Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Én nem azt mondtam, hogy nem jobb egy bizonyos szint felett az MC. (ne forgasd ki a szavam)
Csupán arra a megjegyzésedre reagáltam, hogy "MM hangszedőt nem javasolnék.Gyengék."
Azt hiszem ez nem képezhet vitát senkinél ...szerintem mindenki hallgatott már MC10-et...20-at és társait még a hőskorban.
"Sokszor már nem is a zenére figyelnek az emberek,hanem,hogy milyenek a hangok egyenként..Pedig az összhang a lényeg és,hogy mit okoz Neked!"
DD persze! :) Volt egy pár egyszerű szíjhajtásos lemezjátszóm is, de meguntam őket... A "csúcs" egy Pro-Ject Debut Carbon III volt, de azt valahogy nem tudtam beállítani rendesen, vagy egyszerűen nem volt jó a konfig. Borzasztó szar hangja volt, még a PL-200-hoz képest is.. Vagy rossz a fülem! :) Ne aggódj nem rossz:)))Szerintem a szíj az nadrágba való
Lemezjátszó
DD persze! :) Volt egy pár egyszerű szíjhajtásos lemezjátszóm is, de meguntam őket... A "csúcs" egy Pro-Ject Debut Carbon III volt, de azt valahogy nem tudtam beállítani rendesen, vagy egyszerűen nem volt jó a konfig. Borzasztó szar hangja volt, még a PL-200-hoz képest is.. Vagy rossz a fülem! :) Ne aggódj nem rossz:)))Szerintem a szíj az nadrágba való
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2104
Lemezjátszó
Akkor mosasd ki a füled és hallgass meg egy hasonló árú mc-t!
Nemrég hallottam Exactot meg Elyst. Ha szerinted ezek jók ?!?!?!?!
Én nem azt mondtam, hogy nem jobb egy bizonyos szint felett az MC. (ne forgasd ki a szavam)
Csupán arra a megjegyzésedre reagáltam, hogy "MM hangszedőt nem javasolnék.Gyengék."
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”
Lemezjátszó
Szia
Hát azt nem tudom..
Nem egyszerű mtalálni a mfelelő hangszedőt:(
De a gyalu nagyon tetszik:)
Ugye DD?
DD persze! :) Volt egy pár egyszerű szíjhajtásos lemezjátszóm is, de meguntam őket... A "csúcs" egy Pro-Ject Debut Carbon III volt, de azt valahogy nem tudtam beállítani rendesen, vagy egyszerűen nem volt jó a konfig. Borzasztó szar hangja volt, még a PL-200-hoz képest is.. Vagy rossz a fülem! :)
www.nanoenergizer.hu
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Sonofer SF6 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Sonofer SF6 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Helyből egy jobb lemezjátszót kell venni.
Szerintem egy rega p3 a rút kiskacsához képest egy műszaki mestermű de egyébként semmi különös..
Nem csoda,hogy minden firlefranc javít rajta.
Vagy legalábbis hallhatóan másképp szól.
Kar ellensúly,karkábel,külső táp,lemezalátét,mittomènmik..
Ha veszel egy alap regát ezek az upgrade-k mindig izgatni fogják a fantáziát.
Cserélsz valamit.
Faszább!Cserélsz még valamit,mit ad isten megen jobb.
De egyszer vége és ott állsz egy szénné tuningolsz rega mellet és nem érted miért nem szereted.
Tudom ez nagyon sarkos így.
És nem bántani akarom a rega tulajokat.
De 240ezer ft nagyon sok egy több sebből vérzô lemezjátszóra.
Azért egy ennyi értékre feltuningolt rega már nem vérzik sok sebből és elég tisztességes a hangja is.
Nem hinném hogy sok alternatíva van helyette.
Leginkább persze egy Systemdek. De az meg más zenéken jobb inkább mint a Rega.
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1217
Lemezjátszó
Helyből egy jobb lemezjátszót kell venni.
Szerintem egy rega p3 a rút kiskacsához képest egy műszaki mestermű de egyébként semmi különös..
Cserélsz valamit.
De egyszer vége és ott állsz egy szénné tuningolsz rega mellet és nem érted miért nem szereted.
Azért egy ennyi értékre feltuningolt rega már nem vérzik sok sebből és elég tisztességes a hangja is.
Nem hinném hogy sok alternatíva van helyette.
Leginkább persze egy Systemdek. De az meg más zenéken jobb inkább mint a Rega.
Nem.
- sub platter + orsó csapágy
- külső PSU + lineáris táp
- tonearm counter weight
Meg ne felejtsd ki a jó hangszedőt sem!
- SoundMania
- V.I.P.
Lemezjátszó
Nem.
- tonearm counter weight
Meg ne felejtsd ki a jó hangszedőt sem!
