A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Attila , több mint egy éve " eltűnt " . Én is próbáltam felvenni vele a kapcsolatot , nem sikerült . Aki esetleg tud kontaktot , (prívátban ) megköszönném !
Mivel a hirdető 2007 novembere óta nem lépett be, a topikot a felesleges körök elkerülése végett lezárom.
Ha esetleg mégis erre járna és még eladó a lejátszó, kérem privátban jelezni és megnyitom a topkot.
Attila , több mint egy éve " eltűnt " . Én is próbáltam felvenni vele a kapcsolatot , nem sikerült . Aki esetleg tud kontaktot , (prívátban ) megköszönném !
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
Nagy UP a Linnek! Nekem egy Pink Triangle van mellette, de vhogy mindig a Sondek kívánkozik vissza a rendszerbe...szerintem ez itt egy remek vétel! Hajrá
Linn LP12 Sondek, Origin Live Encounter, Benz-Micro Ace S H; Pink Triangle, Acos Lustre, Denon DL103
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III
Jól látom? Nem sikerült eladni a Sondek-et? Pedig igen csak bővült a hanglemezkínálat hozzá.
Solidsteel asztal, Isotek GII Sigmas tápszűrő
Linn Sondek Lp12,Mose-Hercules, Ittok LVII, EMT HSD 006 MC hangszedő
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,
Chario Aviator Cielo
Kábelek: Van den Hul
Valójában Linn Sondeket nincs értelme meghallgatás alapján venni. Nem mai futómű, és a múltja elég a döntéshez. Legalább is én így gondolom. Azt az embernek tudnia kell, hogy akarok -e Linn Sondek-et, vagy mást veszek inkább. Ennyi!!!
Igen, valahogy így van...
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Blue
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
Ojaj! Alig mertem belépni ide, nem néztem rá a topikra ezer éve.
Az úgy volt....
Szóval megvan még a Linn. Még csak meg sem hallgatta senki. Az első pár hónapban igazán komoly érdeklődő nem is volt.
Aztán varázsütésre többen is jöttek volna meghallgatni, de épp akkor született meg az első gyerekem. Lehet, hogy én vagyok körülményes, de nálam ez azzal járt, hogy a lakásban nem tudtam volna megoldani a nyugodt hallgatózást. Most már eltelt 4 hónap, el tudom küldeni othonról a gyereket, ha érdekel valakit a lemezjátszó.
üdv,
Attila
Szia
Az enyém is 4 hónapos de még nem tudom elküldeni:)
Hogy csinálod?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Ojaj:
Szóval megvan még a Linn. Még csak meg sem hallgatta senki. Az első pár hónapban igazán komoly érdeklődő nem is volt.
Valójában Linn Sondeket nincs értelme meghallgatás alapján venni. Nem mai futómű, és a múltja elég a döntéshez. Legalább is én így gondolom. Azt az embernek tudnia kell, hogy akarok -e Linn Sondek-et, vagy mást veszek inkább. Ennyi!!!
Solidsteel asztal, Isotek GII Sigmas tápszűrő
Linn Sondek Lp12,Mose-Hercules, Ittok LVII, EMT HSD 006 MC hangszedő
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,
Chario Aviator Cielo
Kábelek: Van den Hul
Ojaj! Alig mertem belépni ide, nem néztem rá a topikra ezer éve.
Az úgy volt....
Aztán varázsütésre többen is jöttek volna meghallgatni, de épp akkor született meg az első gyerekem. Lehet, hogy én vagyok körülményes, de nálam ez azzal járt, hogy a lakásban nem tudtam volna megoldani a nyugodt hallgatózást. Most már eltelt 4 hónap, el tudom küldeni othonról a gyereket, ha érdekel valakit a lemezjátszó.
Hm. Lehet nagyképű volt, bele szeretnék vágni az analógba, mivel egy linn elektronikán hallgatózom, az lp12 logikus lenne. A hirdetés miatt regisztráltam be, így jött a név...
Akkor hajrá és üdv ! - (a többi megy pm-ben)
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Blue
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
Hm. Lehet nagyképű volt, bele szeretnék vágni az analógba, mivel egy linn elektronikán hallgatózom, az lp12 logikus lenne. A hirdetés miatt regisztráltam be, így jött a név...
Linn LP12 Sondek, Origin Live Encounter, Benz-Micro Ace S H; Pink Triangle, Acos Lustre, Denon DL103
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III