Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
- Denonavr
- Fórumlakó
- Értékelés: 277
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
Nemrég Shimano fórumtárstól vettem IC kábeleket, amiket előre utalás után gyorsan meg is kaptam, tökéletes állapotban
Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,
Merckx fórumtárs személyében egy gyors és korrekt embert ismerhettem meg. Ajánlom figyelmetekbe!
Hudee fórumtárstól vettem Dali hangsugárzókat.
Volt olyan kedves, hogy házhoz is vitte nekem őket.
Korrekt eladó!
Volt olyan kedves, hogy házhoz is vitte nekem őket.
Korrekt eladó!
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Bearing952 barátomat , mint kitűnő, hozzáértő partnert csak ajánlani tudom.
Köszönöm freeduck fórumtársam ajánlását, én is csak jót tudok mondani róla. Bárkinek ajánlom a vele való üzletet, gyors, pontos, szavahihető.
Ajánlom lehoczati fórumtársunkat. Gyors, pontos, korrekt eladó!
Sziasztok!
froli fórumtársunkat jöttem fényezni.
Több mint korrekt eladó, gyors megbeszélés után azt kaptam tőle amit elvártam. Volt olyan kedves, hogy még a szállításban is segített nekem. Mit segített, házhoz hozta a termékeket némi megbeszélt üzemanyagköltség fejében.
Korrekt, gyors, megbízható. Csak ajánlani tudom!
További szép estét mkinek!
froli fórumtársunkat jöttem fényezni.
Több mint korrekt eladó, gyors megbeszélés után azt kaptam tőle amit elvártam. Volt olyan kedves, hogy még a szállításban is segített nekem. Mit segített, házhoz hozta a termékeket némi megbeszélt üzemanyagköltség fejében.
Korrekt, gyors, megbízható. Csak ajánlani tudom!
További szép estét mkinek!
- giotto14
- Beköltözött
- Értékelés: 410
GaGu gyors, pontos, megbízható - ajánlott eladó
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Egyetértek, szerintem is nagyon korrekt.
Bár professzionális eladóról van szó, de mindeképpen kiemelném
contaxg fórumtársat! Nagyon segítőkész és szerintem szívvel-lélekkel űzi ezt a fejhallgatós témát. Magamfajta kis pénzű zenebarátnak pedig a fejhallgató egy kulcs a jobb minőségű zenehallgatáshoz!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
Rottel3D fórumtárs segítőkész, korrekt ember. A hirdetett portéka valóban makulátlan volt, szebben csomagolta, mint a gyárban, sőt a szállításban is készségesen segített. Mindenkinek őszintén ajánlom a vele való üzletelést.
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
Defqon6 fórumtárssal kötöttem sikeres üzletet, aki nemcsak flottul intézta az ügymenetet, de csomagolni is úgy tud, hogy na!!!
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
NADEger fórumtársat ajánlom mindenkinek. Nagyon segítőkész és rugalmas. Jó vele üzletelni.
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Drum, nordost, leonel, Tomathos, Alu, Szaki80, envagyok, Lemmy9, lacee, mimoo, dondusfi és Eric Cartman fórumtársak élvezik bizalmamat.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 670
kivételesen vásárlót szeretnék ajánlani: korrektségére szeretném felhívni a figyelmet Josi76 személyében!
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
avl2 fórumtárstól vásároltam, maximálisan korrekt és rugalmas.
- charlie-obrian
- V.I.P.
- Értékelés: 366
Bár professzionális eladóról van szó, de mindeképpen kiemelném contaxg fórumtársat! Nagyon segítőkész és szerintem szívvel-lélekkel űzi ezt a fejhallgatós témát. Magamfajta kis pénzű zenebarátnak pedig a fejhallgató egy kulcs a jobb minőségű zenehallgatáshoz!
"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)
"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)
- tannoy j303
- V.I.P.
- Értékelés: 137
tannoy j303 fórumtárssal kötöttem sikeres üzletet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szintúgy,ajánlom én is bitrograde fórumost ,minden a megbeszéltek szerint zajlott. Jó zenéket!
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
tannoy j303 fórumtárssal kötöttem sikeres üzletet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
- tannoy j303
- V.I.P.
- Értékelés: 137
Collx fórumost maximálisan ajánlom mindenkinek. Gyors ,korrekt,rugalmas,segitőkész. Gyors és sikeres üzletet kötöttünk.
- almera36
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 30
Jó szívvel ajánlom titus26 fórumtársat, nagyon korrekt volt az üzletelésünk kapcsán. PERCRE pontosan érkezett és még egyéb témában is segítségemre volt a beszélgetés során.
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok
flipperöcsi fórumtársat mindenkinek szívből ajánlom.hihetetlenül rugalmas volt amit ezúton is mégegyszer köszönök.Remélem kötünk még üzletet.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2112
Jó szívvel ajánlom nagynorbi fórumtársat bárkinek. Korrekt, kedves, intelligens ember.
Köszönöm az üzletet.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- igi
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 15
Köszönöm csabi71 kollégának a gyors, pontos, segítőkész üzletet.
A leírásnak megfelelő kábelt kaptam, nagyon kedvező áron.
Ajánlom
TOYBOY kollégától 3 ELP LP-t vettem.
Kiváló állapot, gondos csomagolás, értékarányos ár.
.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
TFG kollégától a hirdetésben szereplő minőségben, gondosan becsomagolt lemezeket kaptam.
Köszönöm és ajánlom!
Köszönöm és ajánlom!