Uhhh... most nézem, hogy benéztem... nekem valamiért az Elys 2 ugrott be... Sorry!
Az Exact jó kis hangszedő....
De azért nem jobb mint egy Eroica!
- SoundMania
- V.I.P.
Lemezjátszó
Uhhh... most nézem, hogy benéztem... nekem valamiért az Elys 2 ugrott be... Sorry!
Az Exact jó kis hangszedő....
De azért nem jobb mint egy Eroica!
Pl.valaki tud-e ..konkrétan erről a készülékről valamit?Gondolva arra,hogy nem nagy e kis országunk és a tulajdonosok váltják egymást ill. volt-e már valakinek ilyen Linn-je
Sanyi nem szokta olcsón adni a készülékeit. Szerintem amennyibe ez kerülni fog sokkal jobbat vehetsz. Talán hangszedővel együtt is.
Az axis sztem elég alap modell.
Ha komolyzenét meg jazzt hallgatsz akkor inkább egy Systemdeket javasolnék. Ha rockot meg elektronikusabb zenéket akkor regát de erősen tuningolva.
- SoundMania
- V.I.P.
Lemezjátszó
Pl.valaki tud-e ..konkrétan erről a készülékről valamit?Gondolva arra,hogy nem nagy e kis országunk és a tulajdonosok váltják egymást ill. volt-e már valakinek ilyen Linn-je
Sanyi nem szokta olcsón adni a készülékeit. Szerintem amennyibe ez kerülni fog sokkal jobbat vehetsz. Talán hangszedővel együtt is.
Az axis sztem elég alap modell.
Ha komolyzenét meg jazzt hallgatsz akkor inkább egy Systemdeket javasolnék. Ha rockot meg elektronikusabb zenéket akkor regát de erősen tuningolva.
Lemezjátszó
A hangkarba illő hangszedő,tűnyomás stb...beállítva,korrekt elhelyezés pl különböző konzolok,állványok,jó phono fokozat.Sajnos elég sok helyen ezek a dolgok hiányoznak vagy csak részben vannak jelen.Az új P3 nagyon sikeres itthon mind külföldön nem ártanak neki ezek az udvariatlan beszólások az árral kapcsolatban.Itthon is jól fogy!Az ár nyilván relatív,de kérdezzétek meg Lacee fórumtársat a használt régi “olcsó” lemezjátszókról.Sajnos van ezirányú tapasztalata.
Bocsánat az udvariatlanságért,!!!!!!!,de én még azon nemzedék közé tartozom,amikor nem egy havi fizetés kellett -sőőőőt-egy valamire való cuccért és nem volt luxus a hi-fi!Ezzel remélem nem sértettem meg senkit!
"Sokszor már nem is a zenére figyelnek az emberek,hanem,hogy milyenek a hangok egyenként..Pedig az összhang a lényeg és,hogy mit okoz Neked!"
De még mekkora.
- SoundMania
- V.I.P.
Lemezjátszó
De még mekkora.
Nekem az új RB330-al nincs beállítási gondom.A Dacia Dusterre nem szeretnék reagálni.Azt viszont tudom hogy milyen lemezjátszókat cserélnek mostanság Regákra.Köszönöm itt kiszálltam.Ne tartsd magadban
Lemezjátszó
Nekem az új RB330-al nincs beállítási gondom.A Dacia Dusterre nem szeretnék reagálni.Azt viszont tudom hogy milyen lemezjátszókat cserélnek mostanság Regákra.Köszönöm itt kiszálltam.Ne tartsd magadban
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
A hangkarba illő hangszedő,tűnyomás stb...beállítva,korrekt elhelyezés pl különböző konzolok,állványok,jó phono fokozat.Sajnos elég sok helyen ezek a dolgok hiányoznak vagy csak részben vannak jelen.Az új P3 nagyon sikeres itthon mind külföldön nem ártanak neki ezek az udvariatlan beszólások az árral kapcsolatban.Itthon is jól fogy!Az ár nyilván relatív,de kérdezzétek meg Lacee fórumtársat a használt régi “olcsó” lemezjátszókról.Sajnos van ezirányú tapasztalata.
A pirossal kiemelt idézetet, nem veszem komolyan, erre nem is reagálok. >>> ezeken a dolgokon (itt sokan) már régen túl vagyunk
Ami a sikerességét illeti a P3-nak, kétség nem férhet hozzá, de ettől még nem kell szemet hunyni a gyengeségein. Had ne soroljam, de pl. az RB-300 és reinkarnációi komoly fejtörést okoz annak, aki komolyan gondolja a setup-ot. Tudom miről beszélek, én külső hangkarral hallgattam a regámat, mert nem bírtam elviselni, hogy pontatlan az anti skating, hogy mást ne is említsek.
