Hm.Hifilala írta: ↑2018.06.29., pén. 14:36Nincsenek beteg emberek? Szerintem vannak,csak erősen lelki sérülteknek nevezném őket!Aki felvágja az ereit az mennyire beteg szerinted?fapaci írta: ↑2018.06.13., szer. 17:086 minutes ago, bitrograde said:
... a Testról és lélekről c. filmnél kevés hatásvadászabb alkotást láttam.
Ezt majd egyszer beszéljük át, de önvédelemből ne itt! Én hétköznapi helyzetekről (!) írtam. Új dolgozó érkezik a céghez, akinek magányos lélekként nehezen megy a beilleszkedés, ennek ellenére néhány pasi rányomul, egyikkel össze is szűri a levet. Ennél hétköznapibb helyzet kevés van. Bár én a film eszközei között sem igazán érzékeltem túlzásokat, de ott már nyilván vannak ravaszkodások, csak ezek nem a mainstream szerszámos ládából kerültek ki. Nincsenek meghökkentő kameraállások, nincs dübörgő zene, fényeffektek, szörnyek, de még beteg emberek sem. Hogy a film mégis szélsőséges reakciókat vált ki, az szerintem leginkább a nézőkről mesél.
Nyilván az új fórummotor, de a többszörös idézés nem tökéletes, nem egyértelmű, hogy melyik idézet származik fapacitól és melyik bitogradetől.

), akkor nyilván nem fog kiderülni, mi van vele.