Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kávéházi csevegő

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Kávéházi csevegő

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ennyit tudott ez a kávé + gép + barista

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Szerintem is jól felépített marketing csomag. Valljuk meg sem a pörkölő, sem a géppark, sőt meg merem kockáztatni sem az alapanyag nem lenne önmagában ellenfele a komolyabb pörkölők tételeinek. De így hogy jön a Mester, majd ő beállítja a kávéfőző gépet, meg kiválasztja a helyet, meg szabályozza a lángot ad az egésznek egy olyan személyi pluszt amire amúgy is nagyon vevő a gasztro (is). Egy jópofa színfolt, és ötlet.
A Frei is ettől megy.
Ügyesen felépített marketing.
Gyönyörű nagy masina és jó marketing. Az Iberital daráló hogy illik ehhez a képhez, erre még nem jöttem rá.
Aki megtervezte a kávézók gépparkját, na ö sem áll a szakma csúcsán.

A hónap kávéját ráadásul oldalra helyezték a jó kis Iber darálóba.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Jól. Pedig nem csak a felszolgálót kérdeztem. A bejáratnál van egy barista pult, ott összegyűlt 3-4 fő a személyzetből, de nem jutottunk közelebb. Végül találomra hoztam 2-t.
Na erről beszélek. 

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Szerintem meg nem feltétlenül ciki. A jó alapanyag és a kellő szakértelem sokkal többet nyom a latba a végeredmény tekintetében, mint, hogy a legújabb high-end berendezéseket használják-e.
Ez nyilván nem azt jelenti, hogy Iberital őrlőket kell bevetni, mint a frei-művekben.

Egy dual bojleres gép ne legyen már akkora gond, ráadásul nem is drágább, mint az a Faema.
Pl lehet venni ECM-ből is ilyet. 2 fej +3 kazán.
Egy ilyen étteremre is az jellemző még sajnos, hogy a kávé mennyire nem fontos még.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Megrendeltem mind a kettőből 1-1 kg-ot, majd megyünk érte.
OK. 8-4-ig át tudod venni már hétfőtől.

mdav88
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 29

Kávéházi csevegő

Hozzászólás Szerző: mdav88 »

Szerintem is jól felépített marketing csomag. Valljuk meg sem a pörkölő, sem a géppark, sőt meg merem kockáztatni sem az alapanyag nem lenne önmagában ellenfele a komolyabb pörkölők tételeinek. De így hogy jön a Mester, majd ő beállítja a kávéfőző gépet, meg kiválasztja a helyet, meg szabályozza a lángot ad az egésznek egy olyan személyi pluszt amire amúgy is nagyon vevő a gasztro (is). Egy jópofa színfolt, és ötlet.Erről van szó. 
A nagy átlag így is átlag feletti kávét kap és élvezik a varazst.
Frasi bácsi hisz benne, és több mint hihetően tálalja. Engem megvett.

Asgard
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 193

Kávéházi csevegő

Hozzászólás Szerző: Asgard »

Én személyesen még nem jártam náluk, csak kaptam a kavebol. Nyilván vannak határai, én sem ezt a vonalat iszom nap mint nap, de különlegességnek jó volt.
Az amit pedig nem marketingnek neveznek, a legjobb marketing. Adtak az egész dolognak egy attitűdöt, egy excluzivitast, egy elerhetetlenseget, ami ilyen manufakturalis szinten jól működik.
Nekem ez a meglátásom, nekem szimpatikus az egész, meg ha látom is benne a vakitast.
Szerintem is jól felépített marketing csomag. Valljuk meg sem a pörkölő, sem a géppark, sőt meg merem kockáztatni sem az alapanyag nem lenne önmagában ellenfele a komolyabb pörkölők tételeinek. De így hogy jön a Mester, majd ő beállítja a kávéfőző gépet, meg kiválasztja a helyet, meg szabályozza a lángot ad az egésznek egy olyan személyi pluszt amire amúgy is nagyon vevő a gasztro (is). Egy jópofa színfolt, és ötlet.

Asgard
Fórumlakó
Fórumlakó

Kávéházi csevegő

Jól értem? Az Anyukám Mondtában Gianni Frasi kávét forgalmaznak és a személyzetnek fogalma sincs a kávékról?

Jól. Pedig nem csak a felszolgálót kérdeztem. A bejáratnál van egy barista pult, ott összegyűlt 3-4 fő a személyzetből, de nem jutottunk közelebb. Végül találomra hoztam 2-t.

bluesfan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 61

Kávéházi csevegő

Hozzászólás Szerző: bluesfan »

Szerintem ciki, hogy Michlen díjas éttermekben ilyen gépeket használnak.
Szerintem meg nem feltétlenül ciki. A jó alapanyag és a kellő szakértelem sokkal többet nyom a latba a végeredmény tekintetében, mint, hogy a legújabb high-end berendezéseket használják-e.
Ez nyilván nem azt jelenti, hogy Iberital őrlőket kell bevetni, mint a frei-művekben.

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 547

Kávéházi csevegő

Hozzászólás Szerző: adamthebrave »

Ettől a kávétól még ez is jobb:
AVX Good Morning Pörkölt Kávé 1000 g
Én inkább ezt javasolnám:
AVX KV Mix Bronze Pörkölt Kávé 1000 g
Adagonként 10 Ft a különbség.
Folyamatosan frissen fogjuk pörkölni.
Vigyél 1-1 kg-ot és kóstoljátok meg mindkettőt.
Szegedi átvételt kell választani, így nincs szállítási költség.
Bronze kávé van az Audinál és a Mercinél is szegeden. Illy-t cserélték le.

