Nem szeretik egymást!

jPlay az nem lejátszó program inkább úgy mondom, hogy egy híd a lejátszó program és az USB vagy koax kimenet között sok beállítási lehetőséggel.
Nem szeretik egymást!
Nem vesztettél sokat. Ma kipróbáltam. Sokkal komolyabb hang a JRiver-JPlay kombó.wittao írta: ↑2018.07.08., vas. 11:28Hosszu ido utan vegre kihoztak Win platformra az Audirva+ -t. Tegnap ennek nagyon megorultem, viszont letoltve a 15 napos trial valtozatot, azonnal keri a kodot... merthogy a regebbi valtozatokbol is toltottem le 15 napos trial verziot, ami lejart, tehat csak vegleges jelszoval lehetne hasznalni. Hat ennek sok ertelme volt a fejlesztok reszerol!![]()
![]()
Szoval ki sem tudtam probalni...
Köszi!wittao írta: ↑2018.07.14., szomb. 16:451. Beszerzed a JRiver nevu programot (vagy Audirvana for win10 progit)franz írta: ↑2018.07.14., szomb. 15:55Sziasztok!
A kérdésem itt teszem fel, tán jobban illik ide, mint sem a hálózati topicba.
Jeleleg laptop-külső dac -ról hallgatok zenét.
De jó lenne azt elérni, hogy a laptopot az erősítő mellé téve, attól 3-4 m re az ágyon elnyújtózva, odafutkosás nélkül lehetne elérni a laptop tartalmát és tracket váltani androidos tableten.
Ez teamviewer nélkül h oldható meg?
2. Androidos telore pedig letoltod a JRemote nevu alkalmazast
3. A telefont es a netebookot a JRiver halozati beallitasainal parositos a JRemote-tal.
Utana mar mobilos appal vezerled oket.
Ennek feltetele, hogy a notebook es a telefon ugyanazona wifi halozaton legyen.
Kipróbáltam én is. Főleg akkor van jelentősége, ha rca, vagy jack kimeneten hallgatod a zenét. A vinyó "háttérzaját" szűri ki. Hallható lesz a különbség HDD-nál. SSD-nél már annyira nem. Kérdés az, hogy mi a helyzet a proci, illetve a ram frekvenciáival? Optikai kimenetnél nincs jelentősége szerintem, legalábbis én nem tapasztaltam változástElmo írta: ↑2018.05.24., csüt. 10:29Ezmiez? Ismeri valaki? https://www.ebay.com.au/itm/Elfidelity- ... lgo=origal
Szerintem inkább Sound Blaster hangkártyát válassz. Kipróbáltam mindkettőt. A Blaster jobb. Zx vagy ZXRP. Roland írta: ↑2018.06.24., vas. 13:00Az alábbi 3 felállás közül ti melyiket javasolnátok?
1. Paul Pang V3 USB kártya → Dual (Y) USB kábel → Emotiva XMC-1
2. ASUS Xonar Essence STX kártya S/PDIF kimenet → Coax kábel → Emotiva XMC-1
3. ASUS Xonar Essence STX kártya S/PDIF kimenet → Optikai kábel → Emotiva XMC-1
Van valami fejlemény?supravox írta: ↑2018.05.29., kedd 22:00On 2018. 05. 24. at 10:29 AM, Elmo said:
Ezmiez? Ismeri valaki? https://www.ebay.com.au/itm/Elfidelity- ... lgo=origal
Igen
Több barátom használja.Jól tettenérhető pozitív változást emlegetnek.
Az enyémet a nyomorék posta Szeged Dunakeszi vonalon eltüntette
Most rendelhetek újat..