Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- SoundMania
- V.I.P.

- Értékelés: 1290
Kábelezzünk
Digitális kábelnek a legtöbb esetben egy jó analóg IC egyik fele jobb (részletezőbb, analóg hangúbb) mint az árnyékolt v. koax kábelek. Ezt nagyon sok rendszerben tapasztaltuk.
Egyetértek!
Kábelezzünk
Digitális kábelnek a legtöbb esetben egy jó analóg IC egyik fele jobb (részletezőbb, analóg hangúbb) mint az árnyékolt v. koax kábelek. Ezt nagyon sok rendszerben tapasztaltuk.
Kábelezzünk
Nekem a Furutech jött be digit kábelnek, ja már megint.... Az Fx-Alpha-AG , ezüst kábele nagyon jó és árban sem vészes....12ezer/m vagy akár az U-X-Ag sem rossz 7ezerért.
just my 2 cent.
Nálam is ilyen van magasan (Fx-alpha-Ag) a legjobb pedig kipróbáltam elötte egy párat csak ajánlani tudom és most az ára is kedvező -
just my 2 cent.
Nálam is ilyen van magasan (Fx-alpha-Ag) a legjobb pedig kipróbáltam elötte egy párat csak ajánlani tudom és most az ára is kedvező -
"Az igazi barát szemből támad."
- kaboca36
- Fórumlakó

- Értékelés: 223
Kábelezzünk
Urak!
Van tapasztalata valakinek a Belden 9463-as kábellel?
Digitális kábelnek milyen lehetne?
Ugye ez nem egy 75-ös hanem 78 ohm-os Twinaxiális kábel.
https://www.anixter.com/en_uk/product-d ... B9463.html
Nekem a Furutech jött be digit kábelnek, ja már megint....
Az Fx-Alpha-AG , ezüst kábele nagyon jó és árban sem vészes....12ezer/m vagy akár az U-X-Ag sem rossz 7ezerért.
just my 2 cent.
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
Urak!
Hát ezt konkrétan nem tudom, de sztereo interconnect darabot használok digit kábelnek is.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kábelezzünk
Urak!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 887
Kábelezzünk
Sajnos tele vannak a kinai oldalak csupa hamisitvanyokkal. Es nem csak AN kabelebol, de mas cegek kableibol es termekeibol is. Ha a emlekezetem nem csal akkor a Nordost, Audioquest, Cardas es VdHul is kinalnak hasonlo beazonositasi lehetosegekek, de csak abban az esetben, ha a adott kabelt elkuldi az atvert vevo. Sajnos karterites nincs es az elkuldott hamis peldanyt megsemmisitik.
Azert az AN ceg egy picit baratsagosabb mivel meg elotte megfigyeli a hirdetest es nem az ezer euromat semmisitik meg amit postakoltsegen elkuldtem nekik.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Kábelezzünk
Sajnos tele vannak a kinai oldalak csupa hamisitvanyokkal. Es nem csak AN kabelebol, de mas cegek kableibol es termekeibol is. Ha a emlekezetem nem csal akkor a Nordost, Audioquest, Cardas es VdHul is kinalnak hasonlo beazonositasi lehetosegekek, de csak abban az esetben, ha a adott kabelt elkuldi az atvert vevo. Sajnos karterites nincs es az elkuldott hamis peldanyt megsemmisitik.
CD : Ayon CD1
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba
- tottyi
- Hazajáró lélek

Kábelezzünk
És hidd el, hogy valaki ezt megveszi...
A szomoru meg az, hogy aztan ebbol von le kovetkezteteseket es elkonyveli, hogy ezek a kabelek nem olyan jok mint amiket irnak rola es mar meg is szuletett egy velemeny/tapasztalat amit megoszt masokkal es elterjed egy tevhit.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Nezd meg a kabelen az Intercomnect kiirast.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9537
Kábelezzünk
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- tottyi
- Hazajáró lélek