Mi abban vagyunk jobbak a nagy cégektől, hogy tudunk vevő specifikusan pörkölni.
Ha sötétebb ízlik, akkor olyanra.

Megrendeltem mind a kettőből 1-1 kg-ot, majd megyünk érte.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Nekem ez a meglátásom, nekem szimpatikus az egész, meg ha látom is benne a vakitast.

Nekem a pasi nagyon szimpatikus, de ilyen kávét már ritkán iszom, az a Faema meg már rég nem álom. Szerintem ciki, hogy Michlen díjas éttermekben ilyen gépeket használnak.

mdav88
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 29

Kávéházi csevegő

Hozzászólás Szerző: mdav88 »

Nagyon kedvesen megfogalmaztad, hogy ez már nem a mi szintünk.
Én személyesen még nem jártam náluk, csak kaptam a kavebol. Nyilván vannak határai, én sem ezt a vonalat iszom nap mint nap, de különlegességnek jó volt.

Az amit pedig nem marketingnek neveznek, a legjobb marketing. Adtak az egész dolognak egy attitűdöt, egy excluzivitast, egy elerhetetlenseget, ami ilyen manufakturalis szinten jól működik.

Beni12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 169

Kávéházi csevegő

Hozzászólás Szerző: Beni12 »

Mikor Encsen voltam enni, hoztam is két zacsit. Nem tudom valahogy nem az én világom. Az étel finom, de a környék és maga a hely hát hmmmm.... Ember nem volt az egész étteremben akinek lövése lett volna hogy miben különböznek a kávék. Persze egy próbát megér, hátha valaki ezt a vonalat szereti. Van egy érdekes feelingje a nyíltlángos pörkölésnek, meg a matuzsálem leszabályzott hx-es gépeknek, szóval egy érdekes kalandnak jó.
Jól értem? Az Anyukám Mondtában Gianni Frasi kávét forgalmaznak és a személyzetnek fogalma sincs a kávékról? 

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Van egy érdekes feelingje a nyíltlángos pörkölésnek, meg a matuzsálem leszabályzott hx-es gépeknek, szóval egy érdekes kalandnak jó.
Nagyon kedvesen megfogalmaztad, hogy ez már nem a mi szintünk.

Asgard
Fórumlakó
Fórumlakó

Kávéházi csevegő

http://www.diningguide.hu/aki-nem-adott ... nni-frasi/
Mikor Encsen voltam enni, hoztam is két zacsit. Nem tudom valahogy nem az én világom. Az étel finom, de a környék és maga a hely hát hmmmm.... Ember nem volt az egész étteremben akinek lövése lett volna hogy miben különböznek a kávék. Persze egy próbát megér, hátha valaki ezt a vonalat szereti. Van egy érdekes feelingje a nyíltlángos pörkölésnek, meg a matuzsálem leszabályzott hx-es gépeknek, szóval egy érdekes kalandnak jó.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9372

Kávéházi csevegő

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Igen

3 500 3 600-ig milyen pörkölt kávét vegyek? Eddig Lavazza és társai mentek, szeretnék az irodába az AVX-esre átállni. Havi 2-3 kg a fogyasztásunk.

Ettől a kávétól még ez is jobb:
AVX Good Morning Pörkölt Kávé 1000 g
Én inkább ezt javasolnám:
AVX KV Mix Bronze Pörkölt Kávé 1000 g
Adagonként 10 Ft a különbség.
Folyamatosan frissen fogjuk pörkölni.
Vigyél 1-1 kg-ot és kóstoljátok meg mindkettőt.
Szegedi átvételt kell választani, így nincs szállítási költség.
Bronze kávé van az Audinál és a Mercinél is szegeden. Illy-t cserélték le.

Mi abban vagyunk jobbak a nagy cégektől, hogy tudunk vevő specifikusan pörkölni.
Ha sötétebb ízlik, akkor olyanra.

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Na ugye?
Igen

3 500 3 600-ig milyen pörkölt kávét vegyek? Eddig Lavazza és társai mentek, szeretnék az irodába az AVX-esre átállni. Havi 2-3 kg a fogyasztásunk.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Másik e-mail címmel sikerült.
Na ugye?

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Ezzel az itteni mail címmel biztosan nem vagy benne a rendszerben.
Már látom ezzel.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

OK, tedd át. Nincs elírva, mert a jelszóemlékeztető megjön, pont ezért nem értem. Megpróbálom egy másik e-mail címmel is.
Ezzel az itteni mail címmel biztosan nem vagy benne a rendszerben.

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

OK, tedd át. Nincs elírva, mert a jelszóemlékeztető megjön, pont ezért nem értem. Megpróbálom egy másik e-mail címmel is.
Másik e-mail címmel sikerült.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Tényleg nem tudnánk semmit tenni.
Mi nem látjuk a jelszavakat sem.

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Mi egy bérelt programot használunk.
Nem lehet, hogy el van írva a mail cím?
Mi nem tudunk semmit segíteni ez ügyben.

Átteszem inkább a csevegőbe, mert szerintem ott jobban ki lehet tárgyalni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kávéházi csevegő

Napok óta nem tudok a webshopba regisztrálni. Látszólag minden rendben, de ha be szeretnék lépni, akkor rossz adatok miatt megtagadja a rendszer. Kérek jelszóemlékeztetőt, meg is jön, a linken megváltoztatom a jelszót, de továbbra sem enged be.
Épp most regisztrált valaki szegedről 16:18-kor és már meg is rendelte 16:22-kor, tehát a rendszer működik.
Regisztrálj be újra.

Válasz küldése

Vissza: “Kávés csevegő”