Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 501

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Stranger things-et láttad?? Csuklóból hozza a 80-as, 90-es évek mozis hangulatát.  
Az első évad megvolt, tetszett.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

A 90-es években kamaszként láttam az 

Stranger things-et láttad?? Csuklóból hozza a 80-as, 90-es évek mozis hangulatát.  

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 501

Hozzászólás Szerző: MGMART »

"AZ"  2017

A 90-es években kamaszként láttam az 1990-ben készített adaptációt szigorúan videótékából kikölcsönözve.

Vannak filmek amikből mára már csak a hangulat, atmoszféra maradt meg bennem kb. ilyen az Az is.Direkt nem néztem újra a régit, kíváncsi voltam, hogy hogyan hat az új a régiből megmaradt érzés tükrében.Nekem hiányérzet nélkül átjött ugyanaz az érzés mint sráckoromban.Tudtam szeretni az esetlen kamaszokat, tudtam szurkolni nekik , végig megvolt a korhangulat, rendbe volt a zene is és mint horror hozott feszültséget és villantott jó elemeket.Várom a folytatást! 10/9

Ui.A feleségem a végén megkérdezte, hogy ez mi a szar volt? Na  erre mondják , hogy ízlések és pofonok

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Esténként nagy, hosszú filmre most nincs kapacitás, úgyhogy a Black Mirror-t nézzük mostanában. A különböző történetek 3/4-e nagyon jó, elgondolkodtató, tetszik, hogy azonos téma köré teljesen különböző sztorik vannak szőve.
Hát talán az S01E01 kilóg... A nem tudunk a hercegnő nélkül élni életérzés(cél) elég agyfelbaszó. Meg az alapmotívum, az állattal, hát biztos mozgat valakit, de nem illik a sorba. A többi zsír. Nem láttam még ilyen direktben a jelenre reflektáló kisfilmet (S01E02), de szükség van az ilyenre. Nem mintha bármi is változna tőle.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Esténként nagy, hosszú filmre most nincs kapacitás, úgyhogy a Black Mirror-t nézzük mostanában. A különböző történetek 3/4-e nagyon jó, elgondolkodtató, tetszik, hogy azonos téma köré teljesen különböző sztorik vannak szőve.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 609

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

Nekem már az első rész is nagyon bejött az egyedi forgatókönyvével és hangulatával. Úgy néz ki, érdemes volt várni a folytatásra. :-)

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 601

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

A Geostorm-ot már én is várom.
A másik nem ismerős. Utánanézek, köszi.

A Geostorm nagy csalódás. Semmi eredeti ötlet nincs benne (különböző katasztrófa filmek összevágása) CGI nagyon gyenge..."B" kat. sajnos.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Ez egy remake, lehet azért is tetszett mert az eredeti is jó volt.Az eredeti nekem is tetszett,csak az 5 körúli iMdb bátortalanított el.

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: nadtom »

A Flatliners-en gondolkodtam,mert nagyon gyenge pontozást kapott,de lehet adok neki egy esélyt!
Ez egy remake, lehet azért is tetszett mert az eredeti is jó volt.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Két jó film amit tudok ajánlani: Geostorm és a Raduis, nekünk tetszett.

A Geostorm-ot már én is várom.
A másik nem ismerős. Utánanézek, köszi.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1684

Hozzászólás Szerző: -KP- »

The Foreigner

http://www.imdb.com/title/tt1615160/
Egy jó kis izgalmas, politikai háttérrel megtámogatott alkotás. Engem végig lekötött. Jackei-től nem ezt szoktam meg, de tetszett (a rendezők között is feltűnik a neve). 10/8
j.jpg

Én tegnap este néztem meg. Egyszer simán nézhető.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Mai mozi, a Thelma (8/10) és a Flatliners (7,5/10). Mindkét filmet érdemes megnézni, elgondolkodtató, érdekes témákat feszegető filmek.A Flatliners-en gondolkodtam,mert nagyon gyenge pontozást kapott,de lehet adok neki egy esélyt!

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég

Mai mozi, a Thelma (8/10) és a Flatliners (7,5/10). Mindkét filmet érdemes megnézni, elgondolkodtató, érdekes témákat feszegető filmek.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Mondjuk egy ilyen képgyűjteményt nem túl nehéz összehozni egy olyan emberről akiről többszázezer kép kering mindenfelé
Azért ez eléggé barokkos túlzás szerintem ellenben Steven Segal-ra áll a dolog

Meg Kukk Móricra is...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 784

Hozzászólás Szerző: lacy »

Mondjuk Harrison Ford is jellemzően ugyanazt a karaktert hozza (ahogy Steven Segal és Charles Bronson), és azt az 1-2 pofát vágja.

Mondjuk egy ilyen képgyűjteményt nem túl nehéz összehozni egy olyan emberről akiről többszázezer kép kering mindenfelé
Azért ez eléggé barokkos túlzás szerintem ellenben Steven Segal-ra áll a dolog

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

...hát  ez  Az nem jött be. Sok pozitív véleményt olvastam róla, de nekem mégsem állt össze egésszé. A sztori csapongónak hatott, a karakterek kidolgozatlansága miatt folyton hiányérzetem volt. A vágás is borzasztóan sikerült. Az eredeti jobban megfogott még mai szemmel is. Egyetlen pozitívum a "Stranger things"-es srác beszólogatása. 10/5,8

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég

Két jó film amit tudok ajánlani: Geostorm és a Raduis, nekünk tetszett.

bibababa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Hozzászólás Szerző: bibababa »

Filmes / sorozatos fórumokon is ugyanezt javasolják, hogy az első két részt csak a legvégén nézzük meg, és teljesen egyetértek vele. Mivel az első két rész amolyan előzmény / pilot, és a szint sem ér fel a sori többi részéhez. Nekem az eleje kifejezetten nem tetszett. Majdnem kaszáltam. Aztán az utána következő részek meg olyanok, mintha nem is ugyanaz a sori lenne.. Persze nem mondom, hogy jobb mint egy BSG, vagy Expanse, mert azokat nehéz überelni, de nagyon jó
A BSG - re nehezen szántam rá magam, aztán napi 5-6 részt néztem meg. Az Expanse meg szuper ! Remélem jól fogják folytatni .
Nekem még a Falling Skies is nagyon tetszett de ott a vége nem volt az igazi.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Én nagyon bírtam a bárkát, de ha az első részt sem nézted végig egyáltalán az alapsztori összeállt? van egy könnyed szappanoperás jellege végig, szóval a romantikától nem lesz szabadulás, de emellett lassan és érdekesen hömpölyög majd az alaptörténet tovább és idővel elkezdődik majd minden részre egy-egy kis külön sztori ami hozza az izgalmat és érdekességet. Csak hát ezek mind olyanok, hogy "meg kell szeretni" a szereplőket, hogy aggódni tudj értük  

Benéztem a sorozatok mappámba tudok-e ajánlani valamit de inkább kihagyom, gondolom az alapműveken túl vagy, mint pl. 24, Homeland, szökés...

Viszont találtam egy elfeledett kedvencet: Végtelen határok emlékszik valaki rá? kis túlzással black mirror szintű kreatív tartalom volt minden kis részben

Érzésem szerint összeállt, de nem.is a sztorival van baj. Sajnálom. Köszi a könyvtárba nézést. A Határok régi nagy kedvenc, rojtosra nézve. Jófajta 90s évekbeli kivitel. Most az Alkonyzónát töltöttem le, de be kell osztani nagyon. Jó kis fantasztikus tanmesék epizódonként ott is. Magyar felirat az nem nagyon van hozzá, ha valaki tud szinkronos állományt, az jelezheti nyugodtan. De nem baj, lassabban csúszik így.

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 258

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Akkor remélhetőleg majd Gosling is nemesedni fog, és lesz olyan filmje, ahol nem ugyanazt a fapofát fogja vágni végig
Mondjuk Harrison Ford is jellemzően ugyanazt a karaktert hozza (ahogy Steven Segal és Charles Bronson), és azt az 1-2 pofát vágja.

Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1723

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

A Bárka: tényleg elhittem, hogy az IMDB7+ nekem is jó lehet, hát nem az. Szappanopera szintű kivitel, szereplők és tartalom, fordulatosnak szánt cselekménytömörülés, bugyuta motivációk fel- és lefutása körkörösen. Az 1. részt sem bírtam végig, érdemes így erőltetni, lesz más később? 

Én nagyon bírtam a bárkát, de ha az első részt sem nézted végig egyáltalán az alapsztori összeállt? van egy könnyed szappanoperás jellege végig, szóval a romantikától nem lesz szabadulás, de emellett lassan és érdekesen hömpölyög majd az alaptörténet tovább és idővel elkezdődik majd minden részre egy-egy kis külön sztori ami hozza az izgalmat és érdekességet. Csak hát ezek mind olyanok, hogy "meg kell szeretni" a szereplőket, hogy aggódni tudj értük  

Benéztem a sorozatok mappámba tudok-e ajánlani valamit de inkább kihagyom, gondolom az alapműveken túl vagy, mint pl. 24, Homeland, szökés...

Viszont találtam egy elfeledett kedvencet: Végtelen határok emlékszik valaki rá? kis túlzással black mirror szintű kreatív tartalom volt minden kis részben
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

A 2. részben sokkal jobban, természetesebben játszott. A jó bor, a korral nemesedik, ez jutott eszembe, a két filmbeli játékát látva akaratlanul is összehasonlítottam.

Akkor remélhetőleg majd Gosling is nemesedni fog, és lesz olyan filmje, ahol nem ugyanazt a fapofát fogja vágni végig

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Cutler, az 1. részben miért volt gyenge szerinted Ford?
Hiteltelen volt pl, amikor a részeget játszotta. A mozdulatai a verekedéseknél eltúlzottak voltak, mintha egy színházi színészt láttam volna. Persze voltak jó pillanatai is, de az ember már csak ilyen, a rosszat mindig előbb észreveszi. A 2. részben sokkal jobban, természetesebben játszott. A jó bor, a korral nemesedik, ez jutott eszembe, a két filmbeli játékát látva akaratlanul is összehasonlítottam.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Cutler, az 1. részben miért volt gyenge szerinted Ford?

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Nekem tetszik. Nehezen indult de egyre jobb.

Filmes / sorozatos fórumokon is ugyanezt javasolják, hogy az első két részt csak a legvégén nézzük meg, és teljesen egyetértek vele. Mivel az első két rész amolyan előzmény / pilot, és a szint sem ér fel a sori többi részéhez. Nekem az eleje kifejezetten nem tetszett. Majdnem kaszáltam. Aztán az utána következő részek meg olyanok, mintha nem is ugyanaz a sori lenne.. Persze nem mondom, hogy jobb mint egy BSG, vagy Expanse, mert azokat nehéz überelni, de nagyon jó

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”