Kábelezzünk
Védik a saját piacukat, de igen, rendes dolog tőlük.
Az viszont nagyon durva, hogy Ázsia ontja mindenből a szemetet, meg a masolatokat, hamisítványokat, ezt világviszonylatban kellene valahogyan szankcionálni, vagy én érzem csak ennek a súlyát?
Az meg másik kérdés, hogy valaki elhiszi azt a dumát, hogy "abból a gyárból jön ez is, csak a hétvégén csinálják", vagy "kilopott alapanyagból, de mindenben megegyezik az eredetivel" stb. Valljuk be, ez önámítás.
Azert ez eleg rendes toluk, hogy barkinek segitenek beazonositani, hogy hamis-e a kabel az meg szomoru, hogy Azsia meg ennyire utanoz mindent de az tetszett amikor kina kitalalt valamit es a nyugat meg leutannozta akkor fel voltak haborodva, hogy micsoda dolog ez. Védik a saját piacukat, de igen, rendes dolog tőlük.
Az viszont nagyon durva, hogy Ázsia ontja mindenből a szemetet, meg a masolatokat, hamisítványokat, ezt világviszonylatban kellene valahogyan szankcionálni, vagy én érzem csak ennek a súlyát?
Az meg másik kérdés, hogy valaki elhiszi azt a dumát, hogy "abból a gyárból jön ez is, csak a hétvégén csinálják", vagy "kilopott alapanyagból, de mindenben megegyezik az eredetivel" stb. Valljuk be, ez önámítás.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kábelezzünk
Azert ez eleg rendes toluk, hogy barkinek segitenek beazonositani, hogy hamis-e a kabel az meg szomoru, hogy Azsia meg ennyire utanoz mindent de az tetszett amikor kina kitalalt valamit es a nyugat meg leutannozta akkor fel voltak haborodva, hogy micsoda dolog ez. Védik a saját piacukat, de igen, rendes dolog tőlük.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Kábelezzünk
Ne legyenek illúzióink. Az alábbi közleményt az Audio Note tette közzé egy közösségi oldalon:
Time for another reminder about buying 'bargain' items from certain well known auction sites...
We spotted this the other day on eBay (it's since been removed after we reported it as a counterfeit product); a fake pair of 'ISIS' interconnects... or as the morons who knocked it up on their kitchen table wrote on the jacket 'intercomnect'...
Everything about this cable is wrong, from the spelling and text on the jacket, to the jacket material, the thickness of the cable, the connectors, even the box is an obvious fake...
Here is our simple recommendation; if you are tempted to purchase any Audio Note (UK) products from the Far East or from eBay, PLEASE contact us first with a link to the auction. We will be able to confirm if the product appears to be genuine or - as is most likely the case - not.
ANY Audio Note (UK) product or component you see listed on Alibaba.com, Taobao.com, or any other Far East / Asian auction site will definitely be counterfeit. DEFINITELY. So if you are tempted to buy it, you have been warned, and you only have yourself to blame.
If you've purchased cables - or any other products - and are worried about their authenticity, please contact us, and we will be happy to authenticate them for you, free of charge.
Azert ez eleg rendes toluk, hogy barkinek segitenek beazonositani, hogy hamis-e a kabel az meg szomoru, hogy Azsia meg ennyire utanoz mindent de az tetszett amikor kina kitalalt valamit es a nyugat meg leutannozta akkor fel voltak haborodva, hogy micsoda dolog ez.
Ne legyenek illúzióink. Az alábbi közleményt az Audio Note tette közzé egy közösségi oldalon:
Time for another reminder about buying 'bargain' items from certain well known auction sites...
We spotted this the other day on eBay (it's since been removed after we reported it as a counterfeit product); a fake pair of 'ISIS' interconnects... or as the morons who knocked it up on their kitchen table wrote on the jacket 'intercomnect'...
Everything about this cable is wrong, from the spelling and text on the jacket, to the jacket material, the thickness of the cable, the connectors, even the box is an obvious fake...
Here is our simple recommendation; if you are tempted to purchase any Audio Note (UK) products from the Far East or from eBay, PLEASE contact us first with a link to the auction. We will be able to confirm if the product appears to be genuine or - as is most likely the case - not.
ANY Audio Note (UK) product or component you see listed on Alibaba.com, Taobao.com, or any other Far East / Asian auction site will definitely be counterfeit. DEFINITELY. So if you are tempted to buy it, you have been warned, and you only have yourself to blame.
If you've purchased cables - or any other products - and are worried about their authenticity, please contact us, and we will be happy to authenticate them for you, free of charge.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kábelezzünk
Kábelezzünk
köszönöm mindenkinek, a segítséget. funker
- hollohazi
- Törzsvendég

