Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen zenét hallgatsz?
Milyen zenét hallgatsz?
Számomra Satie inkább ez:
ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 465
- Kapcsolat:
Milyen zenét hallgatsz?
Annak aki netán keveselné a modern zenét a topikban. Nagy kedvencem a darab. Érdekes mód a nejem nem szereti.
https://www.youtube.com/watch?v=cr3_fzwtfgo
Megértem a nejed.
Milyen zenét hallgatsz?
Ők már tényleg csak járókerettel tudnának stage jumpingolni. Viszont egy Stones koncerten simán el tudnának vegyülni a tömegben.
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
Milyen zenét hallgatsz?
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
Milyen zenét hallgatsz?
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Milyen zenét hallgatsz?
Mindjárt itt a hétvége, milyen királyság ez már!!!!
Gyula
Milyen zenét hallgatsz?
Annak aki netán keveselné a modern zenét a topikban. Nagy kedvencem a darab. Érdekes mód a nejem nem szereti.
https://www.youtube.com/watch?v=cr3_fzwtfgo
Milyen zenét hallgatsz?
Azt a 3. tételt nem tudom, hogy tudták így összerakni. A beszédszerű zene egyik legjobb példája.
Milyen zenét hallgatsz?
Hogy ki az a Walter Lehmayer? 1973-tól 20 éven át ő volt a bécsiek szólamvezető oboistája. Csak miatta kapcsoltam be az újévi koncerteket.
https://www.youtube.com/watch?v=-7fQaCF3KuM
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 465
- Kapcsolat:
Milyen zenét hallgatsz?
Az ember általában délre vágyódik el, esetleg nyugatra, de engem mostanában egyre inkább északi desztinációk érdekelnek. Ez a lemez, meg egyenesen fantasztikus.
Igen, tényleg nagyon jó. A mindenféle jazz mellett már elég régóta rá vagyok izgulva az északiakra - skandináv, lengyel.
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
Milyen zenét hallgatsz?
Az ember általában délre vágyódik el, esetleg nyugatra, de engem mostanában egyre inkább északi desztinációk érdekelnek. Ez a lemez, meg egyenesen fantasztikus.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
Milyen zenét hallgatsz?
Szóval azért hallgatják annyian mert következetesen föléfúj? Mint itt pl? Ez a titok?
Nem tudom mi a titok, de neki köszönhetjük a számtalan, jobbnál jobb feldolgozást is.
https://youtu.be/L9KC0yu1lIw?list=RDL9KC0yu1lIw
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
Milyen zenét hallgatsz?
Végre találtál magadnak egy zenész vitapartnert. Vigyázz!!
Nyomban pezsgőt bontok. Vagy inkább cseréljek gatyát?
Milyen zenét hallgatsz?
Fogalmam sincs, hogy miért intonált rossz helyre, viszont számomra kellemes hallgatni. Meg gondolom rajtam kívül még pár millió embernek...
Tényleg nagyon jó a zenéje. Nem vagyok rajongója de bármikor hallom őt mindig lenyűgöz. A linkelt nóta különösen megkapó. Még akkor is ha időnként totálisan fals.
Valamit nagyon tudott ő. Ezt az is bizonyítja, hogy ha rájöttek volna a titkára már egy csomóan utánoznák. Így marad az egyedüli és megismételhetetlen Miles Davis.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8986
Milyen zenét hallgatsz?
Sosem értettem, hogyan ez a jazz szervező erő hogyan tudott munkássága során szinte minden hangot rossz helyre intonálni, pláne annak fényében, hogy akiket maga köré gyűjtött azok mind adtak a hangi tisztaságra.
Fogalmam sincs, hogy miért intonált rossz helyre, viszont számomra kellemes hallgatni. Meg gondolom rajtam kívül még pár millió embernek...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Milyen zenét hallgatsz?
Csak átültettem a gondolatait, amit a magyar oboisták intonációs problémáiról írt, miszerint nem hangológépre fújnak be, és ezért játszanak hamisan a hangszerükön.(kivéve a Hadady Laci)
De biztos vagyok benne, hogy a professzor úr(?) tud jobb/tisztább felvételt ajánlani ezekből a Davis nótákból! (talán Karajantól?)
Milyen zenét hallgatsz?
Szóval azért hallgatják annyian mert következetesen föléfúj? Mint itt pl? Ez a titok?
Ki, és miért hallgatja Davis zenéjét?
Lehet, hogy nem öt csíkban/vonalban/ kell gondolkodni...Ő sem tette, inkább felszívta!
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
Milyen zenét hallgatsz?
https://www.youtube.com/watch?v=bH8GeQZ ... HrK5e965a9
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |