Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Kerékpározás
Kerékpározás
2 minutes ago, Vinkler said:
Az utolsó emberszabású 3 hetes menő Miguel Indurain volt. 180+ cm és kb. 80 kg.
Sagannak is csak Amerikában sikerült, ahol nem csak hegyen mentek.
ejnye ! :-) nem lehet mindenki ennyire nehez. Dumoulin azert egyik hely szerint 186cm, 71kg (en is +/1 cm es +/-1 kg-ra itt vagyok ...csak nem mennek ugy, mint Ö :-))
de miert gyenge ennyire Thibault az idöfutamban (akar a könnyebb Yates-hez kepest es biztos lehetne masokat is peldanak hozni), hegyen meg nem gyenge ? azaz: ereje kell, hogy legyen [kicsit több, mint Yates-nek, hisz nehezebb]. rossz a A*cw-je ?
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9576
Kerékpározás
5 minutes ago, avl2 said:
meg is neztem a tömegadatokat az idöfutam utan, hogy miert ment Thibault olyan gyengen. mert emlekeim szerint nem a 160cm, 50kg-os volt, akkor meg nem ertem, miert ne lenne benne erö ? Froome- nal kicsit alacsonyabb es könnyebb, Simon Yates-nel kicsit magasabb es nehezebb. azaz az altalanos tömeg es magassagadat alapjan nem kellene idöfutamon ilyen gyengenek lennie, ha a hegyeket ugy birja. vagy nem kepes aramvonalas format felvenni ?
Az utolsó emberszabású 3 hetes menő Miguel Indurain volt. 180+ cm és kb. 80 kg.
Sagannak is csak Amerikában sikerült, ahol nem csak hegyen mentek.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Kerékpározás
2 minutes ago, Vinkler said:
Miért lenne sok? Akkor esély lenne 70 kg körül is 3 hetest nyerni? Miért minden a szúnyogoknak van alárendelve? Főleg mostanában.
meg is neztem a tömegadatokat az idöfutam utan, hogy miert ment Thibault olyan gyengen. mert emlekeim szerint nem a 160cm, 50kg-os volt, akkor meg nem ertem, miert ne lenne benne erö ? Froome- nal kicsit alacsonyabb es könnyebb, Simon Yates-nel kicsit magasabb es nehezebb. azaz az altalanos tömeg es magassagadat alapjan nem kellene idöfutamon ilyen gyengenek lennie, ha a hegyeket ugy birja. vagy nem kepes aramvonalas format felvenni ?
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
28 minutes ago, HSRT8 said:
Hát a 60km egy kicsit túlzás lenne, de ha sikerülne ezeket a szakaszokat feltornászni 45km-ig már sokkal jobb lenne. Én annak is örülnék. Ezek a 10km meg 30 egy-két km-es időfutamok vicc. Ja és az egyik kedvencem a csapat időfutam is jó lenne.
Miért lenne sok? Akkor esély lenne 70 kg körül is 3 hetest nyerni? Miért minden a szúnyogoknak van alárendelve? Főleg mostanában.
Kerékpározás
2018. 05. 22. at 13:41, Vinkler írta:
Nem is értem, hogy mirért nem raktak be legalább egy 50-60 km-es szakaszt. Annak van ertelme.
Hát a 60km egy kicsit túlzás lenne, de ha sikerülne ezeket a szakaszokat feltornászni 45km-ig már sokkal jobb lenne. Én annak is örülnék. Ezek a 10km meg 30 egy-két km-es időfutamok vicc. Ja és az egyik kedvencem a csapat időfutam is jó lenne.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
Igen, azért sokminden lehet még. Bukás, technikai problema, defekt, gyomorrontás, sky dominancia (mondjuk ebben hiszek a legkevésbé). Eddig szimpatikusan ment, felőlem hazavihetné a rózsaszínt, de nem lefutott meccs ez még.
Kerékpározás
10 hours ago, revox said:
Ez már megvan. Közrekapja a csapat és ügyelnek rá. Elmenésre reagálnak, blokkoolják, ez ennyi volt. Ha Yates megcsinál még egy elmenést, még oda is fricskáz egyet. Itt már a biztonsági játék is elég lenne,de suerintem van még benne patron. Duracell
Ahogy a Zoncolan is megmutatta, 3 kerekes van még versenyben, nekem pillanatnyilag úgy tűnik, h Froome, Yates, Dumoulin sorrendben.
Ma ez lesz, inkább a lejtmenetezők miatt lehet izgalmas, simán lehet, h Aru visszakapaszkodik. Mindenkit óvnék attól, h leírja Arut. Lejtmenetező stílusáról nekem mindig Kevin Schwantz jut eszembe, valaha volt kedvenc motorversenyzőm, a Lucky Strike-Suzuki (Suzuki RGV 500) amerikai világbajnoka (500cc, 1993), akinek folyamatosan reszkíroznia kellett, mert a Yamaha és a Honda elismerten is jobb versenygép volt, mint a Suzuki...), pályatársai félelmet nem ismerőnek tartották...
A Duracellre meg egyből beugrana, h Froome, be is ugrik. :-) A köv. etapokon még nagyon sok múlhat, ezen a main bár nem túl hosszú, 155 km, is hizhat egy picit a Sky vonat.
Ez lesz holnap... Szinte egy folyamatos mászás az egész, 196 km-en előadva. Lejtmenet konkrétan semmi. A végén 20 km-en másznak meg kb 1100 m szintkülönbséget, kell majd a ketyegő, de nem annyira, mint a köv. etapnál:
Szóval holnapután:
Felhívnám figyelmeteket a nem pirossal jelölt leheletnyi (10 km, 700m szintkülönbséggel) emelkedőcskére... Azért nem piros, mert nem aszfaltos, hanem MURVÁS, valószínűleg még helikopterrel se tudták feljuttatni az aszfaltozógépet... Össz 1600 méter mászás kb 15 kilométeren... Nem tudom elképzelni, h bármilyen papírforma létezhetne, ha viszont Froome mostanra szedte össze magát, sztem egyértelműen neki áll a zászló, Yates pedig nyomás alatt lesz, a Sky pedig nyilván rángatni fogja, nehogy saját tempóban relaxálhasson.
És akkor még a római befutó előtti utolsó nap a 20. szakasz:
3 db első kategóriás hegy, öszvisz 214 km, és mindenki menni fog, mert Dumoulin sem adta még fel. Amilyen peckesen repesztett a világbajnoki trikóban...
Szóval sok hegy van még hátra... Nyilván, ha Froome győz, előjönnek újra a már nem is annyira csak pletykák. Nem lennék meglepve, ha a dobogó második-harmadikja lenne később a győztes és a második...
De egyelőre koncentráljuk a versenyre, sztem revi picit hamar skatulyázta be Yatest a győzelemre, a murvás szakaszon lehet, h lesz defekt, (az autók miatt rengeteg por is, gondolom), remélem, bukás nem. Szóval sztem még totál nyílt, ennyi...
Kerékpározás
4 hours ago, Vinkler said:
http://www.giroditalia.it/eng/rankings/
56 másodpercre olvadt csak az előnye Tom-hoz. Froome feljött a 4. helyre.
Ez már megvan. Közrekapja a csapat és ügyelnek rá. Elmenésre reagálnak, blokkoolják, ez ennyi volt. Ha Yates megcsinál még egy elmenést, még oda is fricskáz egyet. Itt már a biztonsági játék is elég lenne,de suerintem van még benne patron. Duracell
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
2 minutes ago, lehoako said:
Egyelőre kuka a Giro honlapja, hányadik lett Yates és mennyit kapott Dennistől?
http://www.giroditalia.it/eng/rankings/
56 másodpercre olvadt csak az előnye Tom-hoz. Froome feljött a 4. helyre.
Kerékpározás
Egyelőre kuka a Giro honlapja, hányadik lett Yates és mennyit kapott Dennistől?
Kerékpározás
Just now, Vinkler said:
Annyit kapott, amennnyi várható volt.