- Értékelés: 314
Kábelezzünk
A Daruma viszont jó ötlet volt, nehogy eladd. Én megtettem, azóta is bánom. Különösen a futómű alatt lehet nagyon jó. Keményfával is használható lesz, én először keményfa vágódeszkát próbáltam, majd lépcsőlap elemet, amíg eljutottam a tömb bütü keményfa tömbökig. Még a hangsugárzó lábazat alatt is ez van ma már . Az viszont igaz, hogy minden fafajtának más-más hangja van.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
Kábelezzünk
Hasonló véleményen vagyok én is.
Szerintem a prioritás:
1. Maximális akusztikai környezet
( pl egy rosszul csillapított szobában legalább olyan torzítások jelentkeznek, mint egy hibás hangdoboz esetén)
2. Üveglap kiváltása
3. Elektronika vizsgálata
Szerintem funker kolléga rendszere nem a kábelektől fog jobb lenni első körben...
Szerintem sorrendben és árban az üveglap próba, aztán minimálisan jó akusztika, majd a készülékek átnézése.
Ha semmi változás, akkor esetleg kábelcsere próba, aztán meg teljesen már irány...
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
Hát igen, sok elterjedt kábel olyan egyenhangot produkál, hogy abból még a zenét is nehéz kibogozni. Pl a vdH CS122 és Thunderline páros képes a legjobb kombót is halálosan tönkrevágni. Gyenge kábellel nehéz eljutni jó komponensekhez, mert előbb feladja a szerencsétlen vagy nem hall semmi különbséget erősítők, hangsugárzók vagy CD-k között.
No igen. Ezekről nem is beszélve! Sztem is az említett rendszerhez jobb választás az Audio Note kábelezés.
Kábelezzünk
Hát igen, sok elterjedt kábel olyan egyenhangot produkál, hogy abból még a zenét is nehéz kibogozni. Pl a vdH CS122 és Thunderline páros képes a legjobb kombót is halálosan tönkrevágni. Gyenge kábellel nehéz eljutni jó komponensekhez, mert előbb feladja a szerencsétlen vagy nem hall semmi különbséget erősítők, hangsugárzók vagy CD-k között.
Szerintem funker kolléga rendszere nem a kábelektől fog jobb lenni első körben...
Szerintem sorrendben és árban az üveglap próba, aztán minimálisan jó akusztika, majd a készülékek átnézése.
Ha semmi változás, akkor esetleg kábelcsere próba, aztán meg teljesen már irány...
Kábelezzünk
Az egyszerü kábelek érzetre akár 15-20 %-ot is torzítanak. Nem tudom hogyan szólhatna jól vele valami.
De ilyen torzítós a ksl spc meg az AN L is még.
Persze amíg ezekhez van szokva az ember addig nem nagyon veszi észre.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5280
Kábelezzünk
Az egyszerü kábelek érzetre akár 15-20 %-ot is torzítanak. Nem tudom hogyan szólhatna jól vele valami.
Totális tévedés.
Ha tudnád, hogy szól a 20%-os (thd) torzítás, nem irkálnál ilyet.
A rendkívül koszos és rossz érintkezőjű kábel tud csak ilyet...
Gyártmánytól függetlenül...
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
Másként látom. Egyszerű kábelekkel szóljon 'elfogadhatóan', utána lehet jobb kábelekkel finomhangolni.
Másként látom. Egyszerű kábelekkel szóljon 'elfogadhatóan', utána lehet jobb kábelekkel finomhangolni.
Ezt osztom.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kábelezzünk
Ezt osztom.
Kábelezzünk
Szóval.... Ha tudnánk valójában mit is szeretnél...?
Amúgy az a gond az olcsó drótokkal, hogy azokkal tényleg csak elhangolgatod erre-arra a rendszert. Egy igazán jó kábel mást csinál. Ha azzal ki tudnád próbálni a rendszered és akkor sem tetszik, nos akkor javasolnám csak az elektronikák cseréjét.
.
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
mint ahogyan írtam , első körben kiiktatom az edzett üveglapot, ( meglátjuk az eredményt) következő lépés a hangfal drótok cseréje, egy kedves fórumtárs ajánlásával, kipróbálom az ECOSSE angol kábeleket. ha ezek a lépések sem hozzák nálam a várt eredményeket, akkor valószínű az elektronikák megnézetése lesz a következő állomás.
Szóval.... Ha tudnánk valójában mit is szeretnél...?
Amúgy az a gond az olcsó drótokkal, hogy azokkal tényleg csak elhangolgatod erre-arra a rendszert. Egy igazán jó kábel mást csinál. Ha azzal ki tudnád próbálni a rendszered és akkor sem tetszik, nos akkor javasolnám csak az elektronikák cseréjét.