Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2104
Lemezjátszó
Mire gondolsz/alátétek,kábelezés,fordulat/?Szerintem várhatnak azok még.
Nem.
- sub platter + orsó csapágy
- külső PSU + lineáris táp
- tonearm counter weight
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Korrekt rendszerben hallgattátok az új P3-ast?
Mi jelent az számodra, hogy korrekt rendszer?
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
És a hozzávaló állítólag elengedhetetlen tuningok?
Hogy a motor valamennyire pontos legyen illetve a kar ne legyen egy tompa sötét tónusú fedett hangú valami?
+100-150e FT legjobb esetben (tuningcég függő)
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3191
Lemezjátszó
Zoli! Ne túlozz. 200 000 HUF (itthoni lehúzós maffiába) éppen, hogy elég lemezjáccóra.
Lehet kicsit udvarias voltam.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Lemezjátszó
Nekem is állati soknak tünik!Elszálltak az árak,rendesen.Írtam neked,tudsz valamit a motorral kezdeni?
Nem kaptam üzenetet. Valahol elakadt.
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Mi a jó ár? Ebben az esetben, ami szóban forgott Kvaterka-val, az kb. a 80e-150eFt közötti kategória. Szerintem ebben a kategóriában nem tolonganak, az új és mégis nagyon jó lemezjátszók, sajnos. A jobb gyártóknál ebbe szinte csak a belépő modell fér bele.
Zoli! Ne túlozz. 200 000 HUF (itthoni lehúzós maffiába) éppen, hogy elég lemezjáccóra.
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Köszi,rákérdezhetsz.
Egy e-mail-t megér...
Lemezjátszó
Aki kifizeti érte sürgősen menjen orvoshoz !
Nekem is állati soknak tünik!Elszálltak az árak,rendesen.Írtam neked,tudsz valamit a motorral kezdeni?
"Sokszor már nem is a zenére figyelnek az emberek,hanem,hogy milyenek a hangok egyenként..Pedig az összhang a lényeg és,hogy mit okoz Neked!"
Lemezjátszó
És a hozzávaló állítólag elengedhetetlen tuningok?
Hogy a motor valamennyire pontos legyen illetve a kar ne legyen egy tompa sötét tónusú fedett hangú valami?
Mire gondolsz/alátétek,kábelezés,fordulat/?Szerintem várhatnak azok még.
"Sokszor már nem is a zenére figyelnek az emberek,hanem,hogy milyenek a hangok egyenként..Pedig az összhang a lényeg és,hogy mit okoz Neked!"
Lemezjátszó
Bizony,bizony 240.900.....egészen pontosan!
Aki kifizeti érte sürgősen menjen orvoshoz !
Lemezjátszó
Bizony,bizony 240.900.....egészen pontosan!És a hozzávaló állítólag elengedhetetlen tuningok?Hogy a motor valamennyire pontos legyen illetve a kar ne legyen egy tompa sötét tónusú fedett hangú valami?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Lemezjátszó
Én egy Sony PS-X600 - Biotracer karos lemezjátszó boldog tulajdonosa vagyok, volt vele gond, de meg lehetett csinálni és szerintem szenzációs! Legalábbis a Pioneer PL-200-hoz képest óriási a különbség!
Tényleg, írok is a hangszedők fórumba, hogy mit ajánlanátok!?
SziaHát azt nem tudom..
Nem egyszerű mtalálni a mfelelő hangszedőt:(
De a gyalu nagyon tetszik:)
Ugye DD?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
- zoli73
- V.I.P.
Lemezjátszó
Ez egy jó lemezjátszó jó áron.Igaz már elkelt.
http://www.ebay.co.uk/itm/Heybrook-TT2- ... 7675.l2557
Na igen!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Lemezjátszó
Izé..
Jól látom 200ezer felett van egy rega p3???
Bizony,bizony 240.900.....egészen pontosan!
- zoli73
- V.I.P.
