Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DAC-olás

study
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 47

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: study »

Igazad van ennek van csöves kimenete.

BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS 
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF

HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i

geza123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 465

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: geza123 »

http://audiocentrum.hu/Pro-Ject-Pre-Box-S2-Digital
Te nem erről a készülékről beszélsz.

Mivel nem erről szólt a kérdés, így valóban nem erről írtam.
Ezzel kapcsolatos véleményt kérdeztek, erre válaszoltam:
http://www.box-designs.com/main.php?pro ... ne&lang=en
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: ZZZolika »

Sziasztok,

Ismeritek a Bel Canto e.One DAC 1.5-öt? Gyakorlati tapasztalata van valakinek vele kapcsolatban?

Köszi
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2

study
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 47

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: study »

Nekem volt közel 2 évig. Szerintem az árának megfelelő hangminőséggel, szolgáltatásokkal. Jó játék a csöves funkció és a 3 különböző filter. Win alatt kell szórakozni a driverrel, ami néha elég bosszantó (pl. előfordult, hogy a legfrissebbel nem működött, csak 3-4 verzióval korábbi tudta megszólaltatni). Jó volt, de nem hiányzik.
http://audiocentrum.hu/Pro-Ject-Pre-Box-S2-Digital
Te nem erről a készülékről beszélsz.
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS 
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF

HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i

geza123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 465

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: geza123 »

A dac box rs-t nem próbálta valaki?
Nekem volt közel 2 évig. Szerintem az árának megfelelő hangminőséggel, szolgáltatásokkal. Jó játék a csöves funkció és a 3 különböző filter. Win alatt kell szórakozni a driverrel, ami néha elég bosszantó (pl. előfordult, hogy a legfrissebbel nem működött, csak 3-4 verzióval korábbi tudta megszólaltatni). Jó volt, de nem hiányzik.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3441
Kapcsolat:

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: alto »

Érdekes külföldön sokan megveszik ezt a DAC-ot, itthon vártam már, hogy ezen a fórumon bejelentkezik valaki, aki "halált megvető bátorsággal" vett már egy ilyet, de úgy tűnik nincs ilyen ember, pedig a tesztek, és pl. a Computer Audiphile fórumon leírtak alapján ez tényleg egy nagyon jó hangú készülék.
Hogy csak egy példát mondjak a HIFI News főleg drágább készülékeket tesztel, mégis a 2017-es év készülékei számban a kis Pro-Ject Pre Box S2-t betették az év legjobbjai közé.
Úgyhogy hajrá, ha valaki már hallotta, akkor írja meg a véleményét

Hallgattam, a saját árkategóriájában valóban jó vételnek tűnik, főleg azokhoz a borzalmakhoz képest, amit egyes gyártók művelnek ezen a belépő szinten. Kellemes, hallgatható készülék, kiugró hibák és kiemelkedő erények nélkül. A szaksajtó szuperlatívuszai szokás szerint erősen túlzóak, az audiofil hangzás messze nem itt kezdődik, egy Heed Abacushoz vagy egy Oppo Sonica DAC-hoz képest olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9864

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Érdekes külföldön sokan megveszik ezt a DAC-ot, itthon vártam már, hogy ezen a fórumon bejelentkezik valaki, aki "halált megvető bátorsággal" vett már egy ilyet, de úgy tűnik nincs ilyen ember, pedig a tesztek, és pl. a Computer Audiphile fórumon leírtak alapján ez tényleg egy nagyon jó hangú készülék.
Hogy csak egy példát mondjak a HIFI News főleg drágább készülékeket tesztel, mégis a 2017-es év készülékei számban a kis Pro-Ject Pre Box S2-t betették az év legjobbjai közé.

A dac box rs-t nem próbálta valaki?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: R_Andras »

Tehát még nem hallottad? (akkor a "legjobb választás" elhamarkodottnak tűnik számomra)

Blogom

karbantartó
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: karbantartó »

A gyártót kérdezd szerintem, hogy 16 v 24 bites é a Dac.
Ha 16-os, akkor a natív 24 bites felvétel nem fog általa megszólalni.

Akkor a kérdésem érhető csak a válasz a kérdéses.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: audioline »

24/192 ? ??

A gyártót kérdezd szerintem, hogy 16 v 24 bites é a Dac.
Ha 16-os, akkor a natív 24 bites felvétel nem fog általa megszólalni.
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

karbantartó
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DAC-olás

24/192 ? ??

audioline
V.I.P.
V.I.P.

