Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
TMP erősitők és D/A konverterek
Moderátor: TMP
- svan
- Fórumlakó

- Értékelés: 186
TMP erősitők
Elég sok dolog változott a szobámban, ide-oda pakoltam.. Legutóbb a TMP Classic-ot a padlóról feltettem a tömör tölgy állvány 2. szintjére és az elosztót kicseréltem, egy túlfeszvédős elosztóra (EMI/RFI-t is csillapít). Kicsit punnyadtabb lett a hangja, lehet az elosztó az oka?
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
TMP erősitők
A csöveknek nem csak hangban, de látványban is van varázsuk
Üdv mindenkinek!
Andrással úgy döntöttünk, hogy nyitunk egy külön topikot az elektronikáknak, így kicsit követhetőbb lesz talán, és nem keverednek annyira össze a témák erősítő és hangfal ügyben.
Nagyon jó ötlet!
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8222
TMP erősitők
Üdv mindenkinek!
Andrással úgy döntöttünk, hogy nyitunk egy külön topikot az elektronikáknak, így kicsit követhetőbb lesz talán, és nem keverednek annyira össze a témák erősítő és hangfal ügyben.
Nagyon jó ötlet!
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
TMP erősitők és D/A konverterek
Üdv mindenkinek!