Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha C 50/M 70 eladó
Yamaha C 50/M 70 eladó
Hello.Volt javítva szakember által.Ki van mérve benne minden alkatrész.Még sokáig erősítő lesz.
Yamaha C 50/M 70 eladó
Szia !
Szeretnek kerni a hugi00(kukac)gmail(dot)KOM -ra par fotot es egy iranyado arat az M70 re. - Koszonom !
Javitva volt ?
Udv: hugi_0
Yamaha C 50/M 70 eladó
Helló.Köszi de nem szeretném cserélni a Revoxra.Nem Lengyellótiból való.
Yamaha C 50/M 70 eladó
Szia! Revox B285 csere? Van táv hozzá!
Ez a páros Lengyeltótiból van?
Tannoy K3838 Surround: Tannoy Saturn S6 Center: Tannoy S8c Erősítő: Marantz SR-7005
Yamaha C 50/M 70 eladó
Ha a végfokra megfelelő az ajánlat.Nem fogom elkótyavetyélni.Bocs
Yamaha C 50/M 70 eladó
Hello.Egyben szeretném eladni.Külön is eladó lehet.
Akkor most hogy is?
Yamaha C 50/M 70 eladó
Hello.Egyben szeretném eladni.Külön is eladó lehet.Esetleg privátban egy ajánlatot meghallgatok.
Yamaha C 50/M 70 eladó
Szia !
Csak az M70 elado ? - ara ?
Udv: hugi_0
Yamaha C 50/M 70 eladó
Én tudom, mit keresek. Akkor nekem olcsóbb...? (költői kérdés, csak a mondat értelmetlenségére szerettem volna rávilágítani)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6189
Yamaha C 50/M 70 eladó
Csak azt nem tudom minek kellett ennek új topicot nyitni? Még ha nem is tudjuk mit keresünk...
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... e-érdekel/
Teljesen jogos, összevontam a két hirdetést.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Yamaha C 50/M 70 eladó
Csak azt nem tudom minek kellett ennek új topicot nyitni? Még ha nem is tudjuk mit keresünk...
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... e-érdekel/
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Yamaha C 50/M 70 eladó
Persze hogy van rá igény!
És mintha kerestek volna...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Yamaha C 50/M 70 eladó
Eladó a címben szereplő elő-végfok.Az ára 200 ezer ft.Nem adom olcsóbban mert nem tudjátok mit is kerestek.Szép napot.Képeket töltök fel ha igény van rá.
Yamaha C 50/M 70 eladó
Megvan még.
Yamaha C 50/M 70 eladó
Esetleg komolyabb távos erősítő csere érdekelhet.Csakis komolyabb darab...
Yamaha C 50/M 70 eladó
Egy szezonnyító UP.
Yamaha C 50/M 70 eladó
Egy frissítés.Köszönöm.
Yamaha C 50/M 70 eladó
Elérhetőségem:06309783836
Yamaha C 50/M 70 eladó
Eladó a címbem említett páros.Az ára 250 ezer ft.