Lemezjátszó
Zoli73 neked mi a jó ár és mi a jó lemezjátszó?
Használtat kb. 150 ezer-ig lehet jó lemezjátszót venni, pl. amiről Kvaterka fórumtárssal beszélgettünk, Linn Axis, de ennyiért lehet Sistemdeck-et, vagy Rega-t venni.
Megértem, hogy mint kereskedő az új készülékeket helyezed előtérbe, de sajnos ebben az árkategóriában kapható új lemezjátszók, hangminőségben nem alternatívái az említetteknek. Az Axis előtt, egy Pro-Ject Xpression III-om volt, amit legutoljáta(kb.1 éve) 190 ezerért láttam újonnan. Nem említhetőek egy napon. Más készülékről nem mondok véleményt, csak amilyet személyesen ismerek/hallottam, az említetteket igen. Persze biztos létezik ebben az ársávban más jó lemezjátszó, akár új is, de azt nem hallottam, ezért nem véleményezhetem.
Mi a jó ár? Ebben az esetben, ami szóban forgott Kvaterka-val, az kb. a 80e-150eFt közötti kategória. Szerintem ebben a kategóriában nem tolonganak, az új és mégis nagyon jó lemezjátszók, sajnos. A jobb gyártóknál ebbe szinte csak a belépő modell fér bele.
Tudom a jó ár viszonylagos.
Lemezjátszó
Köszi,rákérdezhetsz.Izé..Jól látom 200ezer felett van egy rega p3???
Lemezjátszó
Ha gondolod megtudom kérdezni, hogy most mennyiért tudnék szerezni. (kereskedési szándék nélkül) Annak idején amikor én vettem, több 10e Ft-al kaptam meg olcsóbban, mint itthon. Abszolút hivatalos forrás, osztrák papírokkal.
Köszi,rákérdezhetsz.
Lemezjátszó
Bécó fórumtársat is érdemes megkérdezni.
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Több opciós a dolog és nagyon agyalok.Már nézegettem a Rega 3-at....csak ne lenne ilyen k...a drága!
Ha gondolod megtudom kérdezni, hogy most mennyiért tudnék szerezni. (kereskedési szándék nélkül) Annak idején amikor én vettem, több 10e Ft-al kaptam meg olcsóbban, mint itthon. Abszolút hivatalos forrás, osztrák papírokkal.
Több opciós a dolog és nagyon agyalok.Már nézegettem a Rega 3-at....csak ne lenne ilyen k...a drága!
Én egy Sony PS-X600 - Biotracer karos lemezjátszó boldog tulajdonosa vagyok, volt vele gond, de meg lehetett csinálni és szerintem szenzációs! Legalábbis a Pioneer PL-200-hoz képest óriási a különbség!
Lemezjátszó
www.nanoenergizer.hu
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Sonofer SF6 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Sonofer SF6 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Például. De van itt még egy jó gép: http://www.ebay.com/itm/Sony-PS-X75-Ful ... Sw8DNZlbXV
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 747
Lemezjátszó
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- zoli73
- V.I.P.
Lemezjátszó
Jobban jársz ha valami újjat veszel....
Ez igaz lehet, viszont sajnos ma jó áron nem igazán lehet jó lemezjátszót venni. Ezért is nagy a kereslet a régi, de bizonyítottan jó gépekre.
- Voyager
- V.I.P.
Lemezjátszó
Az általad javasolt pickup-oknál a Rega Exact lényegesen jobb!!!
Ebben az árban a Denon 103 valamelyik tipusa a kiemelkedő best buy,jobbat többszörös árért kapsz!
(Feltéve,hogy az erősítődön van MC bemenet!)
Egyszer már írtam,valaki eltüntette a hozzászólásomat.
Uhhh... most nézem, hogy benéztem... nekem valamiért az Elys 2 ugrott be... Sorry!
Az Exact jó kis hangszedő....
Lemezjátszó
Jobban jársz ha valami újat veszel....
Elírtam.