Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
A kollégám mindig megveszi és most az újságjában 2 példány volt a lemezből. Az egyik itt van nálam, ha érdekel, szívesen odaadom.
:taps:
Nagyon köszönöm. Kereslek e-mail-ben.
Csabi
ui.
Bocs az offtopic-ért, de ez a fórum volt az utolsó lehetőségem.
Sziasztok!
Segítsen valaki!
Az e heti Sherlock Holmes részt keresem.
A címe: A másik vérfolt.
A 2005.08.02-án megjelent Napi Ászban volt.
Ha valaki meg tudná venni még valahol az írjon nekem.
Úgy is érdekelne a dolog, ha a szerkesztõségben venné
meg később valaki és postán eljuttatná hozzám.
Az eddig megjelent összes rész megvan, de nyaralni
voltam és az újságos elfelejtette eltenni.
Az e-mail címem: cscsabi@mailbox.hu
Előre is köszönöm.
Csabi
A kollégám mindig megveszi és most az újságjában 2 példány volt a lemezből. Az egyik itt van nálam, ha érdekel, szívesen odaadom.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
Sziasztok!
Segítsen valaki!
Az e heti Sherlock Holmes részt keresem.
A címe: A másik vérfolt.
A 2005.08.02-án megjelent Napi Ászban volt.
Ha valaki meg tudná venni még valahol az írjon nekem.
Úgy is érdekelne a dolog, ha a szerkesztõségben venné
meg később valaki és postán eljuttatná hozzám.
Az eddig megjelent összes rész megvan, de nyaralni
voltam és az újságos elfelejtette eltenni.
Az e-mail címem: cscsabi@mailbox.hu
Előre is köszönöm.
Csabi
-
Vendég
Hali!! Én itt új vagyok és arra lennék kíváncsi hogy a Kapa, KAsza Fakanál fő szereplője tényleg ilyen farmon lakik????
Ja és valakinek nincs meg mind az ösz.rész, m-peg formátumban?? ( pc-re kellene ) !!
Köszönöm !! :taps:
Újabb filmek az újságosnál(1990,-) :Rambo
Keselyű három napja
Sebhelyesarcú
Tom és Jerry ..
Őrült és gyönyörű
stb..
Ha valakinek van jogosultsága, csinálhatna egy topocot a Lapker akciós filmeknek is. Egyre jobban érdemes figyelni.
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút

- Értékelés: -44
A3+Trainspotting
és
drágább lett a Napi Ász (197 Ft)
Biztos átváltottak DVD formátumra.
A Savoya Parkban található Inmedio újságosnál még volt Gonosz halott 2.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Újabb filmek az újságosnál(1990,-) :
Rambo
Keselyű három napja
Sebhelyesarcú
Tom és Jerry ..
Őrült és gyönyörű
stb..
Na igen !
Fun magazin Mr. Bean 6.
Ha valaki nem bírja megvárni, míg 990 Ft nem lesz.
Én kibírom.
Fun magazin Mr. Bean 6.
Ha valaki nem bírja megvárni, míg 990 Ft nem lesz.
Elkúrtuk
köszi, akkor kihagyom.én azt hittem tiszta zene....
a Who hol (Where?) volt ennyiért?
Westendben vettem meg, ez a "30 év maximum R'n'B élőben" címet kapta a magyar fordításban. 150 perc koncertfelvételek egészen a hatvanas évektől az uccsó reunionokig. A számok között néhol vannak interjúrészletek, egyéb bejátszások, de mindenképpen ajánlott a megvétele.
köszi, akkor kihagyom.
én azt hittem tiszta zene....
a Who hol (Where?) volt ennyiért?
system
aki megvette, írhatna egy tracklistet. köszi.
Tegnap megvettem, de elég nagy csalódás...
A DVD gerincét riportműsorok adják, amelyekben max pár másodperces koncertbevágások láthatóak. A riportok az adott év (2001-2004) fesztiváljához kötődnek, valszeg a magyar tv-ben mentek le, onnan vannak összegyűjtve. Aki látott már pl. Diáksziget (tom már nem ez a neve) idején sziget tv-t, az el tudja képzelni milyen. Nem néztem este végig, olyan 2 óránál jártam, de még VOLT hátra bőven. A tok szerint 147 perc a műsorok része, és 47 percnyi extrát ígér. Van rajta pár koncertfelvétel (talán ez lenne az a 47 perc), de még abba bele se néztem. (Ákos, Tankcsapda, Anima SS, meg pár külföldi fellépő neve szerepel a borítón)
Szóval mint ahogy kezdtem, nekem csalódás, az egész egy ilyen jópofiskodó műsor, tele szponzori reklámmal. Egyszer az ember még megnézi, de kétlem, hogy többszöri fogyasztásra alkalmas.
Ha arra gondolok, hogy múltkor a 'The Who' 150 perces DVD-jét vettem meg 999-ért, akkor ezért sok VOLT az 1490.
DVD Music magazin 5. szám
Best of Volt fesztivál DVD-vel
Én is most akartam belinkelni, engem ez érdekel. Ha megjelenik írok róla pár szót.
DVD Music magazin 5. szám
Best of Volt fesztivál DVD-vel
Elkúrtuk
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút

Ha valaki lemaradt a Napi Ász féle lemezekről, a Kiadónál az Andrássy út 14 sz. alatt megvásárolhatja őket (tegnap vettem meg itt a 3. SH részt 100, azaz száz forintért).
Baszki, én meg veszem azzal a szar újsággal!
Hozzátartozik a dologhoz, hogy a cucc remittendából van, tehát egyrészt késik néhány hetet az utcához képest, másrészt ha neadjisten adott számból mind elfogy ( ), akkor !
A késés nem gond, mert még egyet sem néztem meg, de a remittendával megvígasztaltál.
Ha valaki lemaradt a Napi Ász féle lemezekről, a Kiadónál az Andrássy út 14 sz. alatt megvásárolhatja őket (tegnap vettem meg itt a 3. SH részt 100, azaz száz forintért).
Hozzátartozik a dologhoz, hogy a cucc remittendából van, tehát egyrészt késik néhány hetet az utcához képest, másrészt ha neadjisten adott számból mind elfogy ( ), akkor !
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
köszi, én lemaradtam egy részről....
amúgy az újság tényleg egy kalap ...., max a rejtvényt fejtem meg benne, de azt is azért mert unatkozom a vonaton....
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Szia!Én tudok egy újságost, akinél van az összes eddigi számból, ha érdekel.
Egy ideig nem jártam itt, de köszi szépen!!
Amint lesz időm, el is nézek arrafelé.
Mondjuk most a Fűnyíró ember az egyik melléklet, ami még nem volt újsággal, de a többi már régóta kapható 500 és 900 Ft között mindenhol.
Én úgy emléxem, hogy az nem olyan rossz film. 90-es évek közepén, mikor nagy TK-ba járós voltam, úgy emléxem a Best Hollywood adta ki. Lehet teszek vele egy próbát.
Magazin nélkül is kapható. A második résszel együtt. És úgy is csupán 990 forint. Persze a minőség csúcs.
Máshol is kapható, csak újság nélkül. Meg is vettem.
Iszonyú sz@r minőségű, de a film nekem bejön.
Elkúrtuk