Csekkolom, nincs tévém, fórumozok, nyilván lemaradok mindenről...
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
51 minutes ago, lehoako said:
A legvégén fog menni Yates. Addigra a legvalószínűbb az eső vagy utána a taknyos aszfalt. Simán kaphat akármennyit, ha meg bepánikol, még bukhat is, semmi sincs előre lezsírozva. Óvatosság, nyugalom, ez fejben dől el :-))).
Annyit kapott, amennnyi várható volt.
Kerékpározás
3 hours ago, Vinkler said:
Rövid ez az időfutam és Yates kirobbanó formában van. Szerintem nem nagyon fog sem Froome-tól sem Dumoulin-től 2 felett kapni.
A legvégén fog menni Yates. Addigra a legvalószínűbb az eső vagy utána a taknyos aszfalt. Simán kaphat akármennyit, ha meg bepánikol, még bukhat is, semmi sincs előre lezsírozva. Óvatosság, nyugalom, ez fejben dől el :-))).
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
7 minutes ago, revox said:
ez most elég hegyesre sikerült azt látom,a versenyek elmentek abba az irányba,hol nagyobb a szopatás. ez az idei giro,ez végig szopatás volt. és a hátralévő szakaszok se lesznek alföldi gyorsmenetek,de még murvás szakasz is lesz,ha durranjon szingó. ez valami hülye, új tendencia,de majd nézd meg,folyton az megy,ki tud rálicitálni amásikra szopatás terén
Én jobban szeretem az egynapos klasszikusokat.
Kerékpározás
36 minutes ago, Vinkler said:
Dehát egy 3 hetesnek nem csak a hegyről kellene, hogy szóljon. Egy időfutam pontosan akkora szerephez kellene, hogy jusson, mint egy hagyi szakasznak. Nem?
ez most elég hegyesre sikerült azt látom,a versenyek elmentek abba az irányba,hol nagyobb a szopatás. ez az idei giro,ez végig szopatás volt. és a hátralévő szakaszok se lesznek alföldi gyorsmenetek,de még murvás szakasz is lesz,ha durranjon szingó. ez valami hülye, új tendencia,de majd nézd meg,folyton az megy,ki tud rálicitálni amásikra szopatás terén
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
10 minutes ago, revox said:
biztos ezért. ami a hegyen eldőlt,ne itt bukjon meg...
Dehát egy 3 hetesnek nem csak a hegyről kellene, hogy szóljon. Egy időfutam pontosan akkora szerephez kellene, hogy jusson, mint egy hagyi szakasznak. Nem?
Kerékpározás
biztos ezért. ami a hegyen eldőlt,ne itt bukjon meg...
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
7 minutes ago, revox said:
ááá, kizárt. ahhoz,hogy 2 percett kapjon, 4km/h-val kell lasabnak lennie. az pedig kizárt. a vasárnapi szakaszon is néztem,szökésben a végén úgy beforgatta a nagytányért,,csak úgy repült 50-el síkon. szerintem az elejétől kap kb 1 percet, de még lehet meglep minket. 30kili nem táv. ilyen távra, még nálunk is volt srác,hogy időfutamra odaállt mezőnykeróval. mikor rákérdeztem,hogy legalább könyöklő, legyintett
Nem is értem, hogy mirért nem raktak be legalább egy 50-60 km-es szakaszt. Annak van ertelme.
Kerékpározás
1 minute ago, Vinkler said:
Rövid ez az időfutam és Yates kirobbanó formában van. Szerintem nem nagyon fog sem Froome-tól sem Dumoulin-től 2 felett kapni.
ááá, kizárt. ahhoz,hogy 2 percett kapjon, 4km/h-val kell lasabnak lennie. az pedig kizárt. a vasárnapi szakaszon is néztem,szökésben a végén úgy beforgatta a nagytányért,,csak úgy repült 50-el síkon. szerintem az elejétől kap kb 1 percet, de még lehet meglep minket. 30kili nem táv. ilyen távra, még nálunk is volt srác,hogy időfutamra odaállt mezőnykeróval. mikor rákérdeztem,hogy legalább könyöklő, legyintett
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
4 minutes ago, revox said:
akkor jöjjön a mai matek.
