Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Power-R kábelek
Moderátor: cables
Hatékony zajcsökkentés audió rendszerekben < katt ide
Power-R kábelek
Hatékony zajcsökkentés audió rendszerekben < katt ide
Eredményes harc a zajok ellen. A hatása jól hallható!
Power-R kábelek
Eredményes harc a zajok ellen. A hatása jól hallható!
Jövő héten, valószínüleg a hét közepén lemegyek egy kedves érdeklődőhöz Szegedre. Ha valakit még érdekel a hírős városból a VF, valamelyik Demag, esetleg az új Live IC írjon nekem a cables@freemail.hu címre.Szeged híres, Kecskemét hírös város. https://m.logout.hu/bejegyzes/biker/hir ... varos.html
Power-R kábelek
Jövő héten, valószínüleg a hét közepén lemegyek egy kedves érdeklődőhöz Szegedre. Ha valakit még érdekel a hírős városból a VF, valamelyik Demag, esetleg az új Live IC írjon nekem a cables@freemail.hu címre.Szeged híres, Kecskemét hírös város. https://m.logout.hu/bejegyzes/biker/hir ... varos.html
Jövő héten, valószínüleg a hét közepén lemegyek egy kedves érdeklődőhöz Szegedre. Ha valakit még érdekel a hírős városból a VF, valamelyik Demag, esetleg az új Live IC írjon nekem a cables@freemail.hu címre.
Power-R kábelek
Jövő héten, valószínüleg a hét közepén lemegyek egy kedves érdeklődőhöz Szegedre. Ha valakit még érdekel a hírős városból a VF, valamelyik Demag, esetleg az új Live IC írjon nekem a cables@freemail.hu címre.
Power-R kábelek
Múlt héten én is hazavittem egyet tesztelni.
Nem igazán hiszek az ilyen "voodoo" dolgokban, de ezt már nem kapja vissza Rudolf.
Jól hallható a változás a rendszeremben.
Biztatnék mindenkit, egy próbát megér!
S
Valaki kompakt VF-et tesztelni? (Aki eddig tesztelte, annál ott maradt)
cables@freemail.hu
Power-R IC kábel generációk
"Fehér" Jó
"Air-N" Nagyon jó
"Live" Legjobb
Érdeklődés, teszt saját rendszerben cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Power-R IC kábel generációk
"Fehér" Jó
"Air-N" Nagyon jó
"Live" Legjobb
Érdeklődés, teszt saját rendszerben cables@freemail.hu
A legkompaktabb VF eszköz. Tisztább, határozottabb zene a hozadéka.
Tesztelhető. Érdeklődés: cables@freemail.hu
Power-R kábelek
A legkompaktabb VF eszköz. Tisztább, határozottabb zene a hozadéka.
Tesztelhető. Érdeklődés: cables@freemail.hu
Ma készült egy kompakt változat a Virtuális föld-ből
Tesztelhető ez is, érdeklődés: cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Ma készült egy kompakt változat a Virtuális föld-ből
Tesztelhető ez is, érdeklődés: cables@freemail.hu
Fűtés-tápvezetékek csöves DIY erősítőhöz 24 A árammal előjáratott huzalból
Power-R kábelek
Fűtés-tápvezetékek csöves DIY erősítőhöz 24 A árammal előjáratott huzalból
Kísérletezgetek virtuális föld eszközökkel. Akit érdekel a téma keressen meg, tesztelgethetünk cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Kísérletezgetek virtuális föld eszközökkel. Akit érdekel a téma keressen meg, tesztelgethetünk cables@freemail.hu
Az elmúlt hónapokban kísérletek és tesztelések során kialakult egy olyan USB kábel szerkezet, amely kifejezetten analóg hangzású és olyan jó felbontású, hogy sikerrel veszi fel a versenyt a legnevesebb gyártók pl. Entreq USB kábeleivel, és ára igen kedvező.
Többen kértek olyan USB kábel változatot, amelyben nincs tápvezeték. Most készült egy ilyen is.
Tesztelhető saját rendszerben cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Az elmúlt hónapokban kísérletek és tesztelések során kialakult egy olyan USB kábel szerkezet, amely kifejezetten analóg hangzású és olyan jó felbontású, hogy sikerrel veszi fel a versenyt a legnevesebb gyártók pl. Entreq USB kábeleivel, és ára igen kedvező.
Többen kértek olyan USB kábel változatot, amelyben nincs tápvezeték. Most készült egy ilyen is.
Tesztelhető saját rendszerben cables@freemail.hu
Nagy árammal (24 A) elő-járatott huzalokból készült hálózati kábel. Tesztelhető saját rendszerben.
Érdeklődés cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Nagy árammal (24 A) elő-járatott huzalokból készült hálózati kábel. Tesztelhető saját rendszerben.
Érdeklődés cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Hálózati kábel huzalok elő-járatása
Pár hete kísérletezek a hálózati kábelekben használt huzalok nagy árammal történő elő-járatásával. Az alábbi ábrán látható a 24 A árammal több óráig járatott huzal zománcának szín-változása.
Huzaljáratás.jpg
Már készültek tápkábelek ezzel a technológiával is, kívánságra tesztelhetők. Érdeklődés: cables@freemail.hu
Első osztályú információ, köszönöm!