Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
üdv mindenkinek!
a tanácsotokat szeretném kérni .mégpedig hangfal kábel csere ügyben. a rendszerem audio innovations alto (chrom)cd +arősítő, edzett üveglap+ daruma. a hangfalaim sugden igen ritka angol monitorok vas állványokon. rca drót a cd és erősítő között, kondo ksl spc 3. generációs.most 1 belden 9497 drótom ,van de valahogy nem az igazi. ez ügyben kérném a segítségeteket. előre is köszönöm. László.
A leírtak alapján, (edzett üveg, monitor,vas állvány) kicsit száraz mély hiányos, fojtott hangzást tudok elképzelni. Ha érzelmesebb, dinamikusabb megszólalásra,dúsabb közepekre,nyomatékosabb basszusra vágysz,akkor a van den Hul The Revelation Hybrid hangfal és Audioquest King Cobra Ic kábeleket javaslom.
CD futómű: Jadis JD2
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5275
Kábelezzünk
üdv mindenkinek!
a tanácsotokat szeretném kérni .mégpedig hangfal kábel csere ügyben. a rendszerem audio innovations alto (chrom)cd +arősítő, edzett üveglap+ daruma. a hangfalaim sugden igen ritka angol monitorok vas állványokon. rca drót a cd és erősítő között, kondo ksl spc 3. generációs.most 1 belden 9497 drótom ,van de valahogy nem az igazi. ez ügyben kérném a segítségeteket. előre is köszönöm. László.
inkább keríts egy rendesebb erősítőt...
Kábelezzünk
A 9497 után WE 16 volt nálam is, azt váltotta az AN-B. A hallottak után AN B-t kerestem, a WE, csak úgy jött egy fórumtárstól, de végül sikerült szereznem AN B-t, azóta nem is keresgélek tovább... Ennyiért még nem hallottam jobbat ( fülemnek tetszőbbet)
Kábelezzünk
előtte 47 lab ota 0.65-ös drótom volt, de valami miatt az sem hozta nálam az elvárt hangot. ezért cseréltem beldenre. mit javasoltok, én is AN drótban gondolkodom, de más alternatíva is szóba jöhetne. pl tiglon, western electric 16ga, duelund, vagy valami japán csoda drót.
Kábelezzünk
üdv mindenkinek!
A helyedben kipróbálnék egy kék AN-B-t. Amikor 9497-em volt elvittem egy kíváncsi vén rókához, akinek elég jó csöves alapú rendszere van, ugyan azt hozta pluszban ott is, mint nálam egy tranyós erősítő után kötve. Kutyaütő kábelcsereberélő voltam, számos "hullám" megvolt, az utolsó vdc, B 9497-is, eddig legstabilabbnak ez az AN B tűnik...
- TomLeftiger
- Törzsvendég

