Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Velodyne SPL-1000R
Velodyne SPL-1000R
körülnéztem az imént a szobában, és még mindig itt van!
Velodyne SPL-1000R
vegyétek meg, dübörög, meg minden!
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Velodyne SPL-1000R
Talán az én fényképeimen látszik, hogy én megúsztam plüss állatokkal a monitorok tetején.
Nagyobbra saccoltam a korábbi becslésemmel a szoba méreteimet.
A nappali ~5,5mx4m, az étkező ~3,5x4m, belmagasság ~ 3,5m.
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Velodyne SPL-1000R
Hát hiányérzet itt sincs, alig győzöm letekerni a hangerőt. Igazából elképesztő, hogy mi tudást belepasszíroznak egy ilyen kis dobozba. Addig is, amíg itt van, stikában időnként berakom az Emerson Lake & Palmer Tank című dob-eposzát, adok némi kakaót, aztán vigyor kiér a fültövekig
Velodyne SPL-1000R
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül
Egyedül, dehogy...szerintem a nők többsége ilyen kretèn. Teszem hozzá, az enyèm is :-). Csak tudnám, minek kell morogni? Jobb lenne ha az ember eljátèkgèpeznè, elinná, vagy csúnya nènikre költenè? Na ugye, hogy nem. Ettől függetlenül úgy kell hazacsempèszni az új szerzemènyeket. Főleg az a bajos, ha eltèrő színű valamit kell besunnyogni a rendszerbe, mert általában nem tudják mit látnak, mi van az orruk előtt, de a színeltèrèst egyből kiszúrják :-D
Up a ládának, kőművesek vigyètek, falbontásra is nagyszerű!
Az örök mottó: jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok.
- rudulf
- V.I.P.
Velodyne SPL-1000R
Itt élt korábban... Az első kép a sarok, a fehér kanapé, és az ablak mellett, ahol installáltam.
Egy 40 nm-es nappaliba oldalról benyúló 20 nm-es étkező van. A hallgató pozícióban nem volt hiányérzetem, pedig nem hajtottam szét. Egy 70 eFt-os HT AC10 tápkábel volt beledugva. Meghálálja.
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
- rudulf
- V.I.P.
Velodyne SPL-1000R
Nagyon jó kis sub.
Ritkán használtam, de nagy megelégedéssel.
Velodyne SPL-1000R
némi tükröződős képanyag. a sub tetején talán látszik a drámai makula is
Velodyne SPL-1000R
Még mindig feszes, gyors, pontos, erős. 1000 W RMS, 2000 W csúcsteljesítmény, igazi über-vas.
Velodyne SPL-1000R
Mikori gyártás?
2006.
Velodyne SPL-1000R
Mikori gyártás?
Velodyne SPL-1000R
Sorstársként tekintünk rád néhányan.
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül
Velodyne SPL-1000R
"a feleségem utálja ugyanezekért"

Sorstársként tekintünk rád néhányan.
Velodyne SPL-1000R
"a feleségem utálja ugyanezekért"

Velodyne SPL-1000R
Sziasztok!
Most vettem pár hete, de ahogy az lenni szokott, rá pár napja meg felkerült ide egy régi álmom egy Dynaudio aktív monitorpár "személyében", így túlvásároltam magam, mert a végső rendszerben nem lesz mélyláda. Nekem amúgy nagyon tetszik a mélyláda, mert erős, pontos, gyors, a feleségem utálja ugyanezekért, így összességében - és nem azért, mert bármi baja van vagy rosszul szólna! - mennie kell.
Hibátlan, dobozos, újszerű, itt az előzmény hirdetése: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... pl-1000-r/
Ugyanennyit szeretnék én is kérni érte, fix 185 ezer forintot.