázat, meg csapategység, ahol mindenki alárendeli magát a csapatnak és az elérendő célnak. De az nincs. Persze még továbbmehet a PSG és a Real lőtt 2 mákos gólt, de akkor is. Szerintem ki fog bukni, hogy sztárok gyülekezete van, és a feszültségek is elő fognak jönni. Sokan már így is torkig vannak Neymar kiváltságos helyzetével. Ha kiesik a PSG szerintem nem teszi zsebre, amit kap. Az is mekkora vicc, hogy Thiago Silva és Di Maria feleségei nyíltan kritizálják Emery-t, mert nem játszottak férjeik. 

Ez pedig a keddi meccs apropójára: 
http://www.dailymotion.com/video/x54vo8g

https://index.hu/sport/futball/2018/02/ ... eal_ellen/

Neymar eltörte a lábát, nem játszik a Real ellen. Nagyjából le is futott a meccs már most. Real sima továbbjutó... Hogy mindig ilyen módon... 

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”