- Értékelés: 498
Kábelezzünk
üdv mindenkinek!
Azelőtt milyen hangsugárzó kábeled volt? Azzal elégedett voltál? Mit jelent pontosan, hogy nem az igazi?
Kábelezzünk
üdv mindenkinek!
Kábelezzünk
Szép estét mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék.
HDMI kábelt tervezek venni, a bd lejátszóhoz mellékelt Alap kábel helyett. A megcélzott árkategória, 20-25e Ft. Bd lejátszó és tv közé szánom, ezért a hang nem, inkább a képminőség javulást várom. A kérdésem konkrétan, érdemes beruházni? Elvárható számottevő javulás? A készülékek, Marantz UD 5007 és Panasonic plazma.
Köszönöm!
Érdemes, csak ki kell próbálni egy párat ......használtban kell gondolkodni kipróbálási lehetőséggel (egy két nap max) tapasztald meg a saját szemeddel a változást az a legjobb próba hidd el....-
"Az igazi barát szemből támad."
Nem.
Valahogy sejtetten. Ha ez ennyire egyértelmű, akkor nem eröltetem a kábelcserét.
Köszönöm!
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3252
Kábelezzünk
Nem.
Valahogy sejtetten. Ha ez ennyire egyértelmű, akkor nem eröltetem a kábelcserét.
Köszönöm!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Kábelezzünk
HDMI kábelt tervezek venni, a bd lejátszóhoz mellékelt Alap kábel helyett. A megcélzott árkategória, 20-25e Ft. Bd lejátszó és tv közé szánom, ezért a hang nem, inkább a képminőség javulást várom. A kérdésem konkrétan, érdemes beruházni? Elvárható számottevő javulás? A készülékek, Marantz UD 5007 és Panasonic plazma.
Nem.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Szép estét mindenkinek!
Köszönöm!
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3252
Kábelezzünk
Szép estét mindenkinek!
Köszönöm!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Kábelezzünk
Kácsa Audio. Kéred a legolcsóbb sajátmárkás kábelükből a megfelelő méretet, és ott helyben forrasztatsz rá réz-berillium banán-hegyet, nem kell az egész dugó
Zsír. Köszi a tippet
Kábelezzünk
Szeretnék olyan legalapabb, olcsó, olyan hangfal kábeltvenni, aminek az egyik vége banándugós, a másik végén meg csak a csupasz vezeték van.
Merre tudnék Budapeten ilyet venni úgy, hogy csak besétálok boltba?
3 méter kellene.
Kácsa Audio. Kéred a legolcsóbb sajátmárkás kábelükből a megfelelő méretet, és ott helyben forrasztatsz rá réz-berillium banán-hegyet, nem kell az egész dugó
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Kábelezzünk
Sziasztok!
Szeretnék olyan legalapabb, olcsó, olyan hangfal kábeltvenni, aminek az egyik vége banándugós, a másik végén meg csak a csupasz vezeték van.
3 méter kellene.
köszönöm a segítséget előre is.
3 méter kellene.
köszönöm a segítséget előre is.
Kábelezzünk
Szia,
Drágább megoldás, de minőségi és megfelel az elvárásodnak: http://www.kacsa-audio.hu/webshop/home_ ... 2lr.p.2524
A csati az kifogástalan lenne csak éppen a leves több kerülne. mint a hús sajnos...
"Az igazi barát szemből támad."
Kábelezzünk
Szia,
Drágább megoldás, de minőségi és megfelel az elvárásodnak: http://www.kacsa-audio.hu/webshop/home_ ... 2lr.p.2524
Wow, valoban megfelel, de tobb mint amibe a kabel kerult.
Egyelore megtartom B verzionak, hatha valaki tud olcsobban is, olyan nagyon max 10e-nel tobbet nem szivesen adnek ki ra.
Kábelezzünk
Sziasztok,
Lehet nem a legmegfelelobb topik, de hirtelen nem talaltam relevansabbat.
Adott egy Isotek Evo2 Optimum kabel, dugok nelkul, amit nemreg innen vettem a forumrol.
Az aljzat ahova betudom dugni, butor mogott van, igy nincs hely a szokasos vaskos, hosszu halozati dugonak, hanem valami oldalso/also kivezetesu kellene, max kb. ilyen szelessegu: https://images-na.ssl-images-amazon.com ... SX425_.jpg
Honnan lehetne ilyesmi csatlakozot szerezni, amibe egy vastagabb(12,5mm) atmeroju kabel is belemegy?
Szia,
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Kábelezzünk
Sziasztok,
Lehet nem a legmegfelelobb topik, de hirtelen nem talaltam relevansabbat.
Adott egy Isotek Evo2 Optimum kabel, dugok nelkul, amit nemreg innen vettem a forumrol.
Az aljzat ahova betudom dugni, butor mogott van, igy nincs hely a szokasos vaskos, hosszu halozati dugonak, hanem valami oldalso/also kivezetesu kellene, max kb. ilyen szelessegu: https://images-na.ssl-images-amazon.com ... SX425_.jpg
Honnan lehetne ilyesmi csatlakozot szerezni, amibe egy vastagabb(12,5mm) atmeroju kabel is belemegy?
- SoundMania
- V.I.P.

- Értékelés: 1290
Kábelezzünk
Ennél vannak sokkal vékonyabb falvastagságú, sokkal semlegesebb dugók is.
Valószínű. Nem kísérleteztem. Ezt kipróbáltam, jó volt. Nem biztos, hogy a vékonyabb semlegesebb. De nem is kizárt. Ki kellene próbálni. De igazából nem érint a dolog mert van dugó a kábeleimen most gyárilag és inkább nem nyúlnék hozzájuk.
-
Vendég
Kábelezzünk
Megtaláltam a típust. RP 66GT Van 6 meg 8 mm kábelhez is.
Ennél vannak sokkal vékonyabb falvastagságú, sokkal semlegesebb dugók is.
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
Ok. Köszi!
Megtaláltam a típust. RP 66GT Van 6 meg 8 mm kábelhez is.
Kábelezzünk
Kàcsánál találsz. Nekem tetszett ami volt. 1300 ft / db körül. Kellően semleges hangú.
Ok. Köszi!
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
Nem kell high end dugó, a lényeg a kábel karaktere. Így nyílván olyan kellene ami megfelelő minőségben a kábel kvalitásaihoz.
Kàcsánál találsz. Nekem tetszett ami volt. 1300 ft / db körül. Kellően semleges hangú.
Kábelezzünk
Kérdezd HoriTon-t. Ő elvileg nagyon ért a dugózáshoz!
Komolyra fordítva: milyen dugót szeretnél?
Kacsaudionàl is vannak jó dugók nem drága pénzért.
Nem kell high end dugó, a lényeg a kábel karaktere. Így nyílván olyan kellene ami megfelelő minőségben a kábel kvalitásaihoz.
- SoundMania
- V.I.P.

Kábelezzünk
Tisztelettel!
Vettem egy méter akciós fca 22pa furutech kábelt. Ennyi pénzért már megér egy próbát. Igaz hangjáról nem sok információt találtam.
Rca csatalkozókat nézegetek hozzá. Néztem ebay-en Nakamichit, de gyanúsan olcsó mennyire bevállalhatóak?
Vagy jókat olvastam a Switchcraft 3502AAU ról. Árban is elfogadható. Csak honnan lenne érdemes beszerezni ahol nem horror a postaköltség?
Véleményeket észrevételeket szívesen fogadom ez ügyben!
Szép napot!
Kérdezd HoriTon-t. Ő elvileg nagyon ért a dugózáshoz!
Komolyra fordítva: milyen dugót szeretnél?
Kacsaudionàl is vannak jó dugók nem drága pénzért.