30 km időfutam. széltől,úttól függően ezen a profi sor kb 50-51 km/h-t tud menni. ez a teteje. az alja kb 48-at. Ha Yates az alja, 30 kilin akkor is csak másfél percet tud kapni,... legrosszabb esetben 2percet,de akkor már 4 km/h-val gyengébb,mint pl Froome.
de mondom,szél,domborzat,stb... függő, de az alja és teteje között nem nagyon illik 3 pernél többnek lennie ekkora távon,ha az sík. És feltételezzük ,hogy Yates nem az alja. legalább is,amit vasárnap villantott 18 km-en, nem azt sugallja.
Kerékpározás
akkor jöjjön a mai matek.
30 km időfutam. széltől,úttól függően ezen a profi sor kb 50-51 km/h-t tud menni. ez a teteje. az alja kb 48-at. Ha Yates az alja, 30 kilin akkor is csak másfél percet tud kapni,... legrosszabb esetben 2percet,de akkor már 4 km/h-val gyengébb,mint pl Froome.
de mondom,szél,domborzat,stb... függő, de az alja és teteje között nem nagyon illik 3 pernél többnek lennie ekkora távon,ha az sík. És feltételezzük ,hogy Yates nem az alja. legalább is,amit vasárnap villantott 18 km-en, nem azt sugallja.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
53 minutes ago, lehoako said:
Levezetni mennek oda sztem, mint ahogy az egész olajtérségbe pl. a futballisták... Pénz meg lesz rá, az Astanától nem hallok anyagi gondokról. A Tinkoff- (Saxo) viszont hogy szétspriccelt...
Mert Tinkoff úrnak elege lett.
Kerékpározás
10 hours ago, revox said:
A kerékpársportra és annak közvetítésére ráépült egy iparág, ami az idegenforgalmat hivatott fellendíteni. Nyilván nem azért van Azeri Kör,mert a szandis csávók imádnak turbánban tekerni,ráadásul alug tudnak összerakni 4-5 szakaszt,mert nincs útjuk(?). De a közvetítésen ezerszer elmondják,miért érdemes ellátogatni Bakuba ez rendben is van,de amikor a kerékpársportról szinte semmi,csak a templomok és történetük, illetve a helyi díjnyertes koca 1974-ből tök jó sztori :;)
ui: a Baku egy elég jó csapat is, bár gúnyosan a world tour temetőjének becézik, ahogy a kiöregedett versenyzők sokszor ide igazolnak
Levezetni mennek oda sztem, mint ahogy az egész olajtérségbe pl. a futballisták... Pénz meg lesz rá, az Astanától nem hallok anyagi gondokról. A Tinkoff- (Saxo) viszont hogy szétspriccelt...
Kerékpározás
On 2018. 05. 19. at 10:45 PM, Vinkler said:
Ezt én is hiányolom, ettől eltekintve szerintem nincs vele baj.
A kerékpársportra és annak közvetítésére ráépült egy iparág, ami az idegenforgalmat hivatott fellendíteni. Nyilván nem azért van Azeri Kör,mert a szandis csávók imádnak turbánban tekerni,ráadásul alug tudnak összerakni 4-5 szakaszt,mert nincs útjuk(?). De a közvetítésen ezerszer elmondják,miért érdemes ellátogatni Bakuba ez rendben is van,de amikor a kerékpársportról szinte semmi,csak a templomok és történetük, illetve a helyi díjnyertes koca 1974-ből tök jó sztori :;)
ui: a Baku egy elég jó csapat is, bár gúnyosan a world tour temetőjének becézik, ahogy a kiöregedett versenyzők sokszor ide igazolnak
halfnote.hu
halfnote.hu
Kerékpározás
On 2018. 05. 20. at 5:11 PM, Vinkler said:
Yates brutális erődemonstrációja 18 km-rel a vége előtt. Hihetetlen!
Brutál volt
halfnote.hu
halfnote.hu