DAC-olás

Tehát még nem hallottad? (akkor a "legjobb választás" elhamarkodottnak tűnik számomra)

Ha egy külföldi fórumon leírták, akkó "biztos" nagyon jó!

svan
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 185

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: svan »

A Pro-Ject valószínűleg egy osztállyal feljebb játszik, mint a DF Red.
Egyes külföldi fórum vélemény szerint kicsit jobban szól, mint a Bluesound Node 2, amit én használok, és az igazán kitűnő.
Tehát kérdésedre a Pro-Ject Pre Box S2 a legjobb választás.
Kis méretű, kvázi hordozható, és nagyon szépen zenél, hozzáteszem, hogy állítólag, mert tesztelni akartam a blogomon, de a hazai forgalmazó nem méltatott eddig válaszra...

Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: R_Andras »

Köszönöm a kommenteket.

Utána nézek ezeknek a kütyüknek is.

A Pro-Ject valószínűleg egy osztállyal feljebb játszik, mint a DF Red.
Egyes külföldi fórum vélemény szerint kicsit jobban szól, mint a Bluesound Node 2, amit én használok, és az igazán kitűnő.
Tehát kérdésedre a Pro-Ject Pre Box S2 a legjobb választás.
Kis méretű, kvázi hordozható, és nagyon szépen zenél, hozzáteszem, hogy állítólag, mert tesztelni akartam a blogomon, de a hazai forgalmazó nem méltatott eddig válaszra...
Blogom

audioline
V.I.P.
V.I.P.

DAC-olás

Van egy lc power media lejátszóm. Ez lejátsza a 26/192 flac-t. Optikai kimeneten kötném össze az ethosz daccal, mert ennek a típusnak, csak ilyen bemenete van. Innen a dac kezeli ezt a formátumot?

26/192 ? ??

karbantartó
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DAC-olás

Szerintem ezt a kérdést senki nem érti.Van egy lc power media lejátszóm. Ez lejátsza a 26/192 flac-t. Optikai kimeneten kötném össze az ethosz daccal, mert ennek a típusnak, csak ilyen bemenete van. Innen a dac kezeli ezt a formátumot?

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11370
Kapcsolat:

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Ez a dac kezeli 24 bites flacet,pcm-et?Persze csak 16 bitben?
Szerintem ezt a kérdést senki nem érti.

karbantartó
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DAC-olás

Ez a dac kezeli 24 bites flacet,pcm-et?Persze csak 16 bitben??Kép korábbi hozzászólásban.

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1069

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: BLX »

Köszönöm a kommenteket.

Utána nézek ezeknek a kütyüknek is.

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4197

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: juliush »

Mi bajotok a Meridian Explorer2-vel? Azt pont erre találták ki.

Személy szerint semmi bajom vele, csak épp még nem hallottam, viszont a Herus-szal egy jó ideje együtt élek és jó szívvel merem ajánlani! Gondolom, hasonlóan vagy Te is az Explorer2-vel! 
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Mi bajotok a Meridian Explorer2-vel? Azt pont erre találták ki.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4197

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: juliush »

Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 717

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Kicsit átfogalmazom a korábbi DAC-os kérdést:
Laptop mellé USB-s DAC-ot keresek, ami nem túl nagy méretű. Esetenként vinném magammal, hogy fülessel is használjam.
Tidal-t hallgatnék vele főleg és flacokat. Szívesen kipróbálnám a Tidal MQA anyagait. 
Ha nem fülessel menne, akkor vagy direkbe menne végfokra vagy egy másik integrált line in-jére.

Dragonfly Red, illetve Pro-Ject Pre Box S2 Digital, amit eddig találtam, kis méretűek és MQA képesek.

A kettő közül melyiket ajánlanátok és miért? Milyen hasonló másik termék lenne amit ebben az árkategóriában megnézhetnék még?

Köszönöm!

érdemes erre is ránézni,igaz nem tudja a bűvös mqa-t...

https://www.av-online.hu/hifi/nuprime-u ... teszt_1590
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

tmboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 21

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: tmboy »

Laptop mellé USB-s DAC-ot keresek, ami nem túl nagy méretű. Esetenként vinném magammal, hogy fülessel is használjam.
Tidal-t hallgatnék vele főleg és flacokat. Szívesen kipróbálnám a Tidal MQA anyagait. 
Ha nem fülessel menne, akkor vagy direkbe menne végfokra vagy egy másik integrált line in-jére.

Dragonfly Red, illetve Pro-Ject Pre Box S2 Digital, amit eddig találtam, kis méretűek és MQA képesek.

A kettő közül melyiket ajánlanátok és miért? Milyen hasonló másik termék lenne amit ebben az árkategóriában megnézhetnék még?

Köszönöm!

Szia!

Ez a téma engem is foglalkoztat. Sajnos a Pro-Ject kb. egy hónapja készlethiányos a régióban (fekete színben), más alternatívát pedig ebben az árkategóriában és tudásban nem találtam. Várunk...
NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1069

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: BLX »

Köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”