Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Mindkettő alkalmas. Nagyon nehéz lenne eldönteni. Talán a Krell tisztább (nekem sterilebb), de nem egy időben hallottam őket.
És ha ott van mellettük a Naim Nait XS is?
De ezek már elég jó hangú masinák nem?
Most egy Audiolab 8000SE-m van átmenetileg.
Előtte Advance Acoustic MAP 306 volt.
Ezekhez viszonyítva melyik lenne a legnagyobb előrelépés?
Sztereó erősitők
Mindkettő alkalmas. Nagyon nehéz lenne eldönteni. Talán a Krell tisztább (nekem sterilebb), de nem egy időben hallottam őket.
Az Anthem jóval olcsóbb ha az számít.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Sztereó erősitők
300 és 450 ezer ft között (használt ár) mit ajánlanátok jazzhez ha integráltban és tranzisztorosban gondolkodom.
Precíz, dinamikus hang kellene szép nagy térrel, nagy tisztasággal.
Ezeken gondolkodom:
Krell kav 400XI
Anthem Integrated 225
- kaboca36
- Fórumlakó
- Értékelés: 223
Sztereó erősitők
kerestem képeket, köszi!
ha szét akarnám szedni a sajátom, esetleg tudtok valami buktatót, mire vigyázni kell? vagy csak szét kell csavarozni és lejön a kaszni gond nélkül, meg vissza is ugyanígy. (?)
szerintem ne akard......... de ha sokáig szeretnéd hallgatni szívesen felújitom neked. Én egy Nad 3020-ast és egy 307-est adtam a haveromnak azóta sem ugrál hogy neki másik erősitő kellene.
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).
Sztereó erősitők
kerestem képeket, köszi!
ha szét akarnám szedni a sajátom, esetleg tudtok valami buktatót, mire vigyázni kell? vagy csak szét kell csavarozni és lejön a kaszni gond nélkül, meg vissza is ugyanígy. (?)
Sztereó erősitők
Az márpedig nagy,vastag gombelem, szárnyakkal...
- kaboca36
- Fórumlakó
- Értékelés: 223
Sztereó erősitők
köszi!
az a 4db gombelem szerűség, ami oda van fogva egyenként 2db csavarral (bocsánat a dilettanciáért) 0:36-nál
https://youtu.be/mItdWZ7_HBA?t=36s
az micsoda, ha lehet tudni?
Csak nem a 4 darab tranzisztorra gondolsz?? gombelem...... you made my day. lol
Amúgy a video nem jó,mert ott már a felújitott állapot van.....keres képeket a google-on......
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
Sztereó erősitők
Talán ebből látsz valamit: https://www.youtube.com/watch?v=mItdWZ7_HBA
köszi!
az a 4db gombelem szerűség, ami oda van fogva egyenként 2db csavarral (bocsánat a dilettanciáért) 0:36-nál
https://youtu.be/mItdWZ7_HBA?t=36s
az micsoda, ha lehet tudni?
Van esetleg valaki, aki látott NAD 3020-ast belülről, és emlékszik is rá, hogy milyen? Mert vettem egyet, de szeretném ellenőrizni, hogy valóban eredeti alkatrészek vannak-e benne.
Esetleg lefotózom és beposztolom ide.
- kasumi
- V.I.P.
- Értékelés: 439
Sztereó erősitők
Van esetleg valaki, aki látott NAD 3020-ast belülről, és emlékszik is rá, hogy milyen? Mert vettem egyet, de szeretném ellenőrizni, hogy valóban eredeti alkatrészek vannak-e benne.
Újratervezés
Sztereó erősitők
Van valakinek tapasztalata a következő két előfokkal?
Audio research LS27
Cary audio 05
A Cary-t nem ismerem, az LS27 viszont az egyik legjobb előfok amit valaha hallottam.
Sztereó erősitők
Audio research LS27
Cary audio 05
A Cary-t nem ismerem, az LS27 viszont az egyik legjobb előfok amit valaha hallottam.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Sztereó erősitők
Audio research LS27
Cary audio 05
- PrinceHerceg
- Fórumlakó
- Értékelés: 95
Sztereó erősitők
A 7-es sorozatra is céloztam, volt nekem is belőle, de rá jöttem, hogy csak nagyon túlmisztifikált a hang minősége és az ára is....
A Kenwood lazán odaveri mindenben...és nem esik szét a hangképe nagy hangerőn sem úgy mint a Pio-nak.
Kíváncsi leszek rá, mert épp most nyertem egy A-717 MK2-es szörnyet a Német SEBay-on 60k-ért, szállítással együtt! Sztereóra kezdésnek csak nem lehet olyan rossz!
Sztereó erősitők
Igazad van és ezekre a Kenwoodokra bármit rá köthetsz, nem fog szégyent vallani. Nekem is volt már sokféle hasoló erősítőm de alul maradtak a kenwood mögött mind hangban mind pedig dinamikában is. És itt beszélek a Pioneer, Onkyo, Denon...stb.termékekről. Csak azért megy mert jön helyette a KA-7090R .
Gratulálok a váltáshoz, nálam volt mind a kettő és a KA-7090-es sokkal jobbnak bizonyult a régebbi vashoz képest. Persze egy valódi audiofil erősítő még negyed ekkora teljesítmény mellett is reggelire elfogysztja ezeket a korabeli nagy vasakat, legfeljebb ez utóbbiak nem olyan látványosak.
Sztereó erősitők
Igazad van és ezekre a Kenwoodokra bármit rá köthetsz, nem fog szégyent vallani. Nekem is volt már sokféle hasoló erősítőm de alul maradtak a kenwood mögött mind hangban mind pedig dinamikában is. És itt beszélek a Pioneer, Onkyo, Denon...stb.termékekről. Csak azért megy mert jön helyette a KA-7090R .
Azért ezt így nem lehet tényként állítani! Azért mert mint tudjuk ez erősen szubjektív. Nem minden elektronika passzolhat ugyan ahhoz a rendszerhez, hangsugárzóhoz, illetve az a fránya ízlés is ugye!
Nekem is volt többféle erősítőm, Kenwood is, de nekem meg annak a hangképe nem jött be, viszont az Onkyoé igen..(A9711) Persze kinek mi, ezért jó többet is kipróbálni. Nekem a Monitor Audio, Tannoy, Onkyo "trió" jött be..
Egyébként szép, és jó gép a Kenwood is, minőségi vas.. Up neki!
Sztereó erősitők
U.P a ritka "dögnek"
Pioneer erősítő alatt pontosan mire célzol, csak mert én is épp venni készülök egy A-7xx-es modellt, ha találok persze!
A 7-es sorozatra is céloztam, volt nekem is belőle, de rá jöttem, hogy csak nagyon túlmisztifikált a hang minősége és az ára is....
A Kenwood lazán odaveri mindenben...és nem esik szét a hangképe nagy hangerőn sem úgy mint a Pio-nak.
- PrinceHerceg
- Fórumlakó
- Értékelés: 95
Sztereó erősitők
"És itt beszélek a Pioneer, Onkyo, Denon...stb.termékekről.""
U.P a ritka "dögnek"
Pioneer erősítő alatt pontosan mire célzol, csak mert én is épp venni készülök egy A-7xx-es modellt, ha találok persze!
Sztereó erősitők
Szépeket!
Azt szeretném megkérdezni, hogy általánosságban egy hangerő poti képes lehet-e beleszólni a hangképbe?
Köszönöm!
Vegulis ez a dolga...
Sztereó erősitők
Szépeket!
Azt szeretném megkérdezni, hogy általánosságban egy hangerő poti képes lehet-e beleszólni a hangképbe?
Köszönöm!
Nem is kicsit. Egy érthető írás erről a témáról (is). http://whiteful.50webs.com/ (klikk a fórumok, majd az erősítők fülre)
- prando
- V.I.P.
- Értékelés: 160
Sztereó erősitők
Mindenképpen, ugyanis a jel, átmegy rajta. Elég, ha abból indulunk ki, hogy mi történik akkor, amikor a poti, eloxidálódik.
Köszönöm!
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 96
Sztereó erősitők
Szépeket!
Köszönöm!
Mindenképpen, ugyanis a jel, átmegy rajta. Elég, ha abból indulunk ki, hogy mi történik akkor, amikor a poti, eloxidálódik.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- prando
- V.I.P.
- Értékelés: 160
Sztereó erősitők
Szépeket!
Köszönöm!
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy használt Pioneer A10 erősítőt a Pioneer PL-200 lemezlejátszómhoz. Az erősítőt személyesen nem tudtam megtekinteni, de kaptam róla videót működés közben a meggyőződés érdekében. Hangfalaim még nincsenek, de beszerzésük folyamatban van.
Azonban ki szerettem volna próbálni fejhallgatóval az erősítőt, így csatlakoztattam azt és a lemezlejátszót is az erősítőhöz. Nem bírta sokáig és lekapcsolt... azóta nem tudom még csak bekapcsolni se az erősítőt.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, vajon mit csináltam rosszul.
[kezdő a témában]
Sztereó erősitők
Sziasztok
denon avr 2802 erősitöhöz keresek távirányitott
köszönöm
Próbáld meg itt.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/foru ... 91k-keres/
.