Még valamit!Az új P6-ból azért nem tudtam kielégíteni az itthoni igényeket mert annyira sikeres hogy nem tudnak annyi darabszámot gyártani!Csak mellékesen a Rega havi 5000db lemezjátszót gyárt.Ennyit arról hogynem éri meg az árát.A Dacia Duster jut eszembe erről...
Lemezjátszó
Még valamit!Az új P6-ból azért nem tudtam kielégíteni az itthoni igényeket mert annyira sikeres hogy nem tudnak annyi darabszámot gyártani!Csak mellékesen a Rega havi 5000db lemezjátszót gyárt.Ennyit arról hogynem éri meg az árát.A Dacia Duster jut eszembe erről...
Azért azt tisztázzuk, hogy ezekkel a fejlesztésekkel komoly kihívója csak (újonnan) 4-5 kiló körül akad.Lehet.Nem vagyok képben a mai új lemezjátszókkal..
Lemezjátszó
Azért azt tisztázzuk, hogy ezekkel a fejlesztésekkel komoly kihívója csak (újonnan) 4-5 kiló körül akad.Lehet.Nem vagyok képben a mai új lemezjátszókkal..
Akkor én egy másik bolygón élek ill.elszállt mellettem egy fényévnyi idő.Biztosan nem tolnék bele egyből egy másik lemezjátszó árát.Tudjátok miért?Mert sohasem lesz nyugodt az ember és nem a zenére figyel már!Pontosan.
Lemezjátszó
Akkor én egy másik bolygón élek ill.elszállt mellettem egy fényévnyi idő.Biztosan nem tolnék bele egyből egy másik lemezjátszó árát.Tudjátok miért?Mert sohasem lesz nyugodt az ember és nem a zenére figyel már!Pontosan.
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Akkor én egy másik bolygón élek ill.elszállt mellettem egy fényévnyi idő.Biztosan nem tolnék bele egyből egy másik lemezjátszó árát.Tudjátok miért?Mert sohasem lesz nyugodt az ember és nem a zenére figyel már!
Azért azt tisztázzuk, hogy ezekkel a fejlesztésekkel komoly kihívója csak (újonnan) 4-5 kiló körül akad.
Lemezjátszó
Az angol sajtó megtette, amit megkövetelt a haza. A fél világ azt hiszi, hogy ez egy milyen jó lemezjátszó.
Lemezjátszó
Nem.
- tonearm counter weight
Akkor én egy másik bolygón élek ill.elszállt mellettem egy fényévnyi idő.Biztosan nem tolnék bele egyből egy másik lemezjátszó árát.Tudjátok miért?Mert sohasem lesz nyugodt az ember és nem a zenére figyel már!
Mire gondolsz/alátétek,kábelezés,fordulat/?Szerintem várhatnak azok még.Helyből egy jobb lemezjátszót kell venni.Szerintem egy rega p3 a rút kiskacsához képest egy műszaki mestermű de egyébként semmi különös..
Cserélsz valamit.
Lemezjátszó
Mire gondolsz/alátétek,kábelezés,fordulat/?Szerintem várhatnak azok még.Helyből egy jobb lemezjátszót kell venni.Szerintem egy rega p3 a rút kiskacsához képest egy műszaki mestermű de egyébként semmi különös..
Cserélsz valamit.
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Mire gondolsz/alátétek,kábelezés,fordulat/?Szerintem várhatnak azok még.
Nem.
- tonearm counter weight
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Korrekt rendszerben hallgattátok az új P3-ast?
Mi jelent az számodra, hogy korrekt rendszer?
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
És a hozzávaló állítólag elengedhetetlen tuningok?
Hogy a motor valamennyire pontos legyen illetve a kar ne legyen egy tompa sötét tónusú fedett hangú valami?
+100-150e FT legjobb esetben (tuningcég függő)
Zoli! Ne túlozz. 200 000 HUF (itthoni lehúzós maffiába) éppen, hogy elég lemezjáccóra.
Lehet kicsit udvarias voltam.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3192
Lemezjátszó
Zoli! Ne túlozz. 200 000 HUF (itthoni lehúzós maffiába) éppen, hogy elég lemezjáccóra.
Lehet kicsit udvarias voltam.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Lemezjátszó
Nekem is állati soknak tünik!Elszálltak az árak,rendesen.Írtam neked,tudsz valamit a motorral kezdeni?
Nem kaptam üzenetet. Valahol elakadt.
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Mi a jó ár? Ebben az esetben, ami szóban forgott Kvaterka-val, az kb. a 80e-150eFt közötti kategória. Szerintem ebben a kategóriában nem tolonganak, az új és mégis nagyon jó lemezjátszók, sajnos. A jobb gyártóknál ebbe szinte csak a belépő modell fér bele.