Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Proceed HPA2 végfok
Proceed HPA2 végfok
A héten még vihető.
A döntést szeretném megkönnyíteni - az ára legyen 340 ezer forint.
Proceed HPA2 végfok
Néhány képet teszek még be a végfokról.
Szép állapotban van, de karc található rajta néhány és a fedlap hátulján van valami kis hiba.
Proceed HPA2 végfok
Az erősítőt volt alkalmam meg hallgatni.
Igazi nagy volumenű hang. Nagyon stabil, részletező, nagyon jó térleképezés,sohasem tolakodó.
Igazi 'csemege'!
Ezért az árért :" szinte lopás megvenni" ahogy Martin Colloms mondta vala!!
Üdv: a Fórumtársaknak!
Örülök, hogy meghallgattad.
Remélem itthon marad és itthon szerez kellemes órákat valakinek!
"The company has decided to combine its top-tier products under the Mark Levinson brand name, with Proceed's best and most successful products—including the AVP2+6, CVP2, HPA2 and HPA3—to be redesigned for a closer cosmetic fit with the Mark Levinson line. "There will be no effort to hide the fact that the new models wore the Proceed badge in their previous lives," the announcement stated. "They have always been Mark Levinson at heart . . . their internal construction quality, performance, and capabilities confirm their heritage."
Proceed HPA2 végfok
Az erősítőt volt alkalmam meg hallgatni.
Igazi nagy volumenű hang. Nagyon stabil, részletező, nagyon jó térleképezés,sohasem tolakodó.
Igazi 'csemege'!
Ezért az árért :" szinte lopás megvenni" ahogy Martin Colloms mondta vala!!
Üdv: a Fórumtársaknak!
Proceed HPA2 végfok
Mivel egy érdeklődő miatt nem küldtem el külföldre, így egy darabig újra eladó a készülék.
Proceed HPA2 végfok
Mindenki csak érdeklődik, utána meg tekitsük tárgytalannak.
Zárom, megy külföldre a végfok.
Proceed HPA2 végfok
360 ezer forintért vihető.
Még 3 napig eladó, utána zárom.
Proceed HPA2 végfok
Mivel kérdés érkezett, inkább ide is leírom - a végfok pontos korát nem tudom.
Ezeket a végfokokat 2000 körül készítették, nem 2-3 éves.
Ez a végfok, amit korábban is hirdettek itt:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1811076
Proceed HPA2 végfok
Semmi érdeklődés nincs rá - nem igazán értem.
Az Ebay-en van eladó példány, kb 750 ezer forintba kerül.
https://www.ebay.co.uk/itm/PROCEED-HPA2 ... SwJq1ZZiBj
Persze van olcsóbban is, de ez javítás mentes, szuper állapotban van.
Nagyon komolyan megépített végfok, bármit meghajt gond nélkül és a hangja....
A sors fintora... nemrég kerestem ilyet. Vártam is kicsit hátha felbukkan idehaza, de mivel nem találtam, mást vettem. Pedig jó kis végfok.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Proceed HPA2 végfok
A legjobb vétel itt az AVX-en
Semmi érdeklődés nincs rá - nem igazán értem.
Az Ebay-en van eladó példány, kb 750 ezer forintba kerül.
https://www.ebay.co.uk/itm/PROCEED-HPA2 ... SwJq1ZZiBj
Persze van olcsóbban is, de ez javítás mentes, szuper állapotban van.
Nagyon komolyan megépített végfok, bármit meghajt gond nélkül és a hangja....
Proceed HPA2 végfok
A legjobb vétel itt az AVX-en
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Proceed HPA2 végfok
Az ML 432-őt hallottam párszor... Az egyik legjobb hang volt, amit hallottam. Azt mondják, hogy a Harman Group-on belül minden elektronika azonos, csak át van csomagolva. Hát ezt bizony cáfolnom kell saját tapasztalat alapján. Nyilván van kivétel, de az ML egy más liga hangban. Ebből kiindulva ez elég jó vetelnek tűnik, ha valaki nívós sztereo-ban gondolkozik.
A legutolsó ML432 használtan 1 millió Ft körül ment el, ha jól emlékszem...
Proceed HPA2 végfok
370 ezer forint.
Mark Levinson hang és design!
5 napig eladó.
Proceed HPA2 végfok
Eladó egy Proceed HPA2 végfok.
Javítás mentes. szép állapotban van. Pár karc van rajta.
Beszámítottam, de nincs rá szükségem.
A neten rengeteg infó megtalálható róla, a mark Levinson 432 végfokkal gyakorlatilag azonos.
http://www.avrev.com/home-theater-power ... fiers.html
Teljesen szimmetrikus felépítésű, 500 wattot tud 4 ohmon. 43 kilós darab, van benne anyag bőven!
Eladási ár: 380 ezer forint
PÜ-ben várom az érdeklődéseket. Sokáig nem árulom. Ha nincs érdeklődés, megpróbálom külföldön értékesíteni